Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 741-760 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από autojono: “E N N O E I T A I Σήμερα αγόρασε φίλος το REDMI 3 PRO από e-shop.gr και δεν έχει καθόλου Ελληνικά και ο φουκαράς έχει φοβηθεί για την αξιοπιστία της αγοράς του. ” δες ποια έκδοση έχει αν έχει (ελπίζουμε επίσημη) μικρότερη από 8.1 GLOBAL τότε πρέπει να κάνει Update για να μπουν τα ελληνικά αν έχει Κινέζικα και Αγγλικα ε τότε ξέρεις , θέλει πείραγμα αν δεν έχει καν επίσημη , ε πάλι ξέρεις , θέλει πείραγμα ή βρίζετε το κατάστημα ή δεν είδε (αν το έγραφε) ότι δεν έχει ελληνικ…
-
Παράθεση από dokimos.1971: “καλησπερα και χρονια πολλα γνωριζει καπιος αν εχει ελληνικα η official global stable V8.1.3.0.LAIMIDI (MIUI8) το τηλεφωνο εχει την official global dev 6.12.29 (MIUI8) μπορω να περασω την stable με τον updater και αν θελει factory rezet ” ναι έχει πλέον (δεν ξέρω για τα άλλα, έκανα καθαρή εγκατάσταση την προηγούμενη stable γιατί είχα κάποια θέματα)
-
πόσταρα κι αυτό μπας και το δει κανένας Real Global Roms ? - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum οπότε σπαμάρετε αν θέλετε κι εκεί :))
-
Παράθεση από pavlidisc: “Σαφώς και θα μπορεί...αφού η δυνατότητα αυτή προστέθηκε στο iOS 10...ήταν θέμα χρόνου να πάει και στην MIUI. Στο iOS 10 βέβαια, οι εφαρμογές "διαγράφονται", αλλά χώρος δεν ελευθερώνεται. Στην ουσία κρύβονται, δεν διαγράφονται. ” ε αυτό είναι το κλασικό disable (που δεν ξέρω αν το άφηνε η Miui σε πολλές εφαρμογές, πάντα μέσω titanium το έκανα)
-
Παράθεση από maloukaki: “Καταρχήν Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά. Έχω ΜIUI version 8.1.3.0 LHNCND αλλά android version 5.0.2 LRX22G. Είναι σωστό; δεν θα έπρεπε να έχω marsmallow; ” μάλλον λάθος τηλ έχεις από αυτό που έχεις δηλωμένο αυτό με τον MTK νομίζω έχεις (που σίγουρα δεν λέγεται πουθενά pro) οπότε όχι , σωστά είσαι και βασικά είσαι και σε λάθος μέρος εδώ για το redmi 3 είναι , όχι για Note
-
2/16gb και lag
ΜήνυμαΤο 2 16 όμως και να δουλεύει τώρα καλά δε σημαίνει ότι θα δουλεύει κι μετά από 3 μήνες. Αναβαθμίζονται οι εφαρμογές και συνήθως (κακώς βέβαια) καταναλώνουν κι περισσότερη μνήμη (κι χώρο). Οπότε αν έχεις σοσιαλ εφαρμογές μέσα (φβ,ινστα βαιμπερ κι δε ξέρω εγώ τι) γιατί να είσαι στα 2 και να παιδευεσαι;; Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
-
Mi Band 2: The New Successor!
kodorevi8ulis - - Mi Band
Μήνυμαεγώ πάντως με 2.2.9 , αναβαθμισμένο firmware 29 (είχα βάλει την 2.2.10 μόνο και μόνο για το firmware αλλά την έβγαλα πριν δοκιμάσω τις κλήσεις) με global , πλέον , ρομ (χωρίς ελληνικά) και ούτε από το mi fit ούτε από το notify & (full permissions) βλέπω εξτρά χαρακτήρες είτε είναι στα ελληνικά ή επαφή είτε στα αγγλικά κλασικά μόνο το εικονίδιο της κλήσης μου βγάζει edit -> έβγαλα το notify κι έκανε (μετά από κλήση) update το mi fit "Updating Fonts" οπότε τώρα έχω τα ερωτηματικά Παράθεση από cybe…
-
+1 kodorevi8ulis
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gallinda: “Ερώτηση η infoquest θα βάζει ελληνική ρομ? Ή θα βάζει αυτές των κινεζομάγαζων? Κι εφόσον βάζει μία τέτοιου τύπου ελληνική ρομ θα είναι παρόμοια μ αυτή των κινεζομάγαζων?” Ούτε τα κινεζομαγαζα δεν βάζουν ρομ σε αυτές τις συσκευές :)) global με ελληνικά υπάρχει Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από geomos: “Ήταν αυτά που είχαν manual φωτοτυπία και service drop point ένα σουβλατζιδικο κάτω από το γραφείο του "εισαγωγέα"? Για όσους αναρωτιουνται ναι είναι πραγματική ιστορία.... Sent from my MI 5 using Tapatalk ” εγώ πάντως απορούσα γιατί είχα σε γκρι ένα νόκια ενώ παντού υπήρχε μόνο σε άσπρο (6600)
-
πιστεύω απάντησαν άλλοι δεν είναι κανένας "χαζός" να κάνει το service με καθόλου ή χαμηλό κόστος ενώ εμείς "οι έξυπνοι" αγοράζουμε μέσω της πλάγιας οδού συσκευές από έξω αν γινόταν αυτό γιατί να το πάρει κάποιος από τον Κωτσόβολο π.χ. ; επειδή κάνει ευκολίες πληρωμής ;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από The_Kostas: “Οποτε εμεις που το αγορασαμε απο ελληνικο μαγαζι μεν, αλλα λιγες μερες πριν τα εγκαινια της Xiaomi στην ελλαδα δε, μενουμε ξεκρεμαστοι και τα στελνουμε στο μαγαζι που το αγορασαμε και αυτο με τη σειρα του θα τα στειλει στην Κινα. Nice Work Infoquest :|” ..... Παιδιά λίγο λογικά να σκεφτόμαστε. Αν δεν ήθελες να μείνεις "ξεκρεμαστος" δεν έπρεπε να αγοράσεις συσκευή που ξέρεις ότι δεν υπάρχει σερβις εδώ. Κι εγώ Χρόνια ξεκρεμαστος είμαι, Δεν θα κατηγορήσω μια εταιρία για τι…
-
Παράθεση από AvZoDj: “Γνωρίζουμε τίποτα σχετικά με ημερομηνία κυκλοφορίας και τα μοντέλα για τα οποία θα κυκλοφορήσει; ” σίγουρα θα είναι για πολλά μοντέλα (τουλάχιστον των τελευταίων 2 ετών) το ημερομηνία κυκλοφορίας και να το ξέραμε δε νομίζω να ήταν για όλες τις συσκευές τα redmi λογικά θα την πάρουν πιο αργά από τα καλύτερα μοντέλα
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “ Η Ελληνική "modia" που υλοποιήσαμε, έγινε έτσι μετά από τις δικές σας απαιτήσεις όπως έχει συζητηθεί και εξηγηθεί ξανά και ξανά πάρα πολλές φορές στο παρελθόν ” Αν υπάρχει παλιότερο λινκ οκ, δε το είχα ψάξει κιόλας το θέμα, το συγκεκριμένο πάντως δε το λες "δικές μας απαιτήσεις" , εγώ 2 3 άτομα βλέπω :)) Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Krasdimi: “@The_Kostas Για να καταλάβεις τι διαφορά.... Πακέτο 100 λεπτά προς όλους ,2.000.000 sms και 200 mb ή Πακέτο 30 λεπτά προς όλους και 3 Gb.... Ποια sms ποιο τηλεφωνο....? Ας βρεθεί μία εταιρία να μου δίνει φθηνο mobile internet και να τα βράσω εγώ τα μηνύματα (sms) και τις βιντεοκλησεις.... Εδώ κάνανε 4 χρόνια να δώσουν official ελληνικά....Θα ασχοληθούν τώρα με τα μοντ στα ελληνικά σμσ και τα +30...? Σόρρυ για το οφ τοπικ .... Απλά αντί να ζητάμε πράγματα για το μέλλον ασχ…
-
Παράθεση από pavlidisc: “Μα ΠΟΤΕ όμως!!!Ε καλά...υπερβάλω...έχω να στείλω SMS από το 2009 Τότε που πάλευαν στα φόρα και κατηγορούσαν την Apple οτι δεν είχε αναφορά στα SMS και δεν υποστηρίζει flash αρχεία ...ε να...απο τότε... Ξέρω, θα με πείτε ανάποδο...ε ΕΙΜΑΙ...τί να κάνω ο Χριστιανός!!! ” ακόμα την κατηγορούμε επίσης , για να φανώ ο περίεργος κι εγώ μέρες που είναι μην αντιγράφετε ρε παιδιά το αγγλικό που ο κάθε ένας ανεβάζει άσχετο poll του στυλ θέλετε νεώτερη έκδοση android κλπ , θέλετε nf…
-
βασικά θα είπε πλέον θα κάνουμε όλες τις εφαρμογές να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους οπότε να μη μπορείτε να βγάλετε/σταματήσετε μια χωρίς να χαλάσουν οι υπόλοιπες βλέπε mi home, browser κλπ
-
Παράθεση από rebeskes: “Έχουμε κάποια ενημέρωση γι'αυτό; Ξέρω ότι αυτοί με snapdragon πήραν firmware update εμείς με τον Ήλιο;;; Ξέρει κανείς τίποτα για το Xiaomi Redmi Pro? ” είναι σίγουρο ότι το πήραν όλοι (όσοι μπορούν) αυτό το firmware update ; γιατί κάτι τέτοιες δηλώσεις ξεκινάνε χαμό σε φόρουμ να ξες :)))) επίσης η σελίδα τους λέει (δεν νομίζω να είναι βέβαια ιδιαίτερα ενημερωμένη) As of today the 10 items listed below are ready for Galileo. Please wait BrandType * Broadcom * BCM4774 * Int…
-
Παράθεση από alexandros98: “καλησπερα βρήκα μία cyanogenmod από το xda ή οποία είναι 7.1 nougat αξίζει να την βάλω?? Λέει ότι το lte δεν δουλεύει αλλά εμένα δεν με απασχολεί και τόσο Ευχαριστω ” εκεί που την είδες στο xda εκεί θα πρέπει να δεις αν αξίζει ή όχι να δεις τι θέματα έχει (κλασικά θέματα είναι η χειρότερη μπαταρία και κάμερα) αν έχουν διορθωθεί (γιατί η cm βγάζει nightlies οπότε κάθε λίγο και λιγάκι βγαίνει νεώτερη έκδοση)