Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• AmazFit bt Xiaomi

kodorevi8ulis - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από gakopoulosgeo: “Μειώθηκε η απόδοση μπαταρίας με την καινούργια αναβάθμιση. Από 3 μέρες. Μου πήγε σε 24 ώρες. Έχει κάποιος παρόμοιο θέμα? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” είχα στην προηγούμενη απλά ήθελε ρεσταρτ το ρολόι

• Παράθεση από pavlidisc: “4 Κινέζους μάλλον εννοεί... ” μέχρι και σε αυτά θα πρέπει να βγάζουν global εκδόσεις :)))

• Παράθεση από epica1977: “οχι δεν εβαλα τιποτα...5 μερες το εχω..δεν ξερω εαν ειναι απο αισθητηρα.. ” τζάμι δεν έβαλες η φωτεινότητα τελικά είναι στο auto ή όχι ; αν ναι δοκίμασες να την βγάλεις από το αυτόματο να δεις αν παίζει σωστά ;

• Παράθεση από epica1977: “να ρωτησω κατι ...μου εκανε κατι περιεργα με την οθονη..παω να το ξεκλειδώσω κ μαυριζη η οθονη μετα εκανα ενα βιντεο κ μολις παω να το δω το ιδιο..μαυρισε η οθονη..το κινητο ανοιχτο δεν εκλεινε.. ” το έχεις στο auto την φωτεινότητα ; μήπως κάτι παίζει με αυτό αλλιώς μήπως έβαλες τζάμι και "ενοχλεί" τον σένσορα πάνω ;

• Παράθεση από teddukos94: “για το redmi note 5 εννοούσα ” γιατί εγώ για ποια συσκευή σου απάντησα και δε το ξέρω :)) απλά εγώ σου απάντησα τι βλέπω να παίζει με τις επίσημες

• Παράθεση από teddukos94: “αντε σειρά να ενημερωθεί και η λίστα με τις ROM ” οι (επίσημες) dev έχουν σταματήσει (global δεν έχει καν) global stable για κάποιο λόγο την έχουν γυρίσει σε παλιά έκδοση (Nougat)

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Ποιά συσκευή; ” μια από το χωριό δεν την ξέρεις :)) η συσκευή Redmi Note 5 , λέω ότι δεν υπάρχει στο Profile εκει που δηλώνεις συσκευή

• Παράθεση από geoanto555: “Από την στιγμή που το λογισμικό καλύπτει όλα τα τηλέφωνα με το όνομα whyred δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί η κουβέντα.www.xiaomi-miui.gr ” εσύ την άναψες την κουβέντα με το επιλεκτικό quote :)) εμένα το θέμα μου σε εκείνο το Post ήταν το 2ο κομματι , το ότι δεν υπάρχει δηλαδή η συσκευή στην λίστα edit -> δικαιώθηκα ρεεε :))) μπήκε μια / ανάμεσα :)))

• post 25 απάντηση στο "Ερώτηση γιατί έχω μπερδευτεί. Το note 5 που έχουμε στο skroutz είναι το ίδιο με αυτό που βρίσκω πχ στο gearbest για 170 ευρώ; και το Redmi note 5 pro?" -> ξέχνα το PRo smile.png η συσκευή είναι redmi note 5 που βγαίνει σε china/global έκδοση και redmi note 5 pro που βγαίνει ΜΟΝΟ για την ινδία και απλά έχει διαφορετικές κάμερες και υποστηρίζει μονο μια μπάντα για 4g οπότε θα έχεις κι εκεί πρόβλημα (έχω και άλλα δε τα ψάχνω) Ειρήνη το να με πεις κολλημένο με το συγκεκριμένο θ…

• Παράθεση από fog: “Ενδιαφέρεσαι για κάποια συσκευή που δεν μπορείς να τη βρεις ή να βρεις τον κωδικό της; Εαν ξέρεις κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό (πχ. κατασκευαστή κάμερας που είναι η βασική διαφορά ή κάποιο άλλο) θα βοηθήσει να βρούμε ποιόν κωδικό/κωδικούς ψάχνεις. Η ονοματολογία είναι κάπως θολό τοπίο. Κάτι σαν τα rn4 και 4x που ο καθενας ονόμαζε έτσι όποια ήθελε. ” τώρα , από το πουθενά , με βάζεις να λέω πάλι τα ίδια :))) ....... δεν ενδιαφέρομαι για καμία συσκευή , δεν ψάχνω καμία συσκευ…

• Παράθεση από fog: “Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, εκτός αν αναφέρεσαι σε κάτι άλλο. Ο πίνακας αναφέρεται σε κωδικούς και χαρακτηριστικά (συν τις ονομασίες που έχουν εντοπιστεί ως τώρα, σε επίπεδο... γεωγραφικό). ” το ότι όλοι οι κάτοχοι στην πραγματικότητα έχουν την συσκευή με την ονομασία Redmi Note 5 (άντε πες την και Redmi Note 5 AI μπλα μπλα)είτε στην κινέζική είτε στην global εκδοχή της και ότι κάνενας μας δεν θα αγοράσει (λογικά, ούτε καν θα δει) την συσκευή που κυκλοφορεί με την ονομασία PRO

• Παράθεση από fog: “Εδώ ο πίνακας Εκδόσεις Redmi Note 5 - Redmi Note 5 Versions (Whyred), όπου με τον κωδικό του κουτιού/χαρακτηριστικά, μπορεί όποιος θέλει να δει τι ακριβώς έχει. ” και μόνο από τον τίτλο δικαιώνομαι :))

• Παράθεση από geoanto555: “Μας αρέσει να το λέμε pro. ” και θα βλέπουμε κλασικά ποστ του στυλ "Το κινητό μου δεν λέει PRO , με κοροιδέψανε , μην ψωνίσετε από το τάδε μαγαζί" ή "μα έβαλα ρομ του Pro γιατί δεν παίζει το τάδε" (οκ αυτό το φτιάξανε πλέον) κλπ :)))

• admiiiinoraaaa , το pro δε το βγάζεις από τον τίτλο , στην λίστα με τις συσκευές το κινητό δε το βάζεις , εεε τι θα γίνει :PP

• Παράθεση από Lycaon: “Το Gearbest και Banggood το έχουν στα 43,00 ... ” αν το λες ενημερωτικά οκ αν το λες επειδή δεν είναι 23 θα πρέπει να πω τα 2 κλασικά πράγματα που θα έπρεπε να τα ξέρουν όλοι :))

• αν θέλει κάποιος το mail app που είχε η miui (Και δεν έχει για κάποιο λόγο πλέον) Need default stock miui mail application - App - Xiaomi MIUI Official Forum (το 1ο είναι)

• και το καλλιτεχνικό σου να ναι πόσες ευαγγελιεςκ..... να υπάρχουν που να ασχολούνται με το rn5

• Παράθεση από EvangeliaK: “Παράθεση από kodorevi8ulis: “update 1.7G , δεν πάμε καλά εδιτ ωχ η παλιά είναι ..... ” Την 9.2.13.0 εννοείς; Εντελώς κουφό! Downgrade θα κάνουμε; Πώς τη διώχνουμε, για να μη φαίνεται το notification στο system update; Αν επιλέξουμε να γίνει ενημέρωση θα καταλάβει ότι έχουμε πιο πρόσφατη έκδοση, για να σταματήσει; ” Ευαγγελία να υποθέσω ήσουν σε συζήτηση στο skroutz :)) αγνόησε την , νομίζω δεν σε αφήνει έτσι κι αλλιώς να την βάλεις (βγάζει σφάλμα ή κάτι τέτοιο) και μάλλ…

• update 1.7G , δεν πάμε καλά εδιτ ωχ η παλιά είναι .....