Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
registration code λεει
-
Παράθεση από tzenisia: “Καλησπέρα σε όλους σας. Το ίδιο πρόβλημα εντόπισα κι εγώ με το ίδιο μοντέλο. Ενώ μέσω google η εύρεση δουλεύει κανονικά. Αν το λύσατε με ενδιαφέρει, ευχαριστώ! ” πραγματική απορία γιατί ασχολείστε με τα κουφά που κάνει η xiaomi συχνά πυκνά ενώ υπάρχει (υποθέτω) ήδη και λειτουργεί το αντίστοιχο της google ;
-
Amazfit Custom WatchFaces
kodorevi8ulis - - Amazfit
ΜήνυμαΠαράθεση από KRASAS14: “Καλησπερα μπορει να φτιαξει κανεις αυτο το watch face για το stratos δεν το εχει απο το εργοστασιο forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/53679/ ” κανένας δεν είναι απλό watchface αυτό για να το φτιάξει κάποιος apk είναι
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαSystem UI improvements and bug fixes. (το έγραψε κάποιος , αλλά ήταν μικρό οπότε μάλλον ισχύει )
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΝαι , χθες βγηκε , αλλά χάνονται οι βασικές ρυθμίσεις να ξέρετε
-
είμαι $#$$!#$ το ξέρω αλλά βγάλτε/διαγράψτε επιτέλους αυτό το PRO Και το Ινδική έκδοση από το κεφάλι σας είπα και να βγει και το PRO σαν τίτλος από το θέμα , ξεχάστε το επιτέλους αυτό , δεν υπάρχει λόγος να μπερδεύουμε τον κόσμο (το έκανε η xiaomi , μη το κάνουμε κι εμείς) μέχρι και το china έχει περισσότερες μπάντες για 4g (για εμάς) από το "PRO" , αν το θέλει όντως κάποιος να το πάρει για αυτά τα 20MP ας το πάρει και ας χάσει όλα τα υπόλοιπα
-
Το Note βγήκε όμως Αύγουστο πριν το καλοκαίρι ; τι εννοείς ; "Το Xiaomi Redmi 6A αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα σε ειδικό event που θα γίνει στις 30 Αυγούστου." άρα μάλλον εννοείς πριν το χειμώνα του 2018 γιατί θα την δεις φθηνόπωρο την συσκευή :)) για συσκευές της xiaomi Μιλάμε , ε όλες οι redmi συσκευές "κάμενες" είναι
-
να υποθέσω ότι δεν πήρε το PRO που είναι λογικό μιας και ειναι για την Ινδία , πήρε το Note 5 China και πέταξε ρομ που ήταν για το PRO που έχει άλλες κάμερες οπότε λογικό είναι να έχει πρόβλημα εκεί ;; edit -> βέβαια ίδια ρομ φαίνεται να έχουν το pro Με το global οπότε ........... δεν ξέρω (τι έχουν κάνει εκεί στην xiaomi)