Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από Krasdimi: “Είπαμε....αν κάποιο παληκαρι που αγορασε απο επίσημο μαγαζι κανει ερωτηση,εννοείται η απαντηση δε θα ειναι ''τραβα ασε μας ρε προδοτη...''Απλα εφοσον οι εταιριαρες μεριμνησαν για επισημη εισαγωγη ,θα επρεπε να γινει μεριμνα και για λειτουργια καποιου gr-miui.com τόσο απο πλευρα ελλαδος οσο και απο μερια Κινας.... Ειμαι σιγουρος οτι ολοι εδω θα δωσουν απλόχερα ότι μπορουν... απλα λεω μπινια να γινεται επίσημη ελληνικη εισαγωγη και να μη γινεται και επισημη ελληνικη υποστηρ…

• Παράθεση από durutti: “δεν μου ανοιγει παρα τις αναβαθμισεις δυστυχως.. (η ευτυχως)garfield αγαπαμε μονο δεν κυνηγαμε :p ” μήπως είσαι root ;

• Παράθεση από Panosch: “Χαίρεται, απο που προκείπτει οτι η 8.1.1.0 έχει μέσα ελληνικά? υπάρχει κάποιο change log ή κάποια επίσημη συζήτηση για αυτό ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ” Από πουθενά , δεν κατάλαβες τι έγραψε Βγήκε η STABLE η ΚΙΝΕΖΙΚΗ , ΑΡΑΑ , θα βγει σύντομα και η stable H GLOBAL που θα έχει ελληνικά ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ έχουν μπει σε άλλες συσκευές :))) και όχι δε θα λέγεται 8.1.1.0

• Παράθεση από tzifos: “Μπορεί κάποιος να μου δώσει link να δώ τι ακριβώς είναι αυτό το πρόβλημα? ” δεν υπάρχει επιλογή για να στέλνεις σμσ με 140+ χαρακτήρες οπότε αναγκαστικά , επειδή χρησιμοποιείς ελληνικά , στέλνει σμσ με 70κάτι χαρακτήρες κι αν οι επαφές σου δεν έχουν το +30 μπροστά , όταν σου έρχεται μήνυμα από τον πάροχο του στυλ "σε κάλεσε ο τάδε τότε ήσουν κατειλημμένος κλπ" τότε δεν σου εμφανίζει την επαφή σαν αποστολέα αλλά μόνο το νούμερο της (στην μορφή 69χχχχχχχχ) (το 2ο πρόβλημα είν…

• πρέπει να σπαμάρουμε όμως , το αγγλικό φόρουμ για αυτό το θέμα, όλοι μαζί

• Παράθεση από Raptonicus: “επιβεβαιωνω την επισημη διαθεσιμοτητα xiaomi σημερα τυχαια επεσα πανω στο redmi σε ενα καταστημα μεγαλης αλυσιδας ηλεκτρικων ειδων στο κεντρο και δεν το πιστευα! ” και γιατί το επιβεβαιώνεις ; δεν θα το πιστεύαμε αλλιώς ; :))))))

• Παράθεση από billphone: “Χαζή ερώτηση ίσως αλλά θα την κάνω Πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι προ αγοράς ότι το Redmi 3s είναι η International Version (με την Β20); Για το Redmi Note 3 νομίζω υπάρχει ένας συγκεκριμένος κωδικός κάτω από το κουτί. Για το Redmi 3s υπάρχει κάτι ανάλογο; ” 2016031 αν δεν έχει μπει κάποιο νεότερο (2016030 είναι η "κινέζικη")

• Mi Band 2: The New Successor!

kodorevi8ulis - - Mi Band

Μήνυμα

αυτές τις μπιιιιιιιιιιππ να μην κάνανε καλά θα ήταν

• Παράθεση από antonius: “Ωπα..για εξήγησε λίγο γιατί είναι και βράδυ και δεν το έπιασα. Φωτογράφισες ελληνικό xiaomi της Infoquest? Είναι όντως 150άρι; Τι εννοείς με rom από Kate? Για να πιάσει την B20 θέλει άλλο modem (γι αυτό το kate έχει άλλες διαστάσεις)..δεν είναι θέμα rom η υποστήριξη. ” ναι το θέμα είναι ότι μάλλον ήταν πολύ special η έκδοση του Note με την 800αρα για αυτό και είχε μεγαλύτερο μέγεθος δεν είναι στάνταρ αυτό όμως το redmi 3s Μια χαρά το ίδιο μέγεθος έχει σε όλες τις παραλλαγ…

• Παράθεση από antonius: “Εϊμαι από τους ανθρώπους που βλέπουν ως θετικό αυτό το deal της Infoquest. Θα ήθελα όμως να ρωτήσω αν ξέρει κανείς. Στη σελίδα της infoquest αναφέρει ότι το Note 3 υποστηρίζει την μπάντα 20 (800mΗz) το οποίο σημαίνει ότι μιλάμε προφανώς για την international έκδοση (Kate) αλλά στις διαστάσεις γράφει 150mm αντί για 152mm. Τυπογραφικό λάθος; Τα Note 3 της Infoquest θα έρχονται χωρίς Ελληνικά όπως και αυτά που μας έρχονται απ' έξω ή έχει αλλάξει τίποτα με τη Xiaomi και έχει …

• Σταματήστε και ας προσευχηθούμε όλοι να φτιαχτεί σωστά το sms app Και να μη χρειαζόμαστε mods και number fixer (σαν πρήχτης που είμαι έστειλα και εμαιλ στην Infoquest, γιατί στο αγγλικό forum δεν καταλαβαίνουν το "πρόβλημα" )

• Παράθεση από alnikou: “δηλαδή τώρα θα έχουμε πλήρη Ελληνικά σε όλα τα προϊόντα τους ? θα φύγουν τα κινέζικα ? ας πούμε το mi wifi θα είναι ελληνικό ? και μέσα στις ρυθμίσεις αντί για μεσογειακή Κίνα θα βάζουμε Ελλάδα ? το e-radio θα εργάζεται και με Ελληνικούς σταθμούς ? αν είναι έτσι καλώς να ορίσει ” και θα έρθει η άνοιξη και θα έχουμε μετρό με 3-4 γραμμές στην Θεσσαλονίκη και και και sorry , τι σχέση έχει το ένα με το άλλο ; θα φέρει ΚΑΠΟΙΕΣ συσκευές (κινητά) δεν είπε κανείς ότι θα φέρει (μπο…

• @K.Papaefthymiou το βασικό είναι να μην περιμένετε σε θαύματα γρήγορα (δεν υπάρχει αη βασίλης) τα mi note , mi mix ακόμα (τουλάχιστον στην σελίδα) δεν έχουν πιστοποιητικά χωρίς πιστοποιητικά ..... παπάκια επίσης και να έχουν πιστοποιητικά ε δε σημαίνει ότι θα έρθουν όλα (ήρθαν 2 συσκευές που έχουν μοσχοπουλήσει , δεν θα φέρουν την κάθε παραλλαγή που βγάζουν) εδώ δεν ήρθε (και καλώς για μένα) το Mi5(s) mi mix περίμενε 1-2 εκδόσεις και βλέπουμε

• Δεν θέλω να πάρω το μέρος της εταιρείας αλλά ρε παιδιά διαβάστε λίγο πρώτα. Τις international εκδόσεις θα φέρουν μην λέτε ό.τι να ναι και μην συγκρίνετε με την χαμηλότερη τιμή που βλεπετε στο kimovil χωρίς να είστε καν σίγουροι ούτε για το "μαγαζί" είτε για το αν είναι ίδια συσκευή Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Octaviastikos: “Και από τιμές;;; redmi 3s 189€ ;;; Πολλά δεν είναι;; Εγγύηση;;; ανταλλακτικα;;; ” τι εννοείς εγγύηση / ανταλλακτικά ; προφανώς και έχεις 2 χρόνια εγγύηση, αλλιώς ποιο το νόημα να αγοράσεις "από εδώ" ; κοίτα αν βάλεις απλά 24% σε τιμή από ευρωπαϊκή αποθήκη δεν βγαίνουν πολλά (για 3/32 πάντα) (θα μου πεις οτι θα τα παίρνουν φθηνότερα αυτοί κλπ κλπ) τώρα αν κοιτάς την χαμηλότερη τιμή π.χ. από το ali , ε δεν έχει νόημα η κουβέντα

Μήνυμα

δεν είπα για εμφάνιση κι εγώ μήπως έχεις ενεργό το "don't notify about unknown numbers" και προσπαθεί να δει τις επαφές και λόγω ελληνικών δεν χτυπάει γενικά ;

Μήνυμα

Παράθεση από tkvkp: “Καλημέρα είμαι με την 2.2.7 από το play store και δεν υπάρχει δόνηση σε εισερχόμενη κλήση όταν η επαφή είναι καταχωρημένη στα ελληνικά. Το παρατήρησε κάνεις άλλος; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” μα (αν δε κάνω λάθος) στην 2.2.7 που έχεις (και παλιό firmare φυσικά) δεν παίζει ρόλο η επαφή αφού δεν έχει "αναγνώριση" αυτής , μόνο την κλήση αναγνωρίζει μήπως έχεις επιλεγμένο το "don't notify about unknown numbers" και παθαίνει κοκομπλόκ ; τρέχεις και άλλο πρόγραμμα ή…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από varitimos84: “τις τελευταιες μερες σκεφτομαι σοβαρα για την αγορα ενος miband2... αξιζει σαν αγορα η να κοιταξω για αλλον tracker? βασικα, καλυτερα mi band 1s ή mi band 2? με βαση το site fitness-trackers.specout.com/ η διαφορα που εχουν ειναι οτι το 1s εχει : * Activity/Inactivity This feature alerts the user when he/she has been inactive (stationary) for a certain period of time, reminding the user to move around. Once the user moves around for a few minutes, the inactivity timer …

• Παράθεση από jefm: “xposed και gravitybox μπαινει και στην miui 8 αν εισαι root ” άσχετο ναι έχω xposed και gravity , αλλά δεν μπορείς με το gravity να αλλάξεις πολλά σε miui rom θες τα xmiui ή miui 8 tweaks (με πληρωμή για όλες τις λειτουργίες) ή κάποιο άλλο ειδικό για miui

• Για όποιον έχει βαρεθεί την Miui και θέλει να δοκιμάσει κάτι άλλο βγήκε επίσημη Nightly για cm13 (android 6.0) edit -> Πλέον και Nigthlies για cm14.1 (android 7.1) CyanogenMod Downloads και επίσης άλλη (εναλλακτική της cm) βασισμένη σε 7.1 MoKee Open Source Downloads αν δεν ξέρετε διαδικασίες κλπ μην ασχοληθείτε φυσικά, θέλουν καθαρές εγκαταστάσεις Coming from <= 5.0 or different ROM * Format system, data, cache & dalvik cache * Install ROM * Install Gapps if required * Reboot όταν ξεβαρεθώ θα δ…