Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• youtube.com/watch?v=ha8zJe2aFEU

• Εγκατασταση θεματων [SOLVED]

geobas - - Mi Max (Hydrogen)

Μήνυμα

Παράθεση από kmiglis: “Βρισκω κατι πολυ ωραια θεματα και τα κατεβαζω αλλα μεσα απο τις ρυθμισεις δεν μπορω να τα επιλεξω...πως κανω εφαρμογη σε αυτα; ” Εχεις κατεβάσει τα θέματα .... κάνεις ένα φάκελλο " Θέματα " στο κινητό και μεταφέρεις εκεί τα .mtz ...... με έναν explorer πηγαίνεις και βρίσκεις το φάκελλο , ανοίγεις και πατάς επάνω στο .mtz που σε ενδιαφέρει και γίνεται εγκατάσταση . Πηγαίνεις και ανοίγεις το εικονίδιο "Θέματα" , πατάς Offline , και επιλέγεις το θέμα που θέλεις . Προσωπικά , …

• V8 themes

geobas - - V8 Themes

Μήνυμα

Trial and error ........ [MIUI Resources Team] MIUI 6/7/8 Free Themes Collection ( Nov,28) - Themes - Xiaomi MIUI Official Forum

• Mi 7 - με αποσπώμενο back cover ?

geobas - - APPs BUG Corner

Μήνυμα

Ετσι όπως μας έχει συνηθίσει η Xiaomi , δεν ξέρω αν είναι νωρίς.... μην το δούμε ξαφνικά όπως τόσα άλλα ......

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Redmi Pro

geobas - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Fair play δεν μπορείς να περιμένεις όταν το forum είναι , " μπάστε σκυλιά κι' αλέστε κι' αλεστικά μη δώσετε " . Πόσα και πόσα forum υπάρχουν , που γιά να κατεβάσεις κάτι ιδιαίτερο πρέπει να έχεις πληρώσει και το ανάλογο τίμημα , οτιδήποτε κι' αν είναι αυτό ......

• Redmi Pro

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “μα αυτό είναι το θέμα...αν "πουλάνε" την δουλειά άλλων για δική τους υπάρχει θέμα ” Απ' ότι έχω καταλάβει γιά το συγκεκριμένο κατάστημα , έχουν εμπεδώσει τις διαδικασίες από τους οδηγούς μας , και παραδίδουν έτοιμα τα κινητά , ξεκλειδωμένα και με την τελευταία Rom που κατεβάζουν όπως ο οποιοσδήποτε . Παράθεση από GR-Macedon: “Κανονικά όσα καταστήματα χρησιμοποιούν την ελληνική ρομ θα πρέπει να δίνουν και ένα συμβολικό πόσο στο φόρουμ, είτε με το μήνα είτε με το κομμάτι. …

• Redmi Pro

Μήνυμα

Παράθεση από GR-Macedon: “Ομάδα διαχείρισης ρομ.......... ” Φαντάζομαι πως εννοεί ότι κάποιος στο κατάστημα , ακολουθώντας τους οδηγούς από το forum μας , βάζει τις δικές μας Rom . Γνωρίζω ένα τέτοιο κατάστημα (είναι και μέλος ο "τεχνικός" τους) , λίγο πιό νότια από εσάς .

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Ξανά-μανά τα ίδια .....το πρωϊ " voted " , το απόγευμα-βραδάκι ΟΚ , άλλη μία .....έχασα το μέτρημα

• Παλιότερα που μου είχε παρουσιαστεί στο Redmi Note 2 ... Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές -> Google Play store -> Καθαρισμός δεδομένων , και Απεγκατάσταση ενημερώσεων ... επανεκκίνηση ...

• Το πρωϊ δεν μπόρεσα γιατί παρουσιαζόμουν ως " voted " . Το απόγευμα το πήρε και μέτρησε ....

• Mi 7 - με αποσπώμενο back cover ?

geobas - - APPs BUG Corner

Μήνυμα

Γυρίζουμε στα παλιά ... .... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27050/

• Κανένα πρόβλημα . Γι' αυτο είναι τούτο το Forum .....

• Είπαμε μιά χαρά . Διάβασε ΕΔΩ . Είναι απαραίτητο να μάθεις κάποια πράγματα ..........

• Πληροφοριακά , υπάρχει κάποιο Ελληνικό μαγαζί , που το διαθέτει στα 268 Ευρώ ( 3/64 ), και σου το στέλνει σε 1 ημέρα έτοιμο . Με λίγα λόγια , τις διαδικασίες που διαβάζεις εδώ στο φόρουμ που χρειάζονται και που πολλοί φίλοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τις κάνουν εκείνοι και σου το στέλνουν έτοιμο , με Ελληνική Ρομ της επιλογής σου . Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το χαρείς . Να συμπληρώσω ότι από εκεί πήρα το δικό μου πριν τα Χριστούγεννα . Αν καταλήξεις ... μπορώ να σου στείλω τη διεύθυ…

• @angelosody Μιά χαρά κινητό είναι το Xiaomi redmi pro . Να μου επιτρέψεις όμως να σε συγχαρώ γιά τη σωστή χρήση της γλώσσας μας . . Νάσαι καλά ....

• Xiaomi Mijia 360

geobas - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Give us a screenshot of Settings -> About phone , so we know what rom you've got ...in order to help if possible ...

• Παράθεση από GR-Macedon: “Έχω την εντύπωση οτι ψήφισα πάνω απο 5 φορές αλλά συνέχισε να δέχεται ψήφο μου. ” Μετρημένες 7 φορές και .... συνεχίζω .... ΑΛΛΑ ... όπως γράφει ο φίλος @Jinthegod αν υπολογίσουμε με μέσο όρο ότι φηφίσαμε 5 φορές ή και περισσότερο από εκείνους που έχουν περισσότερους λογαριασμούς τότε το αποτέλεσμα είναι μάλλον αποκαρδιωτικό .... εκτός ΑΝ... 'Οταν μπήκα να ψηφίσω έγραφε "8324 votes" .... αφού ψήφισα έγραψε "8325 votes" . Σε λίγο επανήλθα για να πάρω την συνημμένη φώτο κ…