Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από Antretng: “Σε καταναλωση ναι ειναι καλυτερος. Αλλα γενικα ο 625 δεν ειναι κανας τουμπανο επεξεργαστης πχ απο τον 650 υποδεεστερος σε ταχυτητα. Κερδιζει βεβαια σε καταναλωση και θερμοκρασιες. ” δεν είπαμε ότι είναι τούμπανο, αν είναι καλύτερος από τα 430/435 λέμε
-
το να μη μπαίνει mediatek μπορεί να είναι απλά και θέμα πατέντων η qualcomm "κυνηγάει" αυτούς που βάζουν Mediatek και ζητάει λεφτά μη μου πείτε μα το βάζει η τάδε , αν η τάδε πουλάει επίσημα μόνο κίνα δε έχει πρόβλημα (μάλλον) σε σχέση με την xiaomi που πουλάει και Ινδία και τριγύρω (κλασικό παράδειγμα το note 3) Παράθεση από Alex_MLT: “Πάντως εγώ αν είχα να επιλέξω μεταξύ των 2 που ανέφερες, θα επέλεγα το Mi5c λόγω εμφάνισης... αν είχε κάτι καλύτερο από τον 625, αυτό είναι και το μόνο που με χα…
-
Παράθεση από emmstra: “Παιδιά έβαλα το xposed xprivacy. Υπάρχει κάτι αναλυτικό να καταλάβω τι κάνει η κάθε επιλογή ή προτεινόμενες ρυθμίσεις για δημοφιλείς εφαρμογές; επίσης γιατί δεν εμφανίζονται οι ενσωματωμένες εφαρμογές της xiaomi; Ευχαριστώ. Sent from mTalk ” αυτό έχει να ενημερωθεί 2 χρόνια , σίγουρα το χρειάζεσαι ; δεν μπορείς να κάνεις την δουλειά σου από την miui (έχει διαχειριστή δικαιωμάτων) αν δε σου κάνει μήπως να δοκιμάσεις αυτό Protect My Privacy (PMP) | Xposed Module Repository π…
-
Παράθεση από zisistil: “Και εμείς πώς είμαστε σίγουροι ότι αυτό δεν κάνουν και άλλες μεγάλες εταιρίες πέρα από τις Κινέζικες που αναφέρετε; Ο κόσμος μας δεν είναι αγγελικά πλασμένος δυστυχώς. ” ποιος σου είπε ότι αυτές είναι οι πρώτες που "πιάσανε" ; πρώτη πρώτη την samsung είχαν πιάσει πριν χρόνια για αυτό και βγήκανε τα ειδικά benchmarks
-
αν δεν δείτε επίσημα κάτι σταματήστε Plz με τις κατάρες και τα λοιπά Παράθεση από masteras: “Μιλαμε για αναβαθμιση εκδοσης του Android. ουτε καν ασχοληθηκε με ενα απο τα καλυτερα πουλημενα τηλεφωνα RN2. ΓΙΑΤΙνα ξαναεμπιστευτω την xiaomi? Για να μην αναφερω και τις καμερες.... ” @masteras θα ανεβάσω εγώ αύριο είδηση αν είναι ότι οι χρήστες που έχουν RN2 Πρέπει να τα δώσουν γιατί "πιθανών" να έχουν διάφορα προβλήματα, σε παρακαλώ να με πιστέψεις όμως και να πουλήσεις ή πετάξεις την συσκευή σου άμε…
-
Γκρίνια νο12321321 έχουμε μια ό.τι να ναι λίστα που γράφει Update expected κλπ και την βαπτίσαμε λες και είναι ΕΠΙΣΗΜΗ ;;; εκτός του ότι την βαπτίσαμε επίσημη , σταματήστε τα "εμείς δε θα πάρουμε" , "πότε αργεί" κλπ ;;; έχουμε κανα 6μηνο+ για να αρχίσετε τις απορίες
-
αλλού λένε ότι απλά μας δείχνει ότι γίνονται δοκιμές για αναβάθμιση του Note 3 και στο gsmarena λένε στα σχόλια ότι κι αυτούς 5.7 τους βγάζει σαν οθόνη το gfxbench
-
να υποθέσω αυτός δεν είδε ότι έχει πρώτο πρώτο στις κατηγορίες το "Android Wear" (για το s pen δε θα σχολιάσω , σιγά μη κάνουν και διαφήμιση στην samsung) επίσης δεν ξέρει ότι δεν έχει σχέση το Play store με την έκδοση του android (ε βαριέμαι δε σχολιάζω άλλο)
-
Mi Band 2: The New Successor!
kodorevi8ulis - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από marsele: “Καλημέρα, Παρέλαβα κι εγώ την προηγούμενη εβδομάδα το mi band 2 και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος.Θα ήθελα όμως να ρωτήσω πώς ακριβώς λειτουργεί η αναγνώριση κλήσης. Κατ'αρχήν εννοείται ότι έχω ενεργοποιήσει την λειτουργία της αναγνώρισης κλήσης από το mi fit και σημειωτέον ότι όλες οι επαφές μου είναι με λατινικούς χαρακτήρες.Έχω παρατηρήσει ότι πολλές φορές μου εμφανίζει μόνο το εικονίδιο του τηλεφώνου όταν έχω μια κλήση ενώ άλλες μου εμφανίζει κανονικά την ε…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από thanos8: “Καλησπερα εκανα χθες την αναβαθμιση της εφαρμογης σε 2.2.12 και μετα μου εκανε firmware update σε ν 1.0.1.34. Εμφανιστηκε ενα καινουριο μενου στην επιλογη ''play'' το ''behavior tagging'' αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι κανει. Επισης θελω να ρωτησω αν σας ερχεται ειδοποιηση στο ρολοι απο τις εφαρμογες που εχεται ορισει να στελνουν ειδοποιηση. Σε μενα δεν ερχεται ειδοποιηση απο τις εφαρμογες που εχω ορισει ποτε. Μια φορα μονο μου ηρθε απο το facebook. Εχει κανεις να μου προτε…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από JarnoT: “Και εφαρμογή να βγει που θα το κάνει, το mi band 2 δεν διεκδικεί δάφνες σ' αυτόν τον τομέα· δεν είναι και το δυνατό του σημείο οι καρδιακοί παλμοί. Εδώ ζορίζεται να σου βγάλει ένδειξη σε ηρεμία, θα το κάνει real time όσο κανείς ασκείται; Με την καμία. Πολύ ακριβότερα smart bands και πάλι στο φλου κινούνται πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. ” πρώτον οκ δεν ξέρω κατά πόσο είναι ακριβείς οι μετρήσεις αλλά μια χαρά παίρνω καταγραφές (με το notify) ενώ κάνω ασκήσεις (αερόβια / trx κλπ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tmgiorgio24: “K μετά άμα αλλάξω στα ελληνικά θα γυρίσουν κ όλες οι εφαρμογές στα ελληνικά;” Όταν σου έρθει η αναβάθμιση κι αν υποστηρίζει η εφαρμογή ελληνικά ναι. Και τώρα μπορείς βέβαια , καποιες έχουν επιλογή να αλλάξεις γλώσσα (ή μπορείς να χρησιμοποιήσεις κατι σαν το more locale) Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από tmgiorgio24: “καλησπέρα .έκανα αναβάθμιση το mi5s σε MIUI Global Stable ROM V8.0.3.0.MAGMIDI η οποία δεν έχει ελληνικά (δεν με πειράζει) άλλα κ το market είναι στα αγγλικά κ ότι εφαρμογή κατεβάζω από εκεί είναι στα αγγλικά από προεπιλογή κ δεν μπορώ να αλλάξω (π.χ ο chrome) μπορώ να το αλλάξω κάπως το play στα ελληνικά .to locate που έχει κάπου στις επιλογές είναι Ελλάδα. μπορώ να προσθέσω κ τα ελληνικά σαν γλώσσα στη rom η δεν γίνετε? έχει σκοπό η xiaomi να την πρόσθεση σε μελλοντι…
-
δεν είναι όλα τα δικαιώματα αυτά και για επαφές θέλει κι για άλλα , επειδή δεν πρόσεξα , εκτός από το 2.2.10 έχεις αναβαθμίσει το firmware του mi band ; (θέλει να βάλεις την 2.2.10 , να την κλείσεις , να βάλεις το κινητό στα κινέζικα , να τρέξεις το app , τότε θα κάνει αναβάθμιση -σήμερα βγήκε και νεώτερη- και μετά να το ξαναγυρίσεις στα ελληνικά και να βάλεις αν θες πάλι την έκδοση του play)
-
Παράθεση από The_Kostas: “Συγκριτικα με αλλα λειτουργικα το βλεπω πιο ελαφρυ. Συμφωνω οτι τα specs του κινητου δινουν την απαραιτητη ωθηση, αλλα δεν ισχυει και αυτο; Εκτος αν το λειτουργικο ειναι βαρυ κι εγω ειμαι κεφτες που το καταλαβαινω λαθος ” δεν ξέρω , η miui Ποτέ δεν θεωρούνταν ότι είναι "ελαφριά" , τώρα αν άλλαξε τόσο με την 8 (που ΔΕΝ) δεν ξέρω έχω κι καιρό να ασχοληθώ με άλλες αν βάλεις cm ή άλλη μάλλον θα αναθεωρήσεις (αλλά θα έχεις φυσικά άλλα προβλήματα) υ.γ. ναι τα 3 gb δίνουν άλλο…
-
Παράθεση από The_Kostas: “Με τοσο παναλαφρο λειτουργικο, δεν υπαρχει κανενα απολυτως θεμα ” Το ακούσαμε κι αυτό , μη τα λες αυτά τα 3GB Ram (που υποθέτω πως έχεις) σε έχουν γλυτώσει, όχι η Miui