Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
AmazFit bt Xiaomi
kodorevi8ulis - - Amazfit
ΜήνυμαΠαράθεση από HarrisGR: “Να βάλω κινέζικη mi fit? ή κινέζικη amazfit? ” δεν είναι τόσο απλό θέλει να βάλεις συγκεκριμένη εφαρμογή του amazfit και μετά συγκεκριμένη του mi fit (οκ αυτό μπορεί να μην ισχύει αλλά τεσπα) Huami Xiaomi Amazfit Watch sync with Strava - Post #2 ίσως παιδευτείς λίγο μέχρι να τις βάλεις σωστά (εγώ δοκίμασα πολλές εκδόσεις και μετά σε κάποια στιγμή εντελώς ξαφνικά έπαιξε με αυτές των οδηγιών)
-
RE:
ΜήνυμαDelete......
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαεκτός από αυτό δε ξέρω κάποιο άλλο Simple Amazfit Watchface Builder επίσης κάποια "νέα" για το 2 Amazfit Pace 2 - What is Known - Updated - Amazfit Central
-
Παράθεση από pavlidisc: “Είσαι σίγουρος ότι θα βγει Note στην σειρά 5; from my Mi5s ” με αυτή την εταιρία για τίποτα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος υπάρχει εδώ και καιρό το 5α κάτι θα βγει τα specs είναι χάλια για μια σειρά μόνο , ούτε καν Hd οθόνη το μόνο που κάνει αυτές τις συσκευές redmi 5 είναι το 720p που έχει μείνει οπότε αν θα βγει νοτε το θέμα είναι τι μέγεθος θα έχει (το παράκαναν) αν δεν βγει νοτε απλά θα βγει κάτι άλλο με άλλη-νέα ονομασία ή βγήκε ήδη (r1) τεσπα , πιστεύω τον φλεβάρη θ…
-
Παράθεση από fazer1000: “Εχω μια απορία γιατί βάζουν κατώτερους επεξεργαστές σε ποιο καινούργια μοντέλα 0 450 με τον 625 μήπως είναι ποιο παλιοί από τον 650 6core παράδειγμα τον δικό μου τώρα αν εγώ θέλω να πάρω ένα από αυτά θα κατέβω σε ποιο χαμηλό επεξεργαστή ! ” το ότι ο 650 ήταν δυνατότερος δεν τον κάνει "νεώτερο" από αυτούς είναι ο παλαιότερος , λίγο νεώτερος ο 625 και πιο καινούριος ο 450 αλλά τελείως άσχετο αυτό κι επίσης εσύ έχεις τον 650 σε νοτε , αυτά δεν έχουν σχέση (τουλάχιστον μέχρι…
-
Mi Band 2: The New Successor!
kodorevi8ulis - - Mi Band
ΜήνυμαΚαλά δεν αναφερόμουν σε σένα. Εσύ δεν κατάλαβα γιατί κατεβάζεις από απκμιρρορ , την έκδοση του play δεν έχει εκεί; Γιατί δεν την κατεβάζεις κατευθείαν από το play;
-
Mi Band 2: The New Successor!
kodorevi8ulis - - Mi Band
ΜήνυμαΓιατί να το κάνω; μια χαρά κάνει αναβάθμιση από μόνο του, γιατί να μπλεκω με περιττα προγράμματα (σορρυ εξακολουθω να μην καταλαβαινω την σχεση, οταν καλα καλα δε μπορει να κανει την δουλειά του το πρόγραμμα εκεί που πρέπει, δηλαδή στα κινητά)
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαείναι σε pair mode η άλλη συσκευή ; δεν θέλει τίποτα το ιδιαίτερο
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΜα δεν χρειάζεται να επιλέξεις τίποτα, ρυθμίζεις τις ώρες σαν πρόγραμμα και γίνεται μόνο του
-
Παράθεση από Aurumnus: “Ελπίζω να βγάλει η Xiaomi και Redmi 5X, κάτι αντίστοιχο με το Redmi 4X, σε 5 ίντσες. Διάβασα για 5.5, 5.7 και 5.99 σε διάφορα sites και προβληματίστικα. ” μα αν βγάλει Χ (που θα βγάλει βέβαια) ίδιο με το κανονικό θα είναι εξωτερικά , είδες εσύ μεγάλες διαφορές του 4 με του 4χ ; οπότε ίδιες ίντσες θα έχει
-
Παράθεση από pavlidisc: “Δηλαδή τέλος η ονομασία Note; Έγινε plus; from my Mi5s ” όχι θα βγουν και τα Note με αυτά τα specs δεν υπήρχε περίπτωση να μην βγει Note
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαairplane όπως και στο κινητό , δεν υπάρχει σύνδεση wifi/bt με το κινητό silent , δε σου εμφανίζει τις ειδοποιήσεις αλλά είναι συνδεδεμένο με το κινητό π.χ. το ρυθμίζεις να μπαίνει σε airplane το βράδυ , τις ώρες που (συνήθως) κοιμάσαι και δε θες να σε ενοχλήσει κάποια ειδοποίηση είτε να είναι συνδεδεμένο με το κινητό (και να τρώει περισσότερη μπαταρία χωρίς λόγο)
-
ειλικρινά δεν ξέρω τι βλέπω εδώ βγάζει κάτι το οποίο είναι κάτι ανάμεσα σε Α και ανάμεσα σε Νοτε το έχει μπερδέψει λίγο το θέμα (βάλε το 720p που μπορεί να είναι και στη μεγάλη οθόνη , βάλε το ότι λένε ότι θα βγει συσκευή από 2/16 που νομίζω δεν θα έπρεπε κλπ)
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από macattackgr: “Παιδιά με τις λειτουργίες silent και airplane τι ακριβώς συμβαίνει??? ” τι να συμβεί ; τι είναι ρωτάς ; αν ναι , τι είναι το silent και το airplane στο κινητό σου ;
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Γειά σου Γιάννημαν25 και από εδώ! Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά και εγώ το εργαλείο. Θέλω να πάω να το δω κάπου από κοντά για να δω το μέγεθος. Οι φωτογραφίες που βλέπω στο διαδίκτυο με μπερδεύουν. Μερικές φορές το βρίσκω normal...άλλες φορές πάλι μοιάζει τεράστιο! 45mm μου είπαν τα παιδιά είναι η "κάσα" έξω έξω. Δυτικά το έχει σε κάνα κατάστημα για επεξεργασία; Κάνα Πλαίσιο ή κάνας Κωτσόβολος;;;;;; ” το πουλάνε ναι , οπότε λογικά θα υπάρχει και σε όλα τα μαγαζιά (πλαισιο/κωτ…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από johnnyman: “Εγώ μόλις το έβγαλα από το κουτί έκανα ενημέρωση στην τελευταία έκδοση. Ήθελε μετά και factory reset? Don't mess with Max 2 ” Παράθεση από macattackgr: “Το αγόρασα πριν 5 μέρες και έκανα 2 αναβαθμίσεις φορώντας τώρα την 1.3.5. Όχι factory δεν έκανα... Χρειάζεται?? ” τίποτα δεν χρειάζεται 100% αλλά αν θεωρείς ότι υπάρχει πρόβλημα (και ίσως το 2 αναβαθμίσεις παίζει ρόλο) τότε είναι η καλύτερη λύση για να δεις αν "στρώνουν" τα πράγματα
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμα1ον) το αγόρασες πρόσφατα και έκανες αναβάθμιση ; 2ον) έχεις την 1.3.5 ; να κάνεις factory reset ενώ έχεις την τελευταία (1.3.5) δοκίμασες ;
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαγιατί θες την κινέζικη ; @macattackgr καλά μη κοιτάς και εσύ τα ακραία θα σου έλεγα 4-5 μέρες , προφανώς παίζει ανάλογα με τις ρυθμίσεις π.χ. φωτεινότητα , αν το έχεις να ξεκλειδώνει το κινητό (τρώει πολύ αυτό) , αν είναι συνέχεια συνδεδεμένο , αν το έχεις να είναι ενεργό με την κίνηση κλπ
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμασε κάτι τέτοια το απο εδώ δυστυχώς πονάει και φθηνό να είναι , όταν μόνο τα μεταφορικά (γιατί υποθέτω είναι πιο δύσκολο να το βρεις σε κατάστημα) είναι 3ε ε ξεφεύγει η τιμή
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαπροφανώς και φοράμε , αλλά το πήραμε από έξω μη σου πω είχαμε τζαμάκι πριν καν πάρουμε στα χέρια μας το ρολόι