Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από TasVas: “Ναι το είδα. Απλά θέλω να "ξεφύγω" από την google. Είχα παλιά το Note 3 MTK με china rom και με βόλεψε μια χαρά. ” sorry αλλά το να ξεκλειδώσεις και να βάλεις κινέζικη ρομ για να "ξεφύγεις" από την google και να πέσεις στην xiaomi είναι κουλό ξεκλείδωσε, βάλε ροοτ και σβήσε (disable καλύτερα) ό.τι δεν θες
-
Παράθεση από komatoza: “Εγώ δεν καταλαβαίνω πως με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία θέλει να σταματήσει την πώληση τον κινέζικων συσκευών εκτός Κίνας. Από τι ξέρω τα γνωστά μαγαζιά bangood gearbest δεν πουλάνε εντός Κίνας. Εσύ η εγώ για να πάρω την global version πρέπει να ανταλλάξω 15 μηνύματα με το μαγαζί και πάλι δεν θα είμαι σίγουρος μέχρι να παραλάβω. Αφού θέλει να πουλά μόνο global εκτός Κίνας ας σταματήσει να πουλάει κινεζικές συσκευές σε μη επίσημους μεταπωλητές. Μετά μας λέει ότι το κάνει για…
-
ναι δεν ξέρω αλλά με το "Προσοχή σε όσους το αγοράσανε από Skroutz ή Bestprice και γενικά από Ελλάδα για το συγκεκριμένο μοντέλο." τι περιμένεις να καταλάβω ;; :)))
-
χαμός στα σκρουτζομάγαζα βασικά ..... αλλά και καλό γιατί οι περισσότερες περιπτώσεις χρηστών ήταν του στυλ "πήρα global έκδοση; έχει ελληνικά μέσα" κλπ (Με αντίκτυπο βέβαια στην τιμή της συσκευής) ας μάθει βέβαια και η εταιρία να βγάζει global έκδοση γρήγορα και όχι μετά από μήνες @charlie2alpha το λινκ βέβαια δεν λέει απολύτως τίποτα οπότε δεν είναι θάψιμο αυτό , απλά άκυρη σύγκριση , το ίδιο θα μπορούσα να γράψω για όλες τις συσκευές π.χ. "μη πάρεις το redmi note 5 γιατί δεν έχει nfc για τον …
-
στο myphone ενας πόσταρε αυτό το λινκ για όποιον έχει "καταφέρει" να brickarei την συσκευή λόγω arb How to unbrick Redmi Note 5 bricked by ARB4 ROM downgrade - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum Παράθεση από Alexalos: “Επειδή διάβασα ότι το xiaomi redmi note 4x Δεν υποστηρίζει mhl δεν γίνεται ν συνδεθεί με hdmi ” Παράθεση από vanni: “κοίτα το site τους δείχνει ότι από Xiaomi μόνο το Xiaomi Phone 2 το υποστηρίζει τώρα να το πιστέψω να μην το πιστέψω βλέποντας τα άλλα μοντέλα που έχει η…
-
Παράθεση από zombie99: “Καλησπερα παιδια, μια ερωτηση θα ηθελα να κανω (παλι χαχα) Λοιπον, πολυ καλο το miui 9 αλλα υπαρχει καποιο tool ακομα και rooted στου στυλ gravity box ή κατι για UI Customization ?? και κατι αλλο αν εχετε κατα νου, εχετε καμια ιδεα πως γινεται και αν γινεται να κανω unlink το call & notification volume ετσι ωστε το καθε ενα να ρυθμιζεται διαφορετικα ;;; Ευχαριστω, καλο σας μεσημερι ” gravity δεν παίζει αννν καταφέρεις να βάλεις xposed υπήρχαν στο Play store miui tweaks (α…
-
Παράθεση από vlad: “αλλαξαν πολιτικη και μαλιστα ειμαι απο τους τυχερος γιατι μου ειπαν τα παιδια.Απο πρωτη σεπτεμβρη πηγε στις 1100 ημερες η αναμονη για ξεκλειδωμα bootloader ” χαζό είναι και το 1100 (ώρες εε, όχι μέρες ) να το κάνουν οταν βγαίνει η μεθεπόμενη έκδοση π.χ. να ξεκλειδώσεις το rn5 όταν βγει το rn7 :))))
-
AmazFit bt Xiaomi
kodorevi8ulis - - Amazfit
Μήνυμααν έχει μέσα (συνήθως έτσι είναι στα κινητά ,δεν ξέρω για το ρολόι) κανά ελληνικό εγχειριδιο (ή έστω το κουτί ειχε κανά ελληνικό αυτοκόλλητο) μάλλον είναι από infoquest και αν απευθυνθείς σε αυτήν ίσως να μπορεί να σου πει ... αλλιώς δεν βγαίνει άκρη και λογικό είναι η προέλευση της να υποθέσω σε απασχολεί για την εγγύηση (που δεν ξέρω τι γίνεται μιας και δεν έχεις κανένα παραστατικό αγοράς)
-
AmazFit bt Xiaomi
kodorevi8ulis - - Amazfit
ΜήνυμαΠαράθεση από Stavros_P: “Καλησπέρα σας, έχω ρωτήσει και στο θέμα του ρολογιού αλλά μιας και εδώ υπάρχει μεγαλύτερη κίνηση, ξαναρωτάω: Υπάρχει τρόπος μέσω του barcode (ή άλλου αριθμού που βρίσκεται πάνω στην συσκευασία), να μάθω εάν η συσκευή είναι αγορασμένη από την Ελλάδα ή όχι ; Ευχαριστώ προκαταβολικά. ” καταλαβαίνεις πιστεύω ότι είτε η ερώτηση δεν είναι σωστά διατυπωμένη είτε ότι δεν βγάζει νόημα άλλο το αγορασμένη , γενικά και αόριστα, από Ελλάδα (άρα από το κάθε "ασχετο" σκρουτζομάγαζο) κα…
-
Παράθεση από bilis1234: “Ας ρωτήσω κ κάτι άλλο γίνεται με το εργαλείο που έχουμε να ακούμε μουσική μέσω YouTube κ το τηλεφωνο να είναι κλειστό?? Εννοώ η οθόνη. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αυτό ήταν πάντα θέμα youtube και όχι κινητού οπότε , αν δεν έχει αλλάξει κάτι , ναι γίνεται με άλλη εφαρμογή (ή αν μπαίνεις π.χ. από firefox ; ) , ή με κάποιο Module magisk (το xposed δεν πρέπει να λειτουργεί) όπως το youtube vanced
-
Παράθεση από nikd: “@vanni το έκανα δεν αναγνωρίζει καν τη συσκευή ” 1ον) όταν λες πέρασα τους drivers ποιους drivers εννοείς ; 2ον) το καλώδιο που το συνδέεις κάνει σίγουρα για δεδομένα ; (υπάρχουν και καλώδια που είναι μόνο για φόρτιση) edit άρα το 2ο το αποκλείουμε οπότε πάμε στο πρώτο .... ποιους drivers έβαλες ;
-
Παράθεση από bilis1234: “Δηλαδή στην ουσία η δεύτερη κάμερα είναι άχρηστη Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μα είναι συγκεκριμένος ο σκοπός της κάμερας, απλά διαφέρει αυτός ο σκοπός ανάλογα με τον τύπο τις κάμερας (δεν κάνουν δηλαδή όλες οι 2ες κάμερες το ίδιο πράγμα) το άχρηστη είναι σχετικό , και η καλή selfoκάμερα μπορεί να είναι άχρηστη για κάποιον που δεν βγάζει selfie Και δεν κάνει βιντεοκλήσεις
-
Παράθεση από bilis1234: “Έχω μια μεγάλη απορία το τηλέφωνο έχει 2 καμερες μπορεί κ να γελάσετε αλλά όταν βάζω το δαχτηλο μπροστά στην μια κάμερα δεν φενεται κάτι το θέμα όμως είναι όταν το βάλω στην δεύτερη είναι σαν να μην υπάρχει λες κ η μία κάμερα τραβά φώτο. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” τουλάχιστον εσύ το έγραψες νορμάλ άλλος άρχισε τα "ψεύτικες κάμερες , κινεζό κινητά" κλπ δεν είπε κανείς και ποτέ ότι τραβάνε ΠΑΝΤΑ οι 2 κάμερες μαζί