Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 458.
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμαοκ μου φάνηκε παράξενο το 1.5... Άλλη έκδοση επεξεργαστή αυτό μπορεί να είναι λόγο ηλικίας
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμααυτό είναι σωστό? 2GHZ δεν έπρεπε να λέει
-
όχι μετά την περνάς κανονικά
-
ττώρα κάνει επανεκκίνηση μόνο του το νότε.... Θα υπάρξει κάποια αλλαγή η να περάσω μια άλλη ρομ
-
ένα ακόμα πρόβλημα με την 7.1.4 νότε προ εκεί που είναι ανοιχτό το Facebook σβήνει και ξανά περνάει η ρομ μόνη της και μετά το Facebook λέει ότι κολλάει και δεν ανοίγει..
-
μα όταν τρέχεις έχει επιλογή να μετράει....
-
θέλω και εγώ να περάσω από stable σε dev πια είναι πιο καλή για το note pro που να μην έχει θέμα
-
ρε παιδιά ποιος ο λόγος να μετράει συνέχεια παλμους??
-
λοιπόν στο note pro με την rom 7.1.4 ο αισθητηρας φωτός δεν έχει και πολύ καλή λειτουργία... Και ένα ακόμα έντονο όταν είναι ανοιχτό το κινητό και σε καλούν επάνω στην οθόνη που βγάζει να απαντήσεις τρεμοπαίζει δεν είναι καθαρή (μόνο το μαύρο πλαίσιο της απάντησης και του κλεισίματος τρεμοπαίζει)
-
Ο λόγος? Για αυτό
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμαως εξεχρομενη
-
έλαβα το μαιλ αλά δεν μπορώ να επιλέξω το fix να το κατεβάσω
-
ούτε που ανοίγει στις ρυθμίσεις την κάμερα πάλι λέει ότι πέθανε Άμα θέλω να πάω σε παλιότερη έκδοση δεν χρειάζεται να κάνω factory reset?
-
σήμερα έβαλα την 7.1.4 όλα καλά μέχρι που πάτησα την κάμερα.... Και διαπίστωσα ότι δεν έχω κάμερα δεν ανοίγει και λέει ότι η εφαρμογή σταμάτησε.. Note pro το τηλέφωνό
-
About Mi Note Pro...
Μήνυμαμόλις πέρασα την καινούρια ρομ 7.1.4 και φαίνεται πολύ καλή κάνε μια δοκιμή μπορεί να διορθωθεί