Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• AmazFit bt Xiaomi

kodorevi8ulis - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από stavrossid: “Αυτό με τις επαφές στο ρολόι που άρχισαν να φθείρονται το έχει κανεις άλλος που κάνει αθλητισμό;Να το έχει 6-7 μήνες όμως το ρολόι. Θα τον δοκιμάσω αύριο τον φορτιστη.Βγαζει συνέχεια το παρακάτω μήνυμα η εφαρμογή.Τρομερα αναξιόπιστο,ιδίως για κάποιον που το θέλει για αθλητικές δραστηριότητες. YΓ)Χωρια το ότι έχω πολλές αποσυνδέσεις μετά τα 1 τελευταία update του app. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/47658/ ” θα σε ρωτούσα η εφαρμογή ποια είναι μετά είδα (οκ δε…

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

άρα μπορεί απλά να είναι θέμα του server που στέλνονται τα δεδομένα , δε νομίζω να κρατήσει πολύ αυτό το πρόβλημα τώρα για τις επαφές τι να σου πω , τον φορτιστή του φίλου σου τον δοκίμασες ;

• Παράθεση από billphone: “Μα ήδη κυκλοφορεί μοντέλο της σειράς Redmi Note 5. Αν και το πιο αδύναμο το Redmi Note 5A κυκλοφορεί ήδη και στην Ελλάδα. Θα μείνει ανολοκλήρωτη η σειρά; Δεν είναι και τόσο καλό marketing αυτό ” redmi 5a / redmi note 5a άστα δεν ξέρει τι έπινε η xiaomi και τα έβγαλε ή έστω τα ονόμασε έτσι

• Παράθεση από koylis: “Φίλε δεν είναι θέμα ούτε γούστο μου ούτε ιδέας μου, τι πούλησε ένα κινητό το οποίο δεν έκανε διεθνή άνοιγμα δεν έβγαλε μεγάλη παραγωγή κ τι το επόμενο μοντέλο του; σε νούμερα μιλάω! Και ο λόγος κατά βάση είναι ένας, κινητό 6.44 χωρίς bezel, δεν κοιτάει η πλειοψηφία ούτε επεξεργαστές ούτε υλικά ούτε κάμερες. Κ δεν το λέω επειδή μου αρέσουν τα μεγάλα κινητά λέω ότι έφαγε σφαλιάρα η εταιρία κ θα δείτε είτε μιχ είτε μαχ τα επόμενα κάτω από 6.44 οθόνη δεν θα έχουν. Ακριβώς για έ…

• Παράθεση από koylis: “Απλά το επόμενο μου κινητό να κ κάποια εταιρία που ακούει το κόσμο, είδε βασικά κ την πατάτα με τομιχ 2 που το έκανε πιο μικρό από 6.44 σε 6 κ έπιασε πάτο σε πωλήσεις σε σχέση με το 1 οπότε παίρνει το Ρίσκο κ σίγουρα θα πάει σφαίρα! ” δηλαδή πήγε άπατη μια συσκευή επειδή έγινε πιο προσιτή ; (όσον αφορά το μέγεθος) μη νομίζετε , δεν είστε πλειοψηφία εσείς που θέλετε άνω των 6 ιντσών το 1 δεν είχε καν ανταγωνισμό (όσον αφορά το design) επίσης (δεν ξέρω αν έγινε και στο 2) είχ…

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Φυσικά, δε το φοράς

• η μπαταρία που κολάει ; χρειάζεται για το noise-cancelation; είναι ασύρματα (που δεν φαίνεται να είναι); είναι λάθος της είδησης;

• Ας μη το συγκρίνουμε με το μπαντ. Διαφορετικές συσκευές. Επίσης κι αυτό ανδροιδ είναι, μπορείς να περάσεις εφαρμογές

• αν η μπαταρία από τις 5 μέρες πήγαινε στις 2 (λόγω και του wear) Θα ήσουν ευχαριστημένος ή θα έλεγες "γιατί δεν βάλανε μεγαλύτερη μπαταρία" ; υ.γ. και εγώ θα ήθελα wear , αλλά δεν χρειάζεται να απορούμε γιατί το ένα γιατί το άλλο εδώ καλά καλά τα απλά πράγματα γίνονται δύσκολα , μην σκεφτόμαστε τα ποιο δύσκολα (απλό πράγμα = μια εφαρμογή για όλα αυτά , huami/xiaomi όχι οι μισοί θα χρησιμοποιούν το app του amazfit , οι άλλοι μισοί το mi fit/άλλο)

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Έχει πολλά κρυμμένα πράγματα. Πιστεύω ότι ούτε το 50% των ρυθμίσεων δεν έχω ανακαλύψει. Σε κάποια φάση...κατα λάθος...μου έβγαλε ρύθμιση για συγκεκριμένο face. Δεν πολυασχολήθηκα εκείνη την ώρα. Δεν μπορώ να το ξαναβρώ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ” κάποια face όντως έχουν ρυθμίσεις (σίγουρα κάποια από τα stock) τώρα όντως κι εγώ κάποτε είχα δει ρυθμίσεις σε κάποιο που πέρασα από τη κλασική σελίδα (και δεν ξέρω τι παίζει γιατί δεν ήταν apk, Κλασικό wfz ήταν) αλλά μετά δεν μου το ξαναεμφάν…

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Πώς γίνεται να σταματήσει η ειδοποίηση που μου λέει να σηκωθώ γιατί κάθομαι πολύ ώρα;;;;; ” daily overview και μετά swipe down , εμφανίζει ρυθμίσεις (εδώ ναι ο προγραμματιστής πρέπει να ήταν της xiaomi , δεν ένιωθε να το βάλει στις γενικές ρυθμίσεις , έπρεπε να τα κρύψει )

• Παράθεση από tasos17: “Όταν το ticwear το e το βρίσκω τώρα από 108 μέχρι 135 σε διάφορες προσφορές πες μου εσύ πόσο παραπάνω να έκανε να το έφτιαχνε η xiaomi αν το τιμολογίου σε επιθετικά όπως τα Smartphones.... Το amazfit Stratos το βλέπω γύρω στα 200 κλοπή.... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” άρα μπορείς να το πάρεις επίσης δεν συγκρίνουμε προσφορές με πράγματα που μόλις βγήκαν , δεν είναι δίκαιο μην πω βέβαια ότι δε το βρίσκεις καν στα 200 , δεν υπάρχει η συσκευή , αν υπάρχ…

• RE:

kodorevi8ulis - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Παράθεση από tasos17: “δεν μπορουσαν να το βγαλουν με android wear??? γμτ :?” Το έξτρα κόστος (άρα κι ακριβότερη συσκευή) θα το δεχοσουν;

• Παράθεση από intheend: “Εχουν μικρόφωνο ή μιλάμε για "απλά" ακουστικά ? Επίσης η σύνδεση είναι micro usb ή type c? Μπορεις να διαφωτίσει κανείς γιατί ως ώρας μόνο τα προηγούμενα noise cancellation ακουστικά βρίσκω οσο και να ψάχνω. ” xiaomi η εταιρία που δεν βάζει type c στις συσκευές της (προφανώς μιλάω για τα redmi) και βγάζει ακουστικά με type c (microusb λέει , ίσως δεν έχουν βγει ακόμα για αγορά για να τα βρεις)

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Παράθεση από liakos23: “Respecttttt. Σ ευχαριστώ πολύ. Λειτούργησε αυτό ακριβώς. Ευχαριστώ πολύ ” και τώρα η ερώτηση (υποθέτω λέμε για τα ίδια , τα "sport") σε βολεύουν ; νιώθω ότι είναι από τις χειρότερες αγορές μου κι έχω αγοράσει πολλές βλακείες (και bt κινέζικα ακουστικά, αλλά προφανώς πολύ φθηνότερα)

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Τα ακουστικά για να τα συνδέσεις στο κινητό σου τα έβαλες σε pair mode.όλες οι συσκευές έτσι λειτουργούν πάνω κάτω. Κλειστα και κρατα πατημενο το κουμπι για 5 6 δευ

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Βάζεις τα ακουστικά σε pair mode?

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Μια χαρά συνδέονται

• AmazFit bt Xiaomi

Μήνυμα

Θα πρέπει να περιμένεις πολύ βέβαια για να γίνει παρόμοια η τιμή