Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παίδες το messages (της google) στην τελευταία αναβάθμιση (τουλάχιστον σε vodafone) υποστηρίζει αποστολή μηνυμάτων/φώτο κλπ μέσω wifi/δικτύου αντί για sms legal - Vodafone
-
AmazFit bt Xiaomi
kodorevi8ulis - - Amazfit
Μήνυμαδε το δοκίμασα , απλά επειδή το έχω στα Notifications να βλέπω τις αλλαγές https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mc.amazfit1 WHAT'S NEW - Pace and Stratos notification support
-
Παράθεση από apsogos4ever: “απο Ελλαδα megastore Ελλαδα . Ειναι κινεζικο φανταζομαι.Δειτε φωτο @vprasinos =============== Μαρ 2nd 2018, 7:26pm =============== παιδια στα αγγλικα ειναι μεσα η οδηγιες κτλ και ο φορτιστης ειναι ευρωπαικος επισης στα αγγλικα...περιεργο.Με το Global rom Μου εκανε update σε 9.1.6.0 αλλα ακομα και με το vpn δεν ξεκλειδωνει ο bootloader .Μου λεει οτι η συσκευη δεν ειναι bound κτλ ξεκλειδωνει τελικα με global stable? η οχι ? χωρις φυσικα να ανοιξω το τηλεφωνο.Αν οχι μπορ…
-
Παράθεση από voidioan: “Καλημέρα. Το όνομα δεν με απασχολεί η διαθέσιμοτηρα με νοιάζει Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” προφανώς και δεν πήγαινε σε σένα το σχόλιο :))) ποιος ξέρει ; εδώ άκρη με το πότε βγάζει η xiaomi συσκευές δεν βγάζουμε θα ξέρουμε τι κάνει η infoquest ; περίμενε ένα μήνα (και λίγο λέω γιατί ακόμα δεν βγήκε καν η συσκευή) τουλάχιστον , βασικά φάε και αρνί πρώτα να περάσει το πάσχα και μετά ξανά ρώτα :))
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από yiatsou: “Καλησπέρα εχω παρατηρήσει ότι πολλές φορές εισερχόμενη κλήση στο κινητό εμφανίζεται με καθυστέρηση στο ρολόι. Το ίδιο συμβαίνει και με email. Κάνοντας επανεκκίνηση το τηλέφωνο δείχνει να φτιάχνει. Απλά το κάνει σχεδόν σε καθημερινή βάση. Δεν νομίζω να είναι φυσιολογικό να κάνω συνέχεια επανεκκίνηση το τηλέφωνο. Καμία ιδέα? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μήπως η συσκευή σου έχει ενεργό τίποτα battery save mode και έτσι ψιλό απενεργοπ…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από naukliros: “Ναι στο ρολόι βλέπω την αντίστοιχη τιμή σε μίλια.Δεν μπορώ να ανεβάσω φωτο γτ είναι μεγάλο το αρχείο λέει.αλλα είναι σε μίλια κ τα activity screen κ τα watchface.επανεκκινηση έχω κάνει πολλές φορές κ δεν άλλαξε κάτι. ” τι να πω , δοκίμασε στην εφαρμογή , να το γυρίσεις στα μίλια , να κάνεις sync και μετά να το ξαναγυρίσεις μετά τα κλασικά βγάλε / βάλε ξανά την εφαρμογή μην κόλλησε κάτι και ίσως να θέλει και εκκαθάριση δεδομένων (η εφαρμογή) και μετά κανά factory reset το…
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμααυτό που λέω εγώ είναι ότι κι εκεί χλμ σου δείχνει απλά η ταμπέλα (η ονομασία) είναι mileage (έχει να κάνει και με το watchface) εσύ βλέπεις άλλη τιμή ; αντίστοιχη σε μίλια ; όταν ορίζεις δηλαδή π.χ. περπάτημα , εκεί που λέει Mileage κι από κάτω έχει τιμή δίπλα (δεξιά) λέει mi και όχι km ; εκτός αν για κάποιο λόγο δεν έχει πάρει την ρύθμιση από την εφαρμογή σωστά (θέλει καμιά επανεκκίνηση ή τίποτα τέτοιο) τράβα ,αν μπορείς ,καμιά φώτο την οθόνη
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από naukliros: “το mileage κοιτάω καθώς απ ότι κατάλαβα είναι το μόνο απ της επιλογές που μετράει απόσταση. ” Ναι αλλά εκεί χιλιόμετρα καταγράφει (αφού όπως λες έχεις κάνει την επιλογή)
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμασίγουρα δεν κοιτάς το Mileage ε;; που είναι το σύνολο των χλμ (προφανώς η ονομασία βγήκε από τα μίλια αλλά είναι κοινό το όνομα) που έχεις κάνει
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαμήπως το μετράει σαν μίλια ;
-
Παράθεση από awtms: “Miui 8? ” android 8.0 , όχι miui
-
8GB RAM και 32GB storage ;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ μέχρι και εκεί τρολλάρει η xiaomi χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
-
Παράθεση από geoanto555: “Το πρόβλημα είναι σίγουρα γι αυτές που βγαίνουν από την xiaomi με Κινέζικη ρομ . Η εταιρία έχει "αποκλείσει¨το πέρασμα της global χωρίς ξεκλείδωμα bootloader . Τα Global μοντέλα έχουν από την ίδια την εταιρία Global rom(τουλάχιστον μέχρι τώρα) ” ε αυτό εφόσων αγοράζει κάποιος από έξω δεν υπάρχει λόγος (για λίγα ευρώ πιστεύω) να μην πάρει την global έκδοση της συσκευής πλέον απο Ελλάδα είναι το θέμα που αυτή τι στιγμή οι περισσότεροι (ή όλοι) έχουν κινέζικη με global rom
-
Παράθεση από geoanto555: “Η ρομ που έχει το κινητό δεν είναι βαπτισμένη αλλά official . Το πρόβλημα ειναι στο ότι έχουν κρατήσει το bootloader από την Κινέζικη για να μπορεί να ανοίξει. Με την αναβάθμιση παίρνει τον Global bootloader και γι αυτο μπρικάρει. Αυτο που χρειάζεται είναι να ξεκλειδώσεις bootloader για να μπορεις να βάλεις GLOBAL ROM.. ” το πρόβλημα όμως αφορά όλες τις συσκευές ή απλά τις κινέζικες συσκευές που χώσαν (το κατάστημα / ο προμηθευτής) global rom ; πρόλαβε κανείς να πάρει σ…
-
Παράθεση από NasDriver: “Την παρούσα περίοδο το καλύτερο είναι κινέζικη ρομ ” χωρίς φυσικά να έχω παρακολουθήσει όλα τα μηνύματα και απλά θα πεταχτώ πως θα πάρεις Global (κανονική , όχι βαπτισμένη από το κατάστημα) έκδοση του κινητού με κινέζικη ρομ ;;
-
Παράθεση από Antretng: “Δεν νομιζω να μην παρει. Οι redmi συσκευες με snapdragon συνηθως παιρνουν 1 android update. ” κάποτε κι εγώ έτσι νόμιζα η συσκευή μου όμως (όπως και άλλες υποθέτω τα τελευταία 2 χρόνια) λένε το αντίθετο το 1 περισσότερες πήρε από την (καμία) του 3 ένας λόγος για να μην πάρω συσκευή με τον 625 (π.χ. το 5 plus)