Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω το θέμα μήπως είχε κάνει καμιά παπάτζα πριν και δε το παρατηρούσατε ; (δεν ασχολούμαι και πολύ με τις εφαρμογές της) ή μήπως πείραξε κάτι και απλά είναι ορατό και στις δικές της εφαρμογές ; (χάλασε το περίφημο Miui optimization ; ειδικά αυτό που έκανα quote από τον @billphone είναι σαν να μου λέτε ότι είδατε πρώτη φορά στη ζωή σας splash screen εφαρμογής που μόλις άνοιξε (τι μόνο τούμπανα κινητά είχατε ; ) (και προφανώς εφόσον είναι "ελαφριά" και τρέχει από πίσω δεν…
-
Παράθεση από miltosdelis: “Μόλις πέρασα με οτα ενημέρωση καμία μεγάλη αλλαγή Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αν περιμένεις από changelog Να δεις αλλαγές ............. (άλλοι λένε ότι λειτουργεί πλέον , έστω με πατέντα το volte , προφανώς είναι για κάποιους μεγάλη αλλάγη και όπως βλέπεις τίποτα στο changelog) Παράθεση από billphone: “Αυτό το κάνει και σε εμένα με Mi5.Το κάνει μόνο όταν ανοίγω για πρώτη φορά την εφαρμογή. Αν την έχω ήδη ανοιγμένη στο παρασκήνιο δεν το ξ…
-
Παράθεση από sacs: “Kαλησπέρα. Ξέρετε αν υπάρχει εφαρμογή ραδιόφωνο fm για να αντικαταστήσω το stock; ” καλά αυτό είναι το αιώνιο πρόβλημα/ερώτημα κάποτε έκανες δουλειά με άλλες (κάποιες από άλλα κινητά ήταν συμβατές) πλέον δεν ξέρω (και αν βρεις....) επίσης ίσως να δουλεύει το spirit fm (αν υπάρχει νέα έκδοση πλέον ... ήταν με πληρωμή)
-
Παράθεση από sacs: “Όχι. Το send to navigation δεν δουλεύει στο 8; ” δεν ξέρω τι δουλεύει ή τι δεν δουλεύει , εγώ sygic (αγορασμένο) και here έχω αυτό που ξέρω είναι ότι τα igo που έχετε (και συνήθως δεν είναι νόμιμα, δε το λέω προσωπικά σε σένα απλά είσαι ο 4-5 που απορεί) δεν παίζουν στην 8αρα , όχι Miui , android έκδοση πρέπει ή να βρείτε κάποια που να παίζει ή να δοκιμάσετε κάτι άλλο τι να κάνουμε ..... το έπαιζε στην τάδε συσκευή δεν λέει κάτι όταν μιλάμε για διαφορετική έκδοση λειτουργικού…
-
Παράθεση από sacs: “Καλημέρα. Μόλις πέρασα και εγώ από redmi note 4 mido σε redmi note5 και έχω το εξής πρόβλημα. Έχω το igo avic next gen. Ενώ με το note 4, έβαζα ένα προορισμό στο google maps και από εκεί με το send to navigation το έστελνα στο igo avic, στο note 5 δεν γίνεται. Μπαίνω στα προσωπικές τοποθεσίεw του igo και δεν βρίσκω τον προορισμόςΥπάρχει καμία συμβουλή; ” μάλλον παρατάς το Igo δεν ξέρω τι παίζει , αλλά από ότι κατάλαβα σε android 8+ έχουν προβλήματα οι διάφορες εκδόσεις του ig…
-
Παράθεση από charlie2alpha: “Μπα, χάνεις τον καιρό σου. Κι εμένα με ενοχλούν διάφορα και διάλεξα απλά να αποχαιρετήσω το MiUI, κάνω μια χαρά τη δουλειά μου με custom ROM. ” το θέλω απλά δε το κάνω ακόμα (βαριέμαι) και περιμένω βέβαια λίγο να προχωρήσει το θέμα με την 9 αν δούλευε το dual boot (δεν ξέρω αν το έχει δοκιμάσει κανείς μετά τις αλλαγές arb) θα το έκανα ποιο εύκολα
-
Παράθεση από Teamingame.gr: “Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα πως μια εταιρεία δίνει σε συγκεκριμένο κοινό συγκεκριμένες συσκευές / ROMS, Feautures κ.α. Νομίζω το καλύτερο που έχει να κάνει να πετάξει τις China ROMS και να βγάζει Global για όλους και για τους κινέζους. Νομίζω έχει προσωπικό που κάνει ανούσια δουλειά. ” Ναι δεν θα λέγονται china/global θα λέγονται global with google services / global without google services ; δεν μπορεί να έχει ΜΙΑ ρομ ..... δεν γίνεται στην κίνα να βγάλει συσκευή που θα έχ…
-
ναι αλλά στην περίπτωση της xiaomi δεν είναι το ίδιο , γιατί εδώ έχουμε να κάνουμε και με την εγγύηση την Ευρωπαική σε apple/samsung κλπ υπάρχει κάποιος αντιπρόσωπος ... εδώ η εταιρία λέει δεν πουλάω Ελλάδα, η Infoquest λέει αναλαμβάνω μόνο τις δικές μου (άσχετα αν η εταιρία πουλάει επίσημα σε ισπανία/γαλλία/κλπ) και δεν προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε "ξένες" συσκευές
-
Παράθεση από akisjes: “Προφανώς αναφέρεται στα μοντέλα που άρχισε να φέρνει η infoquest και μετά, με έμφαση στο mi8 . ” ρε σεις ποιο Mi8 ; ποιος (ξαναλέω, άσχετος/που δε θα ασχοληθεί ιδιαίτερα) θα πάει να αγοράσει το Mi8 απο τον κωτσόβολο ; είπαμε έχει ανέβει η xiaomi αλλά μην υπερβάλουμε , θα μπει στο skroutz , θα το δει 50 φορές , δεν θα κατέβει καν στην σελίδα κάτω κάτω που έχει τιμή από you/και συνεργάτες infoquest θα δει ένα 450 , τέρμα κάτω θα δει 550 , λες να πάει στο 550 ;
-
Παράθεση από akisjes: “Πάντως εάν μιλάτε με άτομα της αγοράς, σε σχέση με όλες τις εταιρείες που αναφέρεται(samsung,lg,apple κ.λ.π.) η xiaomi είναι μακράν αυτή που ενώ έρχεται επίσημα στην Ελλάδα (αντιστοίχως και σε άλλα κράτη) το μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών το έχει ψωνίσει εκτός επίσημης αλυσίδας(από Κίνα ή από Σκρουτζομάγαζα). Αυτό θεωρείται μεγάλο φάουλ της εταιρείας έναντι των επισήμων συνεργατών της και νομίζω ότι έστω και άκομψα προσπαθεί να το διορθώσει.Δεν ξέρω στο τέλος τι θα γίνει αλλά …
-
κάποια στιγμή θα πρέπει να σκεφτούμε ότι τα παραδείγματα με τα service των αμαξιών σας και τα κινητά είναι άσχετα τελείως κάποια στιγμη θα πρέπει να σκεφτούμε (και απορώ βέβαια πως δεν το ξέρετε) ότι china / global / korea / δεξερωγωτιαλλο εκδόσεις κινητών υπάρχουν από ΠΑΑΑΑΡΑ πολλές εταιρίες (η samsung Μας κάνει για παράδειγμα ή όχι ; .... ναι υπάρχει και κινέζικο samsung και για δες και αμερικάνικο samsung και ευρωπαικό και κορεάτικο ..... τώρα τα περί κλειδωμάτων δυστυχώς όλοι εκεί το πάνε , …
-
Παράθεση από komatoza: “Και μετά μου λέτε και δείχνετε και παραδείγματα ότι στα κινέζικα μαγαζιά είναι ξεκάθαρο τι πουλάει.... ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ. Αν διαβάσετε το νήμα του Mi8 θα δείτε ότι το 80% ρωτάει τι εκδώσει να πάρει τι πήρε η τι έχει.... Για εμάς τους λίγους που ξέρουμε κάποια πράγματα παραπάνω ναι. Για τους υπόλοιπους? Εδώ στο gearbest έλεγε το κινέζικο international. Οι περισσότεροι τι θα καταλάβουν με αυτό? Δεν είναι όλοι στα φόρουμ.... Να ξέρουν.... Εγώ πχ πήρα κινέζικο γιατί δεν με νοιάζει, α…
-
όσες φορές έχει τύχει να δω π.χ. σε banggood ήταν ξεκάθαρο από την αρχή αν ήταν η global έκδοση ή όχι (δεν ξέρω αν πλέον βάζουν καν global rom σε κινέζικα κινητά) το ίδιο δεν ισχύει εδώ πέρα , και εδώ είναι το πρόβλημα , αυτός που απλά μπαίνει στο skroutz και την "πατάει" γιατί δεν ξέρει τι παίρνει (απλά το πιο φθηνό) μα εδώ και χρόνια και σε όλες τις εταιρίες ΔΕΝ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ...... δε θα ανακαλύπτουμε τον τροχό ρε παιδιά και κινέζικο samsung να αγόραζες δεν …