Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από Sotiris_s: “Καλησπέρα σε όλους Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα... Μετά από χρήση των ακουστικών, κ ενώ τα έχω βγάλει , το εικονίδιο δε λέει να φύγει κ όπως είναι φυσικό δεν έχω κ ήχο... Έχω δοκιμάσει κάποια πράγματα που έχει στο φόρουμ αλλά τίποτα... Καμία λύση;;;! ” στα κάποια πράγματα ήταν και το restart ; και αν συνεχίζει το πρόβλημα μετά από αυτό ;

• Παράθεση από drivth: “Μα δεν συζητάμε να φύγει.. μη τυχόν ανέβει και την πατήσουμε από καμία 8.8.16 με 4αρι πάμε να κατέβουμε σε καμία 9.6.3.0 που μπορεί να να την ανεβάσουν σε 5αρι ξαφνικά και λαχταρησουμε.. ” εσύ ... ο άλλος ρωτάει αν έχει φύγει

• γιατί πιστεύετε ότι θα φύγει το anti roll ; με ποιο σκεπτικό ;;; :)) άντε να μπει η επιλογή στα dev options για απενεργοποίηση του .... το να φύγει απλά δεν παίζει και συγκεκριμένα και δεν έχει και σημασία πλέον (μόνο για το μικρό κομμάτι χρηστών που δεν έχουν αναβαθμίσει να έχει)

• Παράθεση από aporos: “Άργησα να απαντήσω...αλλα δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου. 3 εκδόσεις RN5 υπάρχουνε. (σύμφωνα με το kimovil) 1. Κινέζικη (χωρίς B20/B4) (800αρα μπαντα) (περίπου 140€) 2. Global ver (με Β20 / Β4) (περίπου 180€) 3. PRO έκδοση μόνο για Ινδία. το επισημαίνω να φυλαχτεί ή να ψάξει ο κόσμος που έχει σκοπό να αγοράσει. Όταν βρίσκω στο skroutz το RN5 και το ένα μαγαζί το περιγράφει ως το 1 ενώ το άλλο σαν το 2. Δε σε βάζει σε σκέψεις; καλημέρα. ” ποιο είναι το δικό μου σκεπτι…

• προφανώς και έτσι γίνεται αλλά η απορία μου είναι (η κλασική πλέον, για σπάσιμο το κάνω ) γιατί να το κάνεις αυτό σε Mi λογαριασμό :)))) δεν είχα ποτέ θέμα αλλά πάντα το έκανα σε google

• ελπίζω να μην εννοείς beta για την 9 (εκτός αν εννοείς για την εβδομαδιαία της 10 οπότε δεν θα ξανακάνουμε αυτή τη συζήτηση γιατί είναι λάθος μέρα/ώρα)

• Παράθεση από takman: “Καλημερα, εχω δυο ερωτησεις που αφορουν την φορτιση του κινητου, με το xiaomi power bank 2 το δεκαρι ,που εχει γρηγορη φορτιση ,μπορω να το φορτιζω? Επισης με φορτιστη blitzwolf που βγαζει 2.4 A ? Θυμαμαι στο redmi note 3 pro που ειχα παλαιοτερα , οτι ειχαν θεματα με καμμενες πλακετες φορτισης? Ευχαριστω ” δεν ξέρω τι προβλήματα υπήρχαν στο rn3pro αλλά πιστεύω ότι πάτε σε μονοπάτια υπερβολής απλά Παράθεση από aporos: “Καλημέρα και χρόνια πολλά... Ήθελα μια ερώτηση σχετικά μ…

• AmazFit bt Xiaomi

kodorevi8ulis - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από Darap21: “Κ γω 3ψαχνα να τα βρω επειδή ακόμα μαθαίνω τις δυνατότητες π έχει κ τα προγράμματα θα ήθελα να μ πείτε τι είναι αυτό ” υποθέτω πήγες στο training (που έχει κάτι σαν πρόγραμμα ασκήσεων)

• και είπε η google "βάλε αυτό αλλά βγάλε την επιλογή που έχω βάλει για να το απενεργοποιήσεις και μάλιστα βάλτο και στις συσκευές που δεν έχεις συμφωνία με μένα (κίνα-google services)" ;

• σκέψου πόσο καιρό δεν δούλευε καν το google backup γιατί η xiaomi είχε κάνει τα "δικά" της και όταν το ενεργοποιούσες απλά δεν έκανε τίποτα

• Παράθεση από stauros2653: “λογικο δεν ειναι να υπαρχει ενα μπερδεμα? εχω αδικο? ” μην ανοίγεις το κουτί της πανδώρας ..... απλά άστο λέω :)))

• άααντε πάλι :)))))) όλα whyred είναι ..... αφήστε τις ονομασίες , καιρό κάναμε να ασχοληθούμε με αυτό

• δεν έχει ήχο καθόλου ; btw ποτέ δεν είχα θέμα με τις ειδοποιήσεις .... mi home ε οκ δεν το έχω και δε μιλάμε για μια "καλή" εφαρμογή έτσι κι αλλιώς (τώρα και με τα περισσότερα region ..... οοοοο χαμός)

• Παράθεση από lorys1810: “Από τι φαίνεται δεν φτιάξανε τις ειδοποιήσεις Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” τι πρόβλημα έχει ; (μη βασίζεστε πάντως ποτέ στα changelog της miui)

• προσωπικα μέχρι πριν λίγο δεν ήξερα που τον είχα γιατί είναι με 2 θέσεις (μια qc , μια 2+Α) και τον είχα για κάτι άσχετες συσκευές τον παίρνω μόνο αν τον χρειαστώ εκτός σπιτιού (π.χ. για τις διακοπές επειδή χρησιμοποιώ και το κινητό περισσότερο) για μες στο σπίτι ε αδιάφορο είναι για μένα

• Παράθεση από Alex_MLT: “Όταν η συσκευή είναι σε γρήγορη φόρτιση (QC3), βγάζει αυτό που βλέπετε κάτω, τον κεραυνό μέα στον κύκλο. Οτιδήποτε άλλο, ΔΕΝ είναι QC3. ” κι εσύ σαν τον @pavlidisc άλλη συσκευή έχεις γιατί δεν έχει η συσκευή qc3 αλλά qc2 Παράθεση από pavlidisc: “Άρα οι επιλογές που έχουμε στο Xiaomi είναι : - Να βάλουμε φορτιστή QC (και να φορτίσουμε σύμφωνα με QC1-QC2-QC3) και να δούμε τον κεραυνό μέσα σε κύκλο (εφόσον φυσικά η συσκευή μας υποστηρίζει QC) - Να βάλουμε απλό φορτιστή (στην…

• ναι όταν φορτίζει με qc βγάζει συγκεκριμένο εικονίδιο (ένα κεραυνό σε κύκλο) fast charge είναι απλά ονομασία για παρόμοια λειτουργία (της samsung ; δεν είμαι σίγουρος) η qualcomm το λέει quick charge η oppo το λέει διαφορετικά η mediatek αλλιώς κ.ο.κ. εμείς , συνήθως (ως χρήστες) , απλά λέμε fast charge όταν έχουμε φορτιστή πάνω από 2Α

• παίδες πρέπει να ξεχωρίσουμε λίγο τις ονομασίες γρήγορη φόρτιση - fast charge και quick charge το ότι φορτίζει γρήγορα δεν σημαίνει ότι φορτίζει με βάση το πρότυπο quick charge ο μαμά φορτιστής δεν υποστηρίζει quick charge (άλλο πράγμα το φορτίζει γρήγορα ) προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει ούτε το μαμά φορτιστή ούτε το μαμά καλώδιο γιατί έχω άλλα

• αν δεν βλέπετε διαφορά με το dolby (που δεν ξέρω αν υπάρχει συμβατότητα με την oreo , πριν δεν δούλευε καν) και έχετε Magisk ε βάλτε το viper να δείτε αν θα ακούσετε διαφορά (και ενεργοποιήστε το εεε μη απλά τοβάλετε και πείτε ότι δεν παίζει και θα πρέπει να απενεργοποιηθεί από τις ρυθμίσεις των ακουστικών ο default αν είναι ενεργός)

• α sorry δεν το κατάλαβα ε δοκίμασε να κάνεις disable modules ή γενικά το magisk να δεις αν φταίει αυτό επίσης δεν ξέρω πως είναι ρυθμισμένη η αρομα όσον αφορά την μνήμη