Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 458.
-
Rom σε Lenovo
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “@birel-motosport sorry που επεμβαίνω εγώ άμα ήταν τόσο απλά τα πράγματα με την miui Rom, τώρα θα έπαιρνα το Letv Le 2 pro με τον helio X25, 21mp, 3 ram, τρομερά χαρακτηριστικά σε σχέση με το rn3 pro, και θα του έβαζα miui Rom και όλα καλά. Δεν παίζει κάτι τέτοιο όμως, ναι θα βρεις μια custom ρομ μετά από δύο τρείς μήνες, με τα προβλήματά της, αναβαθμίσεις; εδώ εμείς με unofficial Rom, βλέπεις τι τραβάμε από εβδομάδα σε εβδομάδα, πόσο μάλλον μια custom Rom. Proud member o…
-
Rom σε Lenovo
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την απάντηση αλά εγώ έλεγα για την σειρά zuk z1 πχ που είναι πιο παλιά
-
Rom σε Lenovo
ΜήνυμαΤο θέμα είναι ότι δεν είδα ρομ για τα προηγούμενα μοντέλα
-
Rom σε Lenovo
ΜήνυμαΜου αρέσει το Lenovo zuk z2 pro αλά έχω κολλήσει με την miui οπότε άμα δεν γίνεται να πάρει την ρομ το ξεχνάω
-
Rom σε Lenovo
ΜήνυμαΚαλησπέρα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Για να πάρει miui ρομ ένα πχ Lenovo κινητό θα πρέπει να υπάρχει σε official και να την μεταφρασουμε η δεν παίζει ρόλο
-
Βρήκα ένα πρόβλημα το δαχτυλικο αποτύπωμα κολλάει
-
Έρχεται το MIUI 8!
ΜήνυμαΕγώ θα ρωτήσω κάτι άλλο υπάρχει μια παρουσίαση που έλεγε αναλυτικά για την miui 8 που είναι και την ψάχνω
-
Στο mi4s πέρασε μια χαρά δεν κολλάει μέχρι τώρα... Το κομπιούτερακι δεν το βρίσκω
-
Τριζει η κάμερα κράτησε την και δοκίμασε δεν θα το κάνει μετά
-
Xiaomi Mi5
ΜήνυμαΘα γίνω λίγο κακός βλέπω τελευταία ότι πρώτα περνούν το κινητό και μετά ψάχνουν να δουν τι πήραν.... Τώρα έτυχε και βρήκες το φόρουμ και θα βρεις την άκρη αλά άμα δεν έβρισκες λύση τι θα έκανες..
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Και εγώ αυτό σκέφτομαι πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο για να περάσω την gtv Πρέπει να δοκιμάσω να δω τι φταίει
-
Πριν έφτανε 1 μέρα και 5-9 ώρες η μπαταρία τώρα 16 ώρες είναι λίγο και χωρίς να το σκαλίζω.. Και σήμερα το ίδιο 15-16 ώρες
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
-
Όλα τέλεια μέχρι ώρας από θέμα ρομ και κολλήματα..... Αλά έχω ένα μεγάλο πρόβλημα με την μπαταρία το έχω παρακολουθήσει και κατέληξα ότι τρώει πολύ μπαταρία... Ανέβασα μερικές φωτογραφίες από την συμπεριφορά τις μπαταρίας, δεν μου φαίνεται φυσιολογικό
-
-
Μετά από μια μέρα Δείχνει όταν κάνεις καθαρισμό στην ραμ να την κρατάει σε μεγαλύτερα επίπεδα γενικά το κινητό δεν κολλάει πουθενά πολύ καλύτερα που ρυθμίζει την ένταση στον ήχο σε πιο πολλές σκάλες Θα ήθελα άμα γίνεται να δυναμώνει λίγο παραπάνω η ένταση στην ανοιχτή ακρόαση Και το μόνο πρόβλημα που κάνει και αυτή η ραμ είναι ότι όταν το αφήσω το βράδυ καταναλώνει πολύ μπαταρία από 19-22%
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Ναι δουλεύουν όλα μια χαρά και η ραμ είναι σε πολύ καλύτερα επίπεδα τώρα από ταχύτητα μου φαίνεται το ίδιο