Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από gvekiaris: “πότε να περιμενουμε την πρώτη Ελληνική XTRV & ARΩMA Rom (Miui 10 Alpha 8.6.11) για το RedMi Note 5 (Whyred) ;;;;θα εχει bugs; το τελευταίο TWRP ειναι το 3.2.1.2; twrp_whyred_3.2.1-2_miui-hellas συγχαρητηρια για την προσπαθεια ” εδώ bugs έχουν οι stable της xiaomi δε θα έχουν οι alpha/beta ; :))))
-
AmazFit bt Xiaomi
kodorevi8ulis - - Amazfit
Μήνυμακαλά η σίγαση δεν έχει να κάνει με την κλήση , με τον ήχο (ένταση) έχει να κάνει για την κλήση (το υποθέτω βέβαια) για αυτό απαιτεί την ειδική άδεια "τηλέφωνο" σε μένα κανονικά λειτουργεί (global stable)
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμασίγουρα έχει όλες τις άδειες η εφαρμογή ; (υποθέτω για να τερματίσει ή να δεχτεί μια κλήση πρέπει να έχει την σχετική άδεια)
-
τα είχα βγάλει τα chat head από το προηγούμενο κινητό (γιατί σερνόταν) οπότε δεν το έχω το θέμα αυτό αλλά εφόσον φεύγει αμέσως (αμέσως όταν φύγει δηλαδή το chat head και δεν μένει) θεωρώ μικρό το κακό ή βγάζεις τα chat head (ετσι κι αλλιώς θα εμφανίζεται το μήνυμα ως αναδυόμενη ειδοποίηση) ή ψάχνεις για άλλο τρόπο που θα θέλει ίσως root
-
Παράθεση από Orestis2: “Καλησπέρα και από εμένα, πρώτο post και δυστυχώς με πρόβλημα. Setαρα το κινητό μου, 4/64 και πριν καλά καλά το χαρώ και συνομιλήσω στο messenger μου, με το που μου έρχεται μήνυμα μου πετάει στην πάνω μεριά την οθόνης το πράσινο εικονίδιο του android με το εξής μήνυμα: Σύστημα Αndroid, η εφαρμογή messenger επικαλύπτει άλλες εφαρμογές. Αυτό συμβαίνει οποιαδήποτε στιγμή μου έρθει νέο μήνυμα. Κάποια ιδέα για το πως απενεργοποιείται; ” έχεις την 9.5.6 ή την 9.5.13 ; έχεις ενερ…
-
Παράθεση από fatsas7: “Προσπαθω να το κατεβάσω κατευθείαν από το κινητό.πηγαινοντας στις ρυθμίσεις ,σχετικά με το τηλέφωνο,ενημερώσει λογισμικου.η πρεπει να την κατεβάσω από κάπου αλλού και να την περάσω εγώ;;;;;;;;;; ” δεν με ακούς η σελίδα της xiaomi με τα downloads είναι "κάτω" επειδή κάνουν αλλαγές αν βρεις λινκ και την κατεβάσεις καλώς (σίγουρα υπάρχει κάπου στο xda) , αλλιώς απλά περιμένεις
-
Παράθεση από kostasgn: “καλησπέρα παιδιά Μια ερώτηση,πως γινεται με δυο κάρτες σιμ να δεχομαι ταυτόχρονα κλήσεις,χωρίς να ακούω οταν καλέσω στο τηλ( redmi note 5)οτι ενας απο τις δυο καρτες ειναι απενεργοποιημενες(φουλ σήμα και στις δυο σιμ) Το τηλ ειναι το redmi note 5 global εκδοση Ποιά ρυθμιση υπάρχει και τι πρέπει να κάνω;; Ευχαριστώ ” αυτό που λες δεν είναι ρύθμιση (εκτός αν θες να παίξεις με προωθήσεις κλήσεων) αυτό που θες υπάρχει σε συγκεκριμένες συσκευές (λίγες , ίσως πλέον μετρημένες σ…
-
Παράθεση από Leonidaspod: “Παράθεση από Leonidaspod: “εχω την συσκευη απο εχτες και καπου καπου στο ακυρο χτυπαει ειδοποιηση χωρςι να εχει ερθει κατι... εχει κανει ιδεα γιαιτ μπορει να γινεται αυτο??? δηλαδη προκειται για μπαγκ η θελει να παει στο σερβις??? ” χμμμμ.οκ, βιάστηκα και ρώτησα εδώ χωρίς να ψάξω...προκειτε για bug και από ότι διαβάζω το έχουν αρκετοί. εδώ η λύση To Fix Random Notification Sound/Vibration Problem on Redmi Note 5 - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum ” πριν όλ…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από the_dynamite: “Δοκίμασα χτες για πρώτη φορά να συγχρονίσω walking activity με το strava και δεν τα κατάφερα. Έχω ακόμα την 1.3.6. Μπορεί κάποιος να μας πει τι διαπίστωσε διαφορετικό στο user interface του ρολογιού με την 1.3.8a; ” δεν νομίζω να υπήρχε αλλάγη στο ui οσον αφορά την εμφάνιση (μικ΄ρες ήταν) ίσως πιο smooth να έχει γίνει