Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Κάτσε Γιώργο γιατί κόλλησε στο MI ... OK το ξεκόλλησα , επανέρχομαι σε 5 ....
-
OK το κατέβασα , έλειπα βρε και δεν ήξερα για τις δημιουργίες σου ..... Βγαίνω λοιπό με reboot , και πάμε απ' την αρχή . Το άλλο twrp τι γίνεται το πετάω (πως) θα έχουμε κανένα confict ?
-
Το 3.0.2-0 του Μιχάλη
-
Ναι προχωράω κανονικά , αλλά δεν βλέπει τη ρομ , κάπου διάβασα γιά τους ξεχασιάρηδες παρόλο που την έχω βάλει τη ρημάδα . Κάτι θα πάτησα εκεί που μου ζήταγε κωδικό όταν επέλεγα τη γλώσσα .
-
Μπήκε ΟΧΙ με fastboot boot twrp.img ΑΛΛΑ με "fastboot boot recovery.img >
-
Εχω δοκιμάσει , βγαίνει το ίδιο μπιχλιμπίδι γφαφοντας κάτω από το σκίτσο " pcsuite.miui.com " και μετά από λίγο , από μόνο του κάνει reboot . =============== Απρ 10th 2017, 3:59pm =============== Αυτή την εντολή "fastboot boot twrp.img" δεν την έχω ξαναδεί . Δοκιμάζω .... επανέρχομαι
-
Παράθεση από takisfrag: “Μπες fastboot και δες μήπως κλείδωσε πάλι ο bootloader Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatal ” Οχι , το τσεκάρησα είναι ξεκλείδωτος ....
-
Στο #653 τούτου του νήματος λέω πολύ απλά ότι δεν μπορώ να φλασάρω κάποια Official Dev γιά να μπορέσω να ξεκλειδώσω τον bootloader μιά και δεν γίνεται με την Stable που έχει η συσκευή. Συνεπάγεται ότι όλα τα απαραίτητα βήματα που προηγούνται έχουν ληφθεί . EDIT... ΚΟΥΦΟ........ μόλις ξαναξαναξαναδοκίμασα το Unlock με την original MIUI Global 8.2|Σταθερή|8.2.1.0 (MBDMIDL) και ξεκλείδωσε ..............αν είναι δυνατόν . Θα μου πεις Κινέζοι είναι ...... Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον . ===============…
-
Ναι ... και Ναι ... Θα ξαναπροσπαθήσω αργότερα
-
Αυτό είπα , δοκίμασα ........ να την φλασάρω για να ξεκλειδώσω και δεν την δέχεται , ζητάει νεότερη που δεν υπάρχει . Οι επιλογές υπάρχουν ............
-
Παράθεση από derveni: “@geobas Δες εδώ Xiaomi Mi Max/Prime για την rom σου. ” ........ ... αυτή είναι η πρώτη που δοκίμασα και δεν την δέχεται
-
Εχω το Mi Max 64 ... με MIUI Global 8.2|Σταθερη| 8.2.1.0 ( MBDMIDL) και δεν έχω μπορέσει να φλασάρω κάποια Official Dev από τον Updater, για να μπορέσω να ξεκλειδώσω τον Bootloader . Μπορώ να φλασάρω την Fastboot Rom με το FlashTool , να ξεκλειδώσω και να συνεχίσω την διαδικασία φλασαρίσματος της Ελληνικής Dev ??????
-
Thanks .... Το φανταζόμα αλλά είπα... Γιατί ενώ άλλοι περιμένουν την άδεια να ξεκλειδώσουν , εγώ έχω την άδεια αλλά περιμένω κάποια Official Dev που να την δέχεται για να μπορέσω να ξεκλειδώσω .