Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Οδηγίες χρήσης amazfit pace

kodorevi8ulis - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από HLIAS MANIATIS: “Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον ... Το μενού sleep πως δουλεύει? ” δεν κάνεις κάτι εκεί απλά σου δείχνει την καταγραφή του ύπνου σου που έχει κάνει η συσκευή (αφορά μόνο βραδυνό ύπνο και σε "λογικά" πλαίσια δυστυχώς , π.χ. αν κοιμηθείς εσύ στις 6 το πρωί δεν θα εμφανίσει κάτι σαν ύπνο)

• Οδηγίες χρήσης amazfit pace

Μήνυμα

Παράθεση από HLIAS MANIATIS: “Μήπως μπορεί κάποιος να με πληροφορήσει που μπορώ να βρώ πλήρεις οδηγίες χρήσης για το smart watch amazfit pace? ” σε τι ακριβώς σε δυσκολεύει η χρήση του ;

• Xiaomi Mi a1 Google bar

kodorevi8ulis - - Mi A1 (Tissot)

Μήνυμα

Παράθεση από Samus_gr: “Έχω το Xiaomi Mi A1, θέλω να βγάλω από την αρχική μου οθόνη το Google search bar έχω προσπαθήσει να βρω λύση και τίποτα, τι μπορώ να κάνω; Χωρίς να χρειάζεται να το ρουταρω ή να βάλω άλλον Launcher? ” τι προσπάθεια έχεις κάνει ;; να πας στα options ;; :)) ή αλλάζεις launcher και βάζεις κάποιο παρόμοιο (υπάρχει λόγος που δε θες άλλον launcher; ) ή root κλπ π.χ. αν θες του pixel (δεν ξέρω αν είναι ίδιος) Pixel Launcher 2.0 from Android Oreo AOSP Available to Download Now

• Redmi 5 plus Global Rom

kodorevi8ulis - - RedMi 5 Plus (Vince)

Μήνυμα

παιδιά έχει βγει η global έκδοση (3/32 σίγουρα , δεν ξέρω αν υπάρχει 6/64) με την Β20 και φυσικά global rom μην παιδεύεστε χωρίς λόγο με την κινέζικη

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

δοκίμασε εδώ Amazfit αλλά δε νομίζω να είναι software θέμα (εφόσων έχεις κάνει και factory reset και κάνει τα ίδια)

• άργησε λίγο ή μου φαίνεται ;;; :)))))

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Παράθεση από ktlk21: “Είναι για την κινεζική rom του ρολογιού... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” αυτές τις διακρίσεις να μην είχαμεεε Κινέζοι ρατιστέςςς :)))))))

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

και στην εφαρμογή σαν Locale εχεις μήπως mainland china ; γιατί σε ευρωπη δεν είδα να μου εμφανίζει κάτι (άρα και δεν υπάρχει υποστήριξη)

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

σίγουρα γίνεται αυτό με την αγγλική ρομ ; μήπως αφορά μόνο την κινέζικη ;

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Παράθεση από kotlid: “Καλησπέρα παιδιά. Μόλις το παρέλαβα και εγώ. Όλα καλά απλά δεν μπορώ να τον προσθέσω στο mi home app. Είναι συνδεδεμένο κανονικά στην εφαρμογή Amazfit Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ” mi home app ; τι σχέση έχει το mi home app ; το mi fit εννοείς ; (που δεν γίνεται απλά να το συνδέσεις)

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Παράθεση από giannis21r: “Παντως τα περισσοτερα watchface,οταν το ρολογακι μπαινει σε κατασταση αναμονης,pixelιαζουν. ” σε κατάσταση αναμονής χρησιμοποιούνται λίγα χρώματα οπότε όλα τα wallpaper χαλάνε οπότε απλά ψάχνεις να δεις κάποιο που δεν φαίνεται χάλια

• MI A2 όπως λέμε η συνέχεια του ΜΙ Α1 όπως λέμε android one όπως λέμε παγκόσμια έκδοση και διάθεση σε πολλές χώρες μπορεί όλα τα παραπάνω με δικό της soc ή απλά θα βαπτίσει μια συσκευή mi a2 (ψευτό global έκδοση του Mi 6x) γιατί της άρεσε το όνομα και θα λέμε α δεν έχει την τάδε μπάντα κλπ ; υ.γ. βέβαια και ufs 12412 να υποστηρίζει τι να το κάνεις αν βάλει πάλι emmc ;

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Να υποθέσω δεν έχεις πάνω ζελατίνα/τζαμάκι που μπορεί να δημιουργήσει τέτοιο πρόβλημα

• οπότε το Mi mix2s Θα έχει μικρότερο μέγεθος από το redmi 5 (το απλό) νταξ ναρκωτικά

• @bzanios αν έχεις το redmi 3 συγγνώμη αλλά κακώς περίμενες τα "θαύματα" της 9 αυτά αφορούσαν συσκευές που πήραν και νέα έκδοση ανδροιδ όχι για την δικια μας που ξεχάστηκε (μέχρι και το 1 με mtk είχε πάρει μια αναβάθμιση android) δεν ξέρω , σιγά σιγά ,νιώθω ότι κάνει πολλές λαλακίες και πλέον δεν υπάρχουν τόσες δικαιολογίες όπως πριν (που δεν είχε παρουσία σε ευρώπη) τώρα να βγάζει τα 5αρια (που τα περίμενα , αλλά δεν ενθουσιάστηκα) και να βγάζεις (όταν βγει και αν) μετά από 3-4 μήνες τις global …

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

η ώρα φαίνεται πάνω πάνω όταν μπει σε "sleep mode" Και αλλάζει η οθόνη με τα στοιχεία όταν το ενεργοποιείς ξανά αλλάζει η οθόνη με τα στοιχεία και εκεί δεν φαίνεται

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Παράθεση από pyxtatolis: “Με ακουστικα συνδεεται κανονικα; Εχω δοκιμασει με 3 διαφορετικα και τιποτα ” με αυτά που δοκίμασα συνδέθηκε κανονικά (έχω κι άλλ πεταμένα απο δω κι από εκεί οπότε δε τα βρήκα για να τα δοκιμάσω)

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Παράθεση από DimitrisTS: “Πώς διαγράφουμε τα watchfaces που δε θέλουμε; Αυτά που ήταν προεγκατεστημένα μπορούν να αφαιρεθούν; ” σύνδεσε το με υπολογιστή και σβήστα τα προεγκατεστημένα δεν νομίζω γιατί είναι apk ή είναι κάπου αλλού (δε το έψαξα) ή θα θέλει adb ή ροοτ

• καλα αν μιλάμε από τώρα για q2 ............ εδώ το θέμα είναι να μάθουμε για τις συσκευές που θα βγάλει στο q1 :))) εκτός αν η μπάλα με το 8 που έχουν και κάνουν ερωτήσεις τους είπε να μην βγάλουν κάτι για λίγο καιρό