Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από Bholder: “Καλησπερα, μου φερανε δωρο το xiaomi redmi note 5 3/32G ειναι καλο τηλεφωνο η να το πουλησω με σκοπο να συμπληρωσω χρηματα για να παρω το 4/64? να πω οτι τα 32 G μου φτανουν εμενα τωρα το θεμα ειναι αν κανει τη διαφορα το 1giga εξτρα ραμ που εχει το αλλο μοντελο...? ” αν μπορείς να το πουλήσεις χωρίς να έχεις μεγάλη χασούρα ε κάντο

• Παράθεση από nikostrex: “Να και μια ακόμα εντυπωσιακή τεχνολογια που φοράει το κινητό μας.! All you need to know about LPDDR4X RAM! - Tips and Tricks - Mi Community - Xiaomi ” άντε στο επόμενο και ufs αντί για emmc άσχετο ... (και προφανώς παλιό αλλά το λέω δε πειράζει) μιας και αναγκάστηκα να αλλάξω θέμα (γιατί ήθελα 5toggles αντί για 4 και το xposed δεν δούλεψε) το γυρνάς σε ελβετία , κάνεις την δουλειά σου και το ξαναγυρνάς σε ελλάδα

• αλλά πρέπει κάποια στιγμή να νιώσει και η xiaomi δεν γίνεται ακόμα να μην υπάρχουν ελληνικά στον dialer και (οκ μπορεί να είναι δικό μου θέμα μόνο) το θεωρώ χαζό να έχεις συσκευές 5.5-6 ιντσων και να είναι ρυθμισμένο το λειτουργικό (launcher) Να έχει μόνο 4 εικονίδια στο πλάτος , όπως επίσης και στα Notification toggles , δηλαδήηη τόσος κενός χώρος κάτι τέτοια χαζά υπάρχουν και νιώθω λειψή την συσκευή αν δεν μπορώ να περάσω xposed

• amoled δεν έχει το redmi pro ; ε υποθέτω θα έχει μια κάποια διαφορά

• παιδιά πλακώνομαι με έναν στο Insomnia τόση ώρα ποιο πολύ με έχει κουράσει αυτο το κακό με το Pro ,παρά το να φλασάρω ρομ :))

• προφανώς δεν έχω δοκιμάσει τίποτα ακόμα αλλά για το Hotspot (αν έχει κάποιος θέμα και θέλει να το φτιάξει) μπορεί να δοκιμάσει αυτό [TUT] HOTSPOT Not Connecting FIX [No ROOT] | Xiaomi Redmi Note 5 Pro

• υπάρχει ελπίδα γενικά (αφού ανοίγει και camera department για να βελτιωθεί σε αυτόν τον τομέα η εταιρία) μπήκε η θήκη με το τζάμι της (αμφίβολης ποιότητας το τζάμι αλλά δε πειράζει ) ξεκλειδώθηκε μπήκε magisk (με το κλασικό patch no opt no verity) xposed δεν , μας #%%@#%^^% οπότε δε το ξαναπροσπαθώ σύντομα

• Παράθεση από George Kaggelaris: “@kodorevi8ulis o @geoanto555 έχει ήδη έτοιμο ένα twrp για whyred. Όταν με το καλό ξεκλειδώσεις σφύρα για δοκιμές! ” έχω κατεβάσει ήδη twrp Και ένα mod για aptx (που προφανώς δεν έβαλε drivers μέσα η xiaomi) ξεκλειδώθηκε φυσικά αμέσως (αν είσαι παλιόοοοςςς .... :PP)

• Παράθεση από linuxilakis: “Από πού? Το πήρες? Κ σκάει με ups? Sent from my 2013023 using Tapatalk ” geekmaxi , γερμανία (δε το ήξερα το μαγαζί , ήταν αγορά βιαστική )

• UPS * Thessaloniki, Greece * 29.05.2018 * 12:18 * Σάρωση προορισμού * * 29.05.2018 * 11:25 * Σάρωση άφιξης :)) το διορθώνω ήηηρθε

• Παράθεση από pavlidisc: “@nikostrex Μα... νομίζω ότι έλεγαν... πως η Ευρωπαϊκή έκδοση θα έχει καλύτερη κάμερα!!! Αυτό δεν είχε κυκλοφορήσει; from my Mi5s ” καλύτερη ως προς το διάφραγμα της κάμερας ναι αλλά όχι για την global μόνο , δεν νομίζω (τουλάχιστον δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο) να είχε γίνει αναφορά κάπου για διαφορές μεταξύ china / global

• AmazFit bt Xiaomi

kodorevi8ulis - - Amazfit

Μήνυμα

δειτε και αυτο για watchfaces ExacWorks WatchFaces - Home

• Παράθεση από Sakis Teleios: “Εκανα την αίτηση.εφτασα μέχρι το τελικό στάδιο.το θέμα είναι στην συσκευή τί rom χρειάζεται να έχουμε για να πάρουμε στις 31/05 την 10 ? ” γιατί ποιος είπε ότι θα πάρεις στις 31/05 την όποια beta της 10 ; παιδιά μη τρελαίνεστε στις 31 θα ανακοινωθεί η 10 , δε σημαίνει ότι θα πάρεις 10 στις 31 και να δοθεί κάπου δε σημαίνει ότι θα δοθεί σε πολλές συσκευές και (αν δε κάνω λάθος) μιλάμε για China , οπότε πρέπει να έχεις και την ανάλογη ρομ

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

άλλο λέω αν πας στις ενεργές εφαρμογές (τώρα μπορεί να διαφέρει από έκδοση android ή από Interface) π.χ. εγώ το έχω με παρατεταμένο το κουμπί Home (Νομίζω δεν είναι έτσι εξ αρχής) υπάρχει επιλογή να τις κλείσεις όλες (για να ελευθερώσεις μνήμη) και υπάρχει επιλογή (στην Miui με σύρσιμο του εικονιδιου προς τα κάτω) να κλειδώσεις την εφαρμογή για να μην κλείνει καθόλου επίσης δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αλλά δες αν έχει κάποια επιλογή σαν την παρακάτω How to stop Huawei closing apps?

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Παράθεση από yiatsou: “Καλησπέρα, επανέρχομαι με ένα δεύτερο αλλά πολύ σημαντικό πρόβλημα. Έχω το κινητό huawei nova και αντιμετωπίζω καθυστερήσεις στις απεικονίσεις των κλήσεων στο ρολόι κάθε μέρα.περιοδικά. Μόλις κάνω restart το κινητό στρώνει αλλά μετά επανέρχεται. Έψαξα σε forum και διάβασα ότι είναι ρύθμιση του κινητού.Βρήκα την ρύθμιση ώστε να καταναλώνεται μέγιστη ενέργεια για.την εφαρμογή όποτε να τρέχει συνέχεια και ας σβήνει η οθόνη. Δούλεψε για μια.μέρα και από σήμερα τα ίδια. Υπάρχει…

• Παράθεση από antony97: “Ερώτηση γιατί έχω μπερδευτεί. Το note 5 που έχουμε στο skroutz είναι το ίδιο με αυτό που βρίσκω πχ στο gearbest για 170 ευρώ; και το Redmi note 5 pro? ” ξέχνα το PRo η συσκευή είναι redmi note 5 που βγαίνει σε china/global έκδοση και redmi note 5 pro που βγαίνει ΜΟΝΟ για την ινδία και απλά έχει διαφορετικές κάμερες και υποστηρίζει μονο μια μπάντα για 4g οπότε θα έχεις κι εκεί πρόβλημα δε νομίζω ότι υπάρχει ούτε θα υπάρξει κάποιος από skroutz Που θα πουλάει την έκδοση της …

• TWRP για Whyred

kodorevi8ulis - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

ρε κάντε με admin Να συμμορφώνω όποιον αναφέρει την λέξη PRO :)))

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Παράθεση από yiatsou: “Καλησπέρα, μετά από την αναβάθμιση στο άθλημα διάδρομος δεν μετράει απόσταση. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος ; Υπάρχει λύση; Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μπα κανονικά είναι σε μένα κανά restart για αρχή ; (μη σου πω αμέσως τα factory reset κλπ)

• έχουμε και ένα επίπεδο