Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 458.
-
Λες να προχωρήσουμε... Να φτιάξουμε κάνα τούβλο για την αποθήκη
-
Έριξα μια ματιά και μόνο το ct λέει ότι έχει διαφορετική ρομ Information regardind the Mi4 ROMs: - Mi 4-cmcc, Mi 4lte-cmcc, Mi 4w, Mi 4lte-cu and Mi 4-ct are using one and the same ROM (the one for Mi3/4 from the Downloads section) - Mi 4lte-ct is using a different ROM that can be found in the Chinese MIUI Forum.
-
Σε αυτό το κινητό είχα περάσει stable από εδώ αυτή του mi4 και δουλεύει μια χαρά
-
Υπάρχουν κάποιες άλλες
-
Εμένα ένας φίλος έχει το mi4 lte-cu ακολουθώ αυτές τις οδηγίες?
-
Παράθεση από themakos66: “οτι έχουμε το καλύτερο κινητό της αγοράς σε σχέση τιμής απόδοσης (value for money) !!!!!!!!!!! ” Value for money όπως λες. αλά δεν είναι ακριβώς έτσι επειδή το κινητό δεν εισάγετε Ευρώπη δεν έχει εγγύηση.... Άμα τα είχε όλα αυτά και είχε αυτή την τιμή τότε ναι
-
Δεν το λέω για να συγκρίνω συσκευές αλά εταιρείες πχ Samsung Apple one plus HTC δεν αλλάζουν κάθε 3 μήνες κινητό.... Έτσι το βλέπω εγώ μπορεί να κάνω λάθος
-
Θεωρώ ότι άμα ήθελα να φαινομαι θα έπαιρνα ένα iPhone που το ξέρουν όλοι και όχι mi5....αυτο που ήθελα να πω είναι ότι μπορούσε να το βγάλει από την αρχή με 6g rom και με πιο καλή οθόνη και όχι μετά από 3 μήνες ο ανταγωνισμός που παρουσίασε τώρα είναι σχεδόν όλα με 6g και amoled οθόνη. Γενικά πιστεύω ότι δεν είναι καλό σε μια εταιρεία κάθε 3 μήνες να αλλάζει την τοπ σειρά...
-
Ναι δεν λέω αλά είναι πολύ άσχημο για κάποιους που πλήρωσαν 500 ευρώ για το καλύτερο κινητό της εταιρείας και να είναι μόνο για 3 μήνες.......ειπα να το αγοράζα χτες τελικά για κάποιο λόγο δεν το έκανα και σήμερα που είπα να το αγοράσω είδα αυτό ότι θα βγάλει καινούργιο ξενέρωσα... Και αγόρασα άλλο...
-
Τελικά ούτε την μεγάλη κατηγορία δεν αφήνει σε ηρεμία πάνω από 3-4 μήνες
-
θέλω να ακολουθήσω τον οδηγό για να περάσω το android 6 αλλά δεν θέλω να χάσω κάτι
-
δεν βρίσκω να κατεβασω αυτή την rom (Developer) Κατεβάζουμε την xiaomi.eu_multi_cancro_5.12.17_v7-4.4.zip
-
Μπράβο γιατρε με για