Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Mi Band 2: The New Successor!
kodorevi8ulis - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από varitimos84: “καλα ρε παιδια... αφου εχει αυτονομια σχεδον 1 μηνα... με 1 φορα τον μηνα βγαλε-βαλε κ χαλαει? εγω που το εχω να μετραει καθε 30sec.. οποτε κ μου διαρκει γυρω στις 10 μερες... οποτε το βγαζω-βαζω 3 φορες το μηνα.. κ δεν εχω τετοιο θεμα με το λουρακι.. ” εγώ το βάζω και στο πόδι (σκέτο) , οπότε το βγάζω συχνά
-
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Μόλις είδα ότι το mi band 2 το πουλάνε τα media markt στα 39.99€! Άραγε με ποια εφαρμογή το δίνουνε? ” λες να δίνουν cd με το apk ; το global manual θα έχει και θα έχει σε qr code το link του play store αν δεν είναι το global ε πάλι το ίδιο αλλά με link από το store της xiaomi όντως χαλάει εκεί το λουράκι (το βγάζω συνέχεια λόγω μπάσκετ) αλλά πάλι , γενικά είναι πιο ανθεκτικά σε σχέση με του 1 (κι ακόμα περιμένω να μου έρθουν κάτι 2χρωμα λουράκια) τώρα αυτά τα barometer/…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geozn8: “Καλησπερα. Εγω στο mifit v.2.2.10 GR μου παταω προφιλ - miband2 και λιγο παρακατω μετα την περιστροφη του καρπου λεει - καρδια βοηθος υπνου... Αυτο αν το απενεργοποιησεις δεν κλεινει ο υπνος ακομα θα μετραει ??? ” δεν ξέρω πως είναι μεταφρασμένο στα ελληνικά αλλά αν διαβάσεις από κάτω (τουλάχιστον στα αγγλικά) λέει Helps to get more precise sleep data (reduces battery life) δηλαδή χρησιμοποιεί και το Heart rate για καλύτερη καταγραφή στον ύπνο αυτό το "απενεργοποιήσετε την …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ikaros80: “καπου διαβασα εδω στο φορουμ που ελεγε οτι καποιος εκλεισε τον υπνο και ειχε μεγαλυτερη αυτονομια στην μπαταρια” Την βελτίωση που χρησιμοποιεί και το hr θα εννοούσε Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΠαράθεση από thanos8: “Με την εκδοση 2.2.13 χανει την δυνατότητα να δείχνει τους ελληνικούς χαρακτήρες στις κλήσεις ” ε τελευταία είναι η 2.3 εδώ και 10 μέρες περίπου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thanos8: “Έχουμε κανένα νέο για τη νέα έκδοση; Να τη βάλουμε ή ακόμα να περιμένουμε; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” Γιατί τι έχει; Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
το κακό είναι ότι ο χώρος θα είναι (λογικά) emmc και όχι ufs
-
Παράθεση από chdarmas: “ωραιο φαινεται αλλα ο tasker είναι επι πληρωμή ” ο tasker είναι από τις εφαρμογές που αξίζουν τα λεφτά τους (δεν είναι και ακριβό)
-
ΜήνυμαΠαράθεση από varitimos84: “μετα απο τοσες μερες.. τελικα δουλευει μονη της? μπορεις να δωσεις οδηγιες πως το καταφερες? γτ εγω δε το καταφερα... ” πλέον λέει ότι δουλεύει και μόνη της
-
;;; το g5 έχει τον αισθητήρα πίσω
-
Παράθεση από Nuntius: “Πρώτη η LG, δεν είχε αισθητήρα on screen; ” η τεχνολογία υπάρχει (ναι έβγαλε και η lg νομίζω και η qc) αλλά δε θυμάμαι να μπήκε μέχρι στιγμής κάπου βέβαια ως το φθινόπωρο θα το έχουν κι άλλες συσκευές , λογικά
-
Αυτό ήταν το μόνο σίγουρο Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από moussathecat: “To ali? Τόσο τραγικοί είναι? Εγώ παρακαλάω για αύξηση του buyer's protection εδώ και μια εβδομάδα και με γράφουν. Κρίμα και παρουσιάζονταν ως σοβαροί. ” το buyers protection δε στο αυξάνει το "ali" ο πωλητής στο αυξάνει (μέχρι στιγμής όσες φορές το έκανε μου το αύξησαν με την μια) ας ξεχωρίσουμε λίγο του τι είναι το ali/ebay και το τι είναι ο πωλητής αν δε στο κάνει ε πάτα το dispute τι να σου πω
-
2ο μου πακετό (το πρώτο ήταν ένα vr , τώρα είναι ένα σαν gamepad για tablet) βλέπω να περνάει από ΥΕΔ θεσσαλονίκης μέσα σε διάστημα 10-20 ημερών και οι 2 αγορές από gb , η πρώτη με NL ή άλλη SG οπότε και τα διαλέξτε την μια σε σχέση με την άλλη δεν είναι και κανόνας και όντως κάτι έχει αλλάξει υ.γ. δεν πλήρωσα κάτι για το vr (ήταν και χαμηλής τιμής) , υποθέτω πάλι δεν θα πληρώσω για το gamepad αλλά θέλει προσοχή για τα κινητά
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Xaris Skr: “Καλησπέρα παιδιά.. Γνωρίζετε μήπως πως μπορώ να κανω φουλ unpair το mi band 2? Τι εννοώ.. Να διαγραφτούν ολα τα δεδομένα απο τοτε που το πήρα.. Και να το κανω pair τωρα σαν να ειναι η πρώτη φορά ” υποθέτω κάνεις unpair και χρησιμοποιείς άλλο λογαριασμό miui
-
Παράθεση από dnomikos: “Καλημέρα, Στην 7.2.23, ενεργοποιήθηκε η δυνατότητα αποστολής 160 χαρακτήρων... διαβάστε εδώ. Ίσως να μην είναι διαθέσιμο σε όλα τα κινητά στην σημερινή έκδοση, αλλά σε αυτή την περίπτωση είναι θέμα χρόνου. Προσωπικά δεν το περίμενα να γίνει (τουλάχιστον όχι τόσο σύντομα), αλλά φαίνεται πλέον ότι η φωνή της Ελληνικής κοινότητας είναι πολύ δυνατή ” άαααντεεεε να δούμε πότε θα γίνουν και τα λοιπά (dialer / επαφές) ααα και προφανώς ούτε λόγος στο changelog (τουλάχιστον έτσι ε…
-
Παράθεση από Thracia: “@Alex_MLT Εν έτη 2013 παρήγγειλα ένα lenovo από Κίνα,την εποχή εκείνη η lenovo ήταν μια κινέζικη εταιρία όπως η Xiaomi στις αρχές της,κατάλαβες φαντάζομαι. Η συσκευή απίστευτη A660. Το δε ui καταπληκτικό, lenovo louncher theme market εφαρμογή ασφάλεια κτλ. Το έχω ξανά πει πιστεύω ότι το miui είναι ένα upgrade του lenovo ui. Τελικά που καταλήξαμε; Ήρθε η lenovo στην Ευρώπη έβαλε στοκ android ή vibe ui και εμείς βρήκαμε την Xiaomi Ελπίζω να διαψευστώ πανηγυρικά! Αλλά αν δεν,…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από brougos: “A καλα.....αφου μου λες για τρεξιμο μαλλον δεν ειναι χρησιμο..... ” παράδειγμα ήταν για όλα τα άλλα είναι βασικά , τρέξιμο το κάνει και μόνο του θα το δοκιμάσω τώρα μια που θα πάω για μπασκετ να δω τι θα καταγράψει