Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Mi Band 2: The New Successor!

kodorevi8ulis - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από brougos: “Καλημερα,,,,,,το Behavior tagging στα additional features,(στο play του mi fit)τι ακριβως κανει?ΓΓνωριζει καποιος? ” μάλλον τίποτα απλά για να σημειώνεις και να λες αααα πήγα 10 φορές για τρέξιμο (ίσως σε μελλοντικά updates κάνει όντως κάτι)

• κάτσε, θα βγάλει δηλαδή ακόμα περισσότερες συσκευές ; και ύστερα θα απορεί γιατί δεν πουλάει ;

• δηλαδή ; κανά screenshot ;

• δεν παίζει να είναι redmi απλό

• Apple May Crowdsource iPhone Damage Data to Make Future Screens More Resistant to Cracks - Mac Rumors

• η αλήθεια είναι ότι δε με απασχολεί ποια εταιρία την έχει μεγαλύτερη τώρα τι εννοείς με το τεχνολογικά δεν ξέρω, αν θες πες το σίγουρα παίζει ρόλο ποια έχει το περισσότερο χρήμα , γιατί γίνονται μεγαλύτερες επειδή έχουν λεφτά και εξαγοράζουν αυτούς που έχουν κάνει την δουλειά , δεν τα κάνουν όλα μόνες τους το κείμενο απλά σχολιάζει κάποια πατέντα που έχει δηλώσει η εταιρία τώρα αν τα λέει όλα ή όχι , αδιάφορο (όπως και αδιάφορη η κάθε είδηση περί πατεντών που θέλουν κάποια χρόνια για να τις δούμ…

• Παράθεση από pavlidisc: “Εάν νομίζετε ότι σε 10-20 χρόνια από σήμερα η Apple θα ασχολείται μόνο με mobile συσκευές...είστε βαθιά νυχτωμένοι. ” ρε συ σε 20 χρόνια άντε να ξες αν έγινε ή όχι η γραμμή του μετρό στο κορδελιό μπορείς να φανταστείς ,τώρα, πως θα είναι οι "mobile συσκευές"; επίσης τώρα πιστεύει κάποιος ότι οι apple/ms/google ασχολούνται μόνο με τα κινητά και τα λειτουργικά τους ;

• γνώμη μου είναι ότι αν έχεις xposed ήδη στην συσκευή τζάμπα κόπος ήταν η αναλυτική διαδικασία που έγραψες περισσότερο πιστεύω θα άξιζε να έγραφες ή να ανέβαζες snapshots περί των λειτουργιών του google assistant

• βέβαια έτσι όπως πάει το θέμα παίζει να βάλουν να "κλειδώνει" η συσκευή αν γίνει η ρωγμή για να πρέπει να το πας κατευθείαν στο service

• Παράθεση από Flawless13: “Εχει ελληνικα η εκδοση του redmi note 4X με την Official Global Stable Rom? EU Expedited Shipping (recommend!no customs tax and VAT fees 100%,8-15working days) 18.94€ ($19.99)[/b] Με αυτη την επιλογη μεταφορικης δε πληρωνουμε τελωνειο 100%? ερχεται απο ευρωπη? Registered Airmail(With Tracking Number) Me registered Netherlands το στελνουν? Πρωτη φορα θα παρω αν παρω απο vickmall,το κινητο ειναι για το πατερα μου και επειδη βαριεμαι να το πειραξω θελω να εχει ηδη ελληνικα…

Μήνυμα

Updated January 20, 2017 Current Version 2.2.12 (που αναβαθμιζει και το firmware) αυτό από το google play μπήκες στο play και δε σου βγάζει αναβάθμιση ;

Μήνυμα

Ενεργοποίησε το τότε μπας κι στρώσει :-). Για το ξύπνημα την επόμενη φορά μη κοιτάξεις το πρόγραμμα όταν ξυπνήσεις, κοίτα το μετά από μια ώρα. Υ.γ. Βέβαια δεν ξέρω αν αυτό γίνεται κι σε μένα πλέον, ικανοί είναι με την τελευταία αναβάθμιση να χάλασαν πράγματα Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

@Lia.K το μήνυμα μου δεν πήγαινε σε σένα τεσπα στο ξύπνημα σηκώθηκες αμέσως ή ήσουν στο κρεββάτι ; (το ίδιο και στην αρχή) δοκίμασε να δεις αν πας στο profile -> επιλέξεις το Mi band 2 Και ενεργοποιήσεις (ή αν είναι ενεργό να απενεργοποιήσεις) το heart rate sleep assistant επίσης από κάτω από εκεί σου λέει πιο firmware έχει , για γράψτο και τέλος , το app είναι από το Play store ;

Μήνυμα

να το λέμε όμως ότι η μέτρηση έγινε με άλλο πρόγραμμα κι όχι με το "μαμά"

Μήνυμα

για ανέβασε εικόνα γιατί δε σε πιστεύω μήπως απλά ξύπνησες για λίγο και το μέτρησε σερί όλο ;

Μήνυμα

έχει τα δεδομένα του και τα μεταφράζει σαν ύπνο απλά αυτό έχει τον περιορισμό του φυσικά , γιατί για να μεταφραστούν τα δεδομένα σε ύπνο θα πρέπει να είναι εντός των ωρών που έχουν θέσει αν κοιμηθείς π.χ. εσύ για βράδυ στις 6 το πρωί δε θα το υπολογίσει σαν ύπνο οπότε δεν υπάρχει σιέστα υ.γ. βέβαια δεν ξέρω κι αν υπάρχει νόημα του να έχεις καταγραφή το μεσημέρι Παράθεση από Lia.K: “Η απόκλιση μπορεί να είναι και είκοσι λεπτά! Αν όντως μετράει τον ύπνο έτσι τότε το δέχομαι... Μπορεί να συμβεί και…

• Παράθεση από pit13: “εγώ για τις τιμές με τον επεξεργαστή της xiaomi... ” καλά δεν γίνεται να έχουν και τιμή χώμα (στην αρχή) , πρέπει να βγει και το κόστος για όλο αυτό

Μήνυμα

Παράθεση από Lia.K: “ - Καλημέρα, Πριν λίγες μέρες έλαβα το πρώτο μου Mi band (2) και στην δυνατότητα ύπνου νομίζω πως δεν λειτουργεί σωστά. Οι ώρες που δείχνει έχουν αρκετά λεπτά απόκλιση από την πραγματικότητα. Έχω κάνει εγώ κάτι λάθος? Μήπως μπορεί κάποιος να με ενημερώσει? - Thnxxxx! smile.png ” όταν λες αρκετά λεπτά ; αν είσαι στο κρεββάτι και π.χ. βλέπεις ακίνητη tv μπορεί να το μετρήσει σαν ύπνο , το ίδιο και στο ξύπνημα , αν μείνεις στο κρεββάτι χωρίς να κάνεις τίπότα

• να εγκαταλείψει σύντομα δε παίζει με την καμία όμως, εκτός αν το σύντομα είναι του στυλ "θα έχουμε σύντομα στην Θεσσαλονίκη μετρό" να αρχίσει να βγάζει συσκευές οκ , αλλά τόσο σύντομα να έχει φτάσει σε επίπεδο των "καλών" qc ή Mtk αποκλείεται (δεν είναι καν δοκιμασμένα) θα αρχίζει να τα βάζει σε τίποτα φθηνές συσκευές (όπως έκανε παλιά με το redmi 2a αν δε κάνω λάθος) στην αρχή Παράθεση από zisistil: “Κάτι διάβαζα ότι και οι Apple θα εγκαταλείψει τη Samsung στο ίδιο θέμα πάντα. ” δεν είναι το ίδ…

• εδώ κι 1.5 χρόνο πολλές τις συσκευές δεν έχουν και πολύ νόημα