Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από AndreasKasi: “Καλησπέρα, Δεν είμαι σίγουρος αν γράφω στο σωστο μέρος αλλά δεν βρήκα και κανένα άλλο, οπότε με συγχωρείτε εκ των προτέρων. Έχω ένα mi a1 και θα ήθελα να βάλω κάποιο άλλο launcher. Μου αρέσει πολύ το oxygen OS αλλά αν δεν κάνω λάθος βγαίνει μόνο για one+ συσκευές. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο; Θα έχει επιπτώσεις στη συσκευή μου; Ευχαριστώ ” με αυτό που λες για Oxygen os με μπερδεύεις αν θες μόνο launcher ε επιλογές έχεις δεκάδες π.χ. τον κλασικό nova launcher (τ…
-
Παράθεση από pavlidisc: “Σε τι ακριβώς χάνεις; Εξήγησε μου γιατί δεν καταλαβαίνω. Εάν είσαι σήμερα με Android 6 και παίρνεις αναβαθμίσεις ασφαλείας ας πούμε, σε τι υστερεί η συσκευή σου σε σχέση με το A1 που έχει Android 8; Δεν υπάρχει κανένα είδος ειρωνείας στην ερώτηση. Αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που χάνω εγώ που έχω ΜΜ (με ρυθμίσεις ασφαλείας ενημερωμένες). from my Mi5s ” features που δεν υπάρχουν , εφαρμογές (ακραίο βέβαια) που μελλοντικά δεν θα παίζουν γιατί π.χ. θα θέλουν πράγματα που υπάρχ…
-
καλά την "πάτησε" με τα one όχι απαραίτητα γιατί είναι καλύτερο το stock os αλλά κυρίως γιατί τα έκανε @$$@!$@! με τις περισσότερες μη ναυαρχίδες που δεν έδωσε καθόλου αναβάθμιση android και εκεί θα την πληρώσει αν κάποιος που θα πάει σε xiaomi ξέρει ότι η συσκευή του πάρει παπάκια αναβάθμιση σε android (Ναι παιδιά ότι και να λέτε , 124214124 εκδόσεις Miui να πάρει , αν μείνει στην ίδια έκδοση android χάνεις και ας μην το καταλαβαίνετε) ε θα προτιμήσει One έκδοση ή άλλη εταιρία μια ελπίδα υπάρχε…
-
AMAZFIT 2
kodorevi8ulis - - Amazfit
ΜήνυμαΠαράθεση από ovelix11: “Καλησπέρα. Χρόνια πολλά. Χριστός Ανέστη! Εμφανίστηκε στο skroutz... Xiaomi-Amazfit-2.html?from=catspan&keyphrase=Stratos Global 235!!!! Wtf!! Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ;;; γιατί πόσο περίμενες ; και λίγα μου φαίνονται :))))
-
AMAZFIT 2
Μήνυμαψάξτε το στο xda παίζει αλλά "παράλληλα" δηλαδή διαβάζει τα δεδομένα απλά από το app amazfit (ή από το account , δεν ξέρω) Και τα εμφανίζει (δεν δουλεύουν τα workouts και κάποιες ρυθμίσεις)
-
Παράθεση από vabiris: “Το global τι κάμερα θα έχει με f/1.9 ή με f/2.2 ? Δηλαδή θα είναι σαν το κινέζικο ή σαν το ινδικό μοντέλο? Είναι σημαντικό πιστεύω! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” προφανώς και είναι σαν το κινέζικο το ινδικό άστο , είναι ειδική περίπτωση
-
καλά δεν θέλουν να θάψουν και τα Note που τόσο πολύ τους ενδιαφέρουν (αν βάζαν 636) κατά τα άλλα ένας 625 είναι με νεότερο (4.2 αντί 4.1) bt και λίγο καλύτερες επιδόσεις να για να μην λέτε , δεν έβαλε τον 625 , πάει αυτός :))))))
-
ελπίζω (που δεν θα γίνει βέβαια) να μη προπαραγγείλει κάποιος συσκευή που μάλλον θα ξεκινήσει το ταξίδι της τον Μάιο
-
Παράθεση από topmar: “Καλησπέρα, σήμερα το πρόλαβα σε προσφορά και το παρήγγειλα στην 4/64 έκδοση, προς αντικατάσταση του δικού μου Redmi Note 4X 3/32.....θα σας πω εντυπώσεις όταν το πάρω.... ” περιμένω να το πάρει κανείς και να ανέβει το Litecoin για να τα δώσω να ξεμπερδεύω :)) σου λέω μόνο ότι έχω παραγγείλει θήκη και κινητό να μην πάρω τελικά , ε θα έχω θήκη :PPP
-
Παράθεση από voidioan: “Καλημέρα. Το οποίο περιμένουμε να έρθει Ελλάδα. Αν το πάρω από Κίνα δεν έχει ακόμη global έκδοση? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” έχουν εμφανιστεί λινκ στο banggood για προαγορά (η global έκδοση, έτσι λέει τουλάχιστον) ακόμα ούτε για Κίνα δεν έχει βγει όμως , οπότε υπομονή :))
-
Παράθεση από voidioan: “Οκ. Άρα για να μην σε ζαλίζω έβγαλε το Φεβρουάριο ένα μοντέλο 9.5 ιντεσ διπλή κάμερα αυτό θέλω να παρω. Xiaomi-Redmi-Note-5-Pro.html Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν με ζαλίζεις αλλά δεν θέλεις να πάρεις αυτό :)) θέλεις να πάρεις το Redmi Note 5 China/Global .-
-
Παράθεση από john di.: “Δηλαδή το κινητό είναι καλύτερα να το πάρεις με China rom για να μην έχεις αυτά τα θεματα? απ ότι κατάλαβα όλα τα global version που δίνονται είναι με fake rom? ” άλλο το κινητό να έχει απλά την global rom Και άλλο το να είναι η global έκδοση του κινητού είναι καλύτερο να πάρεις την κινέζικη έκδοση (για μικρή ή και καθόλου διαφορά στην τιμή) από την επίσημη global έκδοση ; προφανώς και όχι ειδικά αν δεν αγοράζεις από Ελλάδα και αγοράζεις από έξω δεν υπάρχει λόγος (γνώμη μ…
-
Παράθεση από voidioan: “Xiaomi Redmi Note 5 Pro - Full phone specificationsΓια αυτό μιλάω. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Η ονομασία αφορά την Ινδία και μόνο η συσκευή στην Κίνα (και η global έκδοση) λέγεται Redmi Note 5 για να μην μπερδεύεσαι όταν βλέπεις λινκ αν έχει τον 636 ειναι αυτή , αν έχει 625 snapdragon τότε είναι το Redmi 5 plus (που μόνο για την Ινδία λέγεται Redmi Note 5)
-
Παράθεση από voidioan: “Μου κάνει εντύπωση γιατί έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το xiaomi note 5 pro plus ( όπως θα το λένε) που θα έρθει Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” δεν υπάρχει note 5 pro plus .... που το είδες αυτό ;;; επίσης το λινκ που έβαλες δεν έχει σχέση με το θέμα αυτο ναι υπάρχει ήδη σε global έκδοση
-
"Δεδομένου ότι η Xiaomi υιοθετεί γρήγορα τα τελευταία λειτουργικά, πιθανότατα αυτή η συσκευή είναι κάποιο πρωτότυπο." το αστείο της ημέρας ; επίσης , τι ειναι ρε παιδιά το Redmi Note 5 MTK που βγάζει όταν κάνεις Hover την πρόταση "Redmi Note 5" ;;; :)))
-
Παράθεση από vprasinos: “Επίσης λέω ότι η xiaomi φταίει που κλειδώνει τον bootloader. Γιατί δεν το κάνει όπως η oneplus που τον έχει μόνιμα ξεκλείδωτο? Πόσα oneplus bricks έχεις ακούσει? ” Τον λόγο τον έχεις καταλάβει του κλειδώματος το αν είναι ο σωστός ή όχι ο τρόπος ξεκλειδώματος είναι άλλο ζήτημα δεν έτυχε να μπω σε θέμα με oneplus οπότε κανένα :))) που προφανώς δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση η μια εταιρία (και το πως λειτουργεί) με την άλλη και στην τελική , όπως είπα και πριν , δεν είπ…
-
Παράθεση από vprasinos: “Δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται ακριβώς έτσι, διότι μέσα στη συσκευή υπάρχουν ένα σωρο bloat της ίδιας της xiaomi. Νομίζω ότι οι χονδρέμποροι μετατρέπουν το firmware να φαίνεται σαν global official για να το προωθήσουν στην παγκόσμια αγορά και να έχουν πλέον πολύ περισσότερες πωλήσεις ή σαν unlocked ενώ δεν είναι. Η xiaomi έβαλε το όριο των 360 ωρών επίτηδες για να τους αντιμετωπίσει αλλά τελικά αυτό φαίνεται οτι γύρισε μπούμερανκ και στην ίδια αλλα και πολύ χειρότερα στον…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από yiatsou: “Τελικά δεν έβγαλα κάποια άκρη. Παρόλο που στις ρυθμίσεις του κινητού έχω ρυθμίσει την εφαρμογή να μη κλείνει ακόμη και με σβηστη οθόνη χθες έλαβα κλήση στο ρολόι μετά από 24 λεπτά ... Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μιας και δεν ξέρω τι παίζει με το λειτουργικό της συσκευής σου (κάποτε είχε θέμα π.χ. με viber γιατί το λειτουργικό το έκλεινε από μόνο του) εεε τα κλασικά τα δοκίμασες ; (βγάλε / βάλε ξανά την εφαρμογή κλπ)
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από endlessterror: “Ευχαριστώ φίλε μου. Το Pace είχα στο μυαλό να πάρω αλλά λόγω διαφοράς τιμής ξέπεσα στο Bip στο οποίο νομίζω ότι υπάρχουν αρκετές διαφορές σε firmware. Οπότε ίσως δεν μπορώ να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα για την ώρα για το αν έχει και το Bip τα notifications και περιεχόμενο μηνυμάτων στα Ελληνικά... ” βασικά δεν έχουν καμία σχέση ούτε στο firmware το καλό με το bip είναι ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο από τα πολλά προγράμματα από τους dev που βγάζαν και για το ban…