Ο browser που χρησιμοποιείτε έχει τα JavaScript απενεργοποιημένα. Εαν θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες αυτής της ιστοσελίδας, επιβάλεται να ενεργοποιήσετε τα javascript.
Μια ερώτηση ενεργοποιησα την κάμερα και στο κινητό του πατέρα μου με το δικό μου λογαριασμό... Αλλά βλέπω ότι υπάρχει ένα πρόβλημα όταν χτυπάει η ειδοποίηση χτυπάει μόνο στου πατέρα μου και όχι και στα δύο.... Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα
Και εγώ ακριβώς το ίδιο έκανα Και όλα οκ έχουμε πλέον gtv
Το ξεκλειδωσα και προχωράμε δυνατά
OK περνάω dev τώρα για να δούμε
Το έχει δοκιμάσει κανείς από εμάς
Δηλαδή πέρασε official dev από redmi 3 και το ξεκλειδωσε?
Μια ερώτηση ρομ έχει διαφορετική από το απλό?
Όχι ενδιαφέρον όμως περιμένω να το πάρεις να το δούμε...... Παντός ένα τεστ που έκανα τώρα όπως είναι ψιλό ζεστό έβγαλε 63 και κάτι
Εννοείται αυτό εγώ το φορτιζω κρυώνει τελείως το αφήνω ακίνητο και κατεβάζω τον φωτισμό στην οθόνη
Κανένας δεν το έχει παρατήρηση
Όχι απαραίτητα απλός πρέπει να είναι κρύο το κινητό να το αφήσεις να ηρεμήσει μην το έχεις μέσα σε θήκη εμένα έβγαλε 68000 χωρίς να μπει στο ψυγείο
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
Χωρίς να το έχω... Νομίζω ότι είσαι μια χαρά με 7 ώρες οθόνη 6-6:30 έβγαζε το redmi 3 με χαλαρή χρήση και ήταν πολυ κατώτερο από το δικό σου
Και όταν δεν υπάρχει σε ευρωπαϊκή αποθήκη
Συμφωνώ αλά έχει μεγαλύτερη διαφορά από 20 ευρώ στην ευρωπαϊκή αποθήκη συνήθως.... Μπορεί να κάνω και λάθος
Ρωτάω γιατί πλέον έχω βαρεθεί να περιμένω τόσο πολύ άμα είναι να δώσεις 20ε και να το έχεις σε 3-5 μέρες αξίζει από το να περιμένω 25-30 πιστεύω
Ρε παιδιά υπάρχει δυνατότητα να μας τα στείλουν με κουριερ και να μην περάσει τελωνείο το δέμα?
Πολύ καλός τα κατάφερα το είδα όλο