Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Εχω πάρει το Mi Max/64 με Android 6.0.1 MB29M και MIUI έκδοση MIUI Global 8.2|Σταθερή 8.2.1.0 (MBDMIDL) Δεν έχω ξεκλειδώσει ακόμα τον Bootloader γιατί δεν με αφήνει να περάσω την official Developer , μου ζητάει την τελευταία η οποία δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει . Μπορώ όπως είμαι να περάσω με τον Updater από πάνω την xiaomi-miui-hellas-6.0_helium_XTRV_Stable_V8.2.3.0.zip
-
Παράθεση από geoanto555: “Όταν πας να την βάλεις λογικά θα σου ζητήσει. Πάρε το backup σου... να το χεις αν χρειάζεται. ” Πέσαμε σε περίπτωση Είπα να το πολεμήσω λιγάκι αλλά , άμα πέσεις σε κινέζικη περίπτωση ψάχνεσαι .... Κατέβασα την developer , έκανα FR , και πάω να την φλασάρω από τον updater και μου βγάζει .... QUOTE Αδυναμία επαλήθευσης ενημέρωσης You're allow to flash the newest develop version published by MIUI forum from stable version only UNQUOTE Βρήσκω την υποτιθέμενη τελευταία από τ…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από geobas: “Τελικά ποιά ποιά πρέπει να φλασάρω στο Mi Max 64 γιατί με αυτή που έχω δεν ξεκλειδώνει . ” Αν έχεις κάνει όλες τις "ρυθμίσεις"και δεν ξεκλειδώνει τότε κατέβασε την global developer και περνα την μέσω updater...Με κείνη θα ξεκλειδώσει. en.miui.com/download-302.html#458 ” Thanks . Με τον Updater την Developer πάνω από την Stable ΄έχει το κινητό , χωρίς FR ?
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “ Τι να σου πω... άλλα έλεγε , άλλα του απαντούσαν... ” Γνώρισμα των Κινέζων είναι , άλλα να τους λές και άλλα να σου απαντούν ...
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΣκέψου τώρα τον κινέζο να κάνει και αυτός μετάφραση , στα κινέζικα αυτά τα Αγγλικά με το Google ...... Αντε να φανταστείς τι θα βγει στο τέλος ... Πέρα από τα αστεία , δεν με βλέπω να κάνω τίποτα , και μάλλον θα μείνω με την official Global stable . Μιά χαρά είναι
-
ΜήνυμαΠαράθεση από sso: “I want to flash Greek rom ” Ξου ..... το έχω δοκιμάσει . Με τίποτα .... Μάλλον με βλέπω να μένω με την official global .
-
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Ότι θέλεις να περάσεις την ελληνική τον @geobas εγώ αυτό έγραψε για δύο διαφορετικές συσκευές. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ευχαριστώ αλλά δεν το πολυκατάλαβα ..... Τι να τους γράψω ? "l want to flash the Greek rom" και το @geobas που κολλάει . Για γράψε μου αν θέλεις τι ακριβώς έβαλες , να δοκιμάσω το ανάλογο ,γιατί μου τα έχουν ..... από το πρωϊ , και με βλέπω να μένω με την Official Global Stable .
-
ΜήνυμαApplication rejected Τι σκτ πρέπει να γράψω στο "reason" για να το δεχτούνε ? ........ Οτι κι' αν έχω γράψει μέχρι τώρα , ακόμα και μεταφρασμένο σε κινέζικα μου βγάζει "Unlocking reason should contain at least 10 characters" και "Sorry, your application has been rejected" Νέο φρούτο είναι αυτό γιατί δεν το θυμάμαι να συνέβαινε παλαιότερα ακόμα και πριν απ' τις γιορτές που είχα πάρει την τελευταία άδεια . Αρχίζει και γίνεται ενοχλητικό
-
Γειά σας μετά από καιρό ..... Πήρα ένα Μι Μαχ/64 με την Ρομ που φαίνεται στο παρακάτω snapshot . Εχοντας την Stable θα πρέπει να κατεβάσω την Official Stable και να την φλασάρω απ' ευθείας από την εφαρμογή αναβάθμισης γιά να το ξεκλειδώσω ή να κατεβάσω την Dev , αφού κάνω FR από το κινητό μιά και δεν έχω TWRP ? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33518/
-
Εγκατασταση θεματων [SOLVED]
ΜήνυμαΝα'σαι καλά......
-
Εγκατασταση θεματων [SOLVED]
ΜήνυμαΠαράθεση από kmiglis: “Ευχαριστώ για την απάντηση αλλα μολις παταω να ανοιξε ρωταει με ποια εφαρμογή και τελικα δεν το ανοιγει. ” Δοκίμασε με το παρακάτω τρόπο : Εχεις τα .mtz στο φάκελλο , ας πούμε "Θέματα" ..... Τρέχεις την εφαρμογή Θέματα ... πηγαίνεις Offline και κάνεις scroll κάτω-κάτω . Πατάς το "εισαγωγή από κάρτα SD " και σου ανοίγει τα αρχεία . Βρίσκεις το .mtz το τσεκάρεις και πατάς ΟΚ κάτω αριστερά . Τέλος Μόλις δοκίμασα και έβαλα 2 νέα . Σημειωτέον όπως είπα πιό πάνω , κάποια εγκαθίσ…