Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 458.
-
Τελικά το twrp αυτο ειναι οκ μόλις παρέλαβα την συσκευή και λεω να περάσω την rom
-
Καλα μωρε και πόσα είχαν να δώσουν. σιγά μην ειχαν αυτα που έπρεπε εδώ είναι φίλος στην κινα και ακόμα μετά από τόσο καιρο δεν υπάρχει το mi5s σε μαύρο να το πάρουμε......
-
τον είδα τον πίνακα με τις διαστάσεις και σε αυτό αναφέρομαι ότι είναι μεγαλύτερο από 5,7 το mi max ξέρουμε ότι είναι μεγάλο
-
τρομερή συσκευή θα ήθελα πάρα πολύ να την δω από κοντά. Αναφέρεται όμως συνέχεια ότι η συσκευή είναι 5,5 σε μέγεθος όχι είναι λίγο μεγαλύτερη από 5,7 μην το συγκρίνουμε με το apple που είναι το μεγαλύτερο 5,5
-
Παράθεση από maddoctor: “Μίλησα με το Coolicool. Αυτοί έχουν μόνο την απλή έκδοση όχι την global, που είναι 75$ πιο φθηνή από την Global του Geekbuying. Θέλω να τα βάλω κάτω σήμερα να δω εάν πρέπει να τα δώσω τα 75$ ή όχι. Vodafone έχω, Wind δεν πάω, 4G είχα πάντα, οπότε εάν μόνο η Β20 η διαφορά, γλυτώνω 75$ που δεν είναι λίγα. ” άμα δεν σε ενδιαφέρει η μπάντα 20 δεν αξίζει να πας σε global γιατί ούτε global έχει εγγύηση στην ευρώπη
-
εντάξει δεν θα αναφέρω καθόλου ότι το θεωρώ μία πολύ καλή αντιγραφή s7 και το περιμετρικό σίδερο από apple φαντάσου να ήθελα να το αναφέρω κιόλας. Δεν θεωρώ ότι έχει κάτι το εξωπραγματικό μετά από πολύ καιρό κατάφερε να βάλει 6 g ram αλλες εταιρείες το έχουν κάνει με τον προηγούμενο επεξεργαστή έβαλε κυρτή οθόνη εμένα προσωπικά μου είναι αδιάφορο και έρχομαι στο βασικό την τιμή όχι παιδιά είναι ακριβό το κινητό για αυτά που προσφέρει και χωρίς να υπάρχει κάλυψη από εγγύηση χωρίς να υπάρχει η μπά…
-
Παράθεση από Panos980: “Αμάν! Τι σουπερυπερτούμπανο είναι αυτό.... Κάποιοι που έδωσαν για συσκευή 700-900ευρώ για συσκευή θα κλάψουν άγρια... ” καλα εκεί κάπου θα δώσετε και για το note 2