Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 781-800 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Mi Band 2: The New Successor!
kodorevi8ulis - - Mi Band
ΜήνυμαΒασικα δεν καταλαβαίνω γιατί έχει κι εκεί DND αφού υπάρχει αλλού DND mode γιατί να έχει και στο idle ;
-
RE: xiaomi myband 2 cardio off
ΜήνυμαΠαράθεση από nospa: “καλησπερα σε ολους και μπραβο για το φορουμ.αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το xiaomi myband 2 activity tracker που εχω.το πηρα απο το aliexpress και το συνχρονισα σε ενα samsung κινιτο και ολα ηταν οκ και δουλευε πενα.αλλαξα συσκευη και πηρα το xiaomi redmi pro3 και τωρα δεν δουλευει ο καρδιογραφος που εχει.μετραει το κτυπο και μουυ βγαζει χ.ξεχασα να το κανω στην αλλη συσκευη unpair.υπαρχει τροπος να το κανω τελειως reset και να κανω new accoynt.?” Κατέβασε από το play ένα fi…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από ksklavos: “Ερώτηση προς τους κατόχους. Να το πάρω το mi band 2 ή θα αντιμετωπίσω προβλήματα όπως αναφέρεται στα παρακάτω en.miui.com/thread-419151-1-1.html en.miui.com/thread-414764-1-1.html en.miui.com/thread-343891-1-1.html και σε πολλά άλλα threads στο forum της συσκευής. Συγκεκριμένα μιλάνε για προβληματικό firmware από την έκδοση v 1.0.0.55 και μετά που αχρηστεύει το heart rate sensor και το οποίο δεν έχει διoρθωθεί εδώ και 1.5 μήνα από τους devs. Ισχύει όντως κάτι τέτοιο;;;;; …
-
Παράθεση από Chaos: “Συνήθως όταν λέμε ελληνική Rom εννοούμε την Dev...γι΄αυτό το έγραψα... ” ναι αλλά έγραψες "βγάζει πιο σύντομα" που δεν γίνεται αυτό
-
Παράθεση από Chaos: “αναβαθμίσεις θα σου έρχονται κανονικά αρκεί να έχεις official ROM..απλώς η ελληνική ROM βγάζει πιο σύντομα και φυσικά είναι όλα στα ελληνικά.. ” μέχρι και εμένα με μπέρδεψες εδώ προφανώς και δεν ισχύει αυτό μπέρδεψες την stable , που δεν βγαίνει συχνά , με την beta (dev) που βγαίνει κάθε εβδομάδα λες να βγαίνει η ελληνική (εννοείς beta-dev) από μόνη της ;
-
Παράθεση από TziMcN: “Ναι αδερφέ, την 800άρα εννοούσα.... Στο redmi note 2 που έχω, βγάζανε τις εκδόσεις DD-LTE και FDD-LTE, που η μία και καλά υποστύριζε 4g, ενώ η άλλη όχι. Με rom όμως τους ενός κινητού στο άλλο, έπαιρνες το οικονομικότερο (αυτό χωρίς το 4g), και είχες κανονικά 4G. Και όπως καταλαβαίνεις, ο λόγος για να πάρω το απλό, είναι τα οικονομικά.... ” συνήθως ίδια τιμή δεν έχουν ; τουλάχιστον στα μαγαζιά που το κοιτούσα ίδια είχαν (καλά προφανώς κάποιος κάπου θα έχει φθηνότερο το απλό)…
-
ΜήνυμαΕ πατέντα είναι , αντί να δείξει του ς παλμους δείχνει ό.τι θες για νούμερο , γι'αυτό κι είναι 3 τα ψηφία Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μήνυμαμην βάζετε του Mi store αν δεν ξέρετε τις διαφορές και του play την 2.2.7 έχει , απλά δεν μπαίνει το νεώτερο firmware της κινέζικης
-
Μήνυμασε μένα έκανε κατευθείαν μετά την αναβάθμιση του app από το play αλλά λέει 1.0.0.55 (υποθέτω λόγω εφαρμογής play, η κινέζικη πρέπει να σε πάει στην 1.0.1.21 )
-
@Pedro_G θα έλεγα ότι είσαι το λιγότερο υπερβολικός για τις κάμερες οκ δεν ξέρω (γιατί είναι και διαφορετικό τμήμα η εταιρία αν δε κάνω λάθος και απλά βγαίνουν με την επωνυμία τις xiaomi) αλλά για το κινητό , αγχώνεσαι χωρίς κανένα λόγο και τελευταίο πήρες μια συσκευή από έναν τρίτο (γιατί μόνο έτσι μπορούμε να αγοράσουμε) στην κίνα τι ήθελες ακριβώς ; αν ήθελες να μπορείς να πεταχτείς π.χ. στο πλαίσιο και να τους κράξεις κακώς αγόρασες συσκευή από το εξωτερικό πρέπει δυστυχώς και εμείς σαν χρήσ…
-
@Giannisagal μούφα πως να είναι ; αν σου εμφανίζει κάτι στην σελίδα και όχι στο app τότε ίσως δεν είναι συμβατή η συσκευή ή δεν έψαξες καλά στην σελίδα έχει κουμπί που λέει αν είναι συμβατή με τις συσκευές σου και επίσης αν πατήσεις install και επιλέξεις , την συμβατή , συσκευή τότε θα γίνει η εγκατάσταση σε αυτήν
-
Παράθεση από nipapa: “Που ξέρεις, μπορεί να συνεργαστεί η Xiaomi με αυτή iCare Health MonitorΚοντοπατριώτες είναι από το Hong Kong... ” έχει "health" προιόντα δες το ihealth Original Xiaomi iHealth Smart Blood Pressure Dock Monitor Monitoring System for Xiaomi Redmi 2S 3 4 - Chinese Version-48.36 Online Shopping| GearBest.com
-
ΜήνυμαΠαράθεση από dskoumis: “καλήμερα στην παρεα το mi fit μπορεί να παίξει ταυτόχρονα με το notify& fitness ? ” η ερώτηση θα έπρεπε να είναι αν μπορεί να παίξει χωρίς το Mi fit ταυτόχρονα φυσικά και μπορεί , αυτά τα προγράμματα είχαν βγει για να συμπληρώσουν το mi fit
-
Δεν ξέρουμε τι μπορεί να έκανες στο σπίτι σου :)) Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δε ξέρω πότε μπήκε, χτες το πρόσεξα το εικονίδιο πάνω αριστερά Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
τι έγινε ρε παιδιά , μπήκε το running στο app επιτέλους και με χάρτες google (από το Play φυσικά) , χαμόοοος @panosf να για τους συνεχόμενους που θες (χωρίς την χρήση εξτρά προγράμματος)
-
ας ελπίσουμε ότι θα υπάρχει και αναβάθμιση σε android
-
Παράθεση από divo: “Παράθεση από dim_pap: “Ναι, έχεις δίκιο ότι μόνο με Paypal γίνεται η αγορά από Vickmall, απλά ως συγκυρία έκανα την αγορά συνδυάζοντας και τα δύο (ίσως ήταν περιττό). Έκανα γενικά την αναφορά μιας και το Revolut ήταν το βασικό θέμα του thread! ” Γενικα δε χρειαζεται η Revolut πλεον. Στο μονο που χρησιμεύει αυτη τη στιγμη ειναι για να μη σου κραταει fee η τραπεζα σου, μια και αγορες απο εξωτερικό γινονται κατευθείαν απο paypal με τη καρτα που εχεις.Εκτος απο Πειραιως οι υπολοι…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dim_pap: “Με REVOLUT (+ PAYPAL) έκανα την πρώτη αγορά μου από Vickmall, ένα Xiaomi Redmi Note 3 Pro!” Τώρα εννοείς ή παλιά; Γιατί και πριν μήνες για το βικ δεν χρειαζόταν η ρεβολουτ Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk