Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Mi Band 2: The New Successor!
kodorevi8ulis - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από soupis88: “Βρηκα ενα οδηγο απο την Mi Band Tools και εβγαλα λιγο ακρη μπορω να πω αλλα μερικες φορες εχω αποσυνδεσεις στα ξαφνικα. Δεν με ειδοποιει σε ολες τις ειδοποιειεσεις που εχω. Τωρα εχω το Mi fit με το Mi band tools κι εγω. Απλα ειδα αλλαγη οταν κλειδωσα την εφαρμογη Mi Band Tools και δεν την κλεινεξ οταν κανει εκκαθαριση και την εβαλα να κανει εκινηση οταν ανοιγει το τηλεφωνο στην ασψαλεια. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” α ε ναι , δεν είναι να τα…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Maronbil: “Παράθεση από kodorevi8ulis: “τα εικονίδια , δυστυχώς είναι standard μέχρι στιγμής , οπότε μπορείς να διαλέξεις εσύ πιο να εμφανίζεται με κάθε app ” Φίλε μου, αυτό με ποια απο τις δυο, γίνεται ? Δουλεύουν μαζί , παράλληλα με το mifit ? ” ναι , ίσως το 1ο δουλεύει και μόνο του δεν ξέρω, πάντα σαν συμπληρωματικά τα έβαζα το 1ο έχει και free (και διάφορα πράγματα) το 2ο μόνο με πληρωμή , κάνει λίγα πράγματα (αλλά ποιο ωραίο θα έλεγα) βάζεις το 1ο και δοκιμάζεις αν σου κάνει ή…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Maronbil: “Μα μέχρι τώρα , με το mi fit και το miband 1,δεν είχα κανένα θέμα. Τώρα με το miband 2,το μόνο θεματακι, ειναι αυτό με τα εικονίδια των εφαρμογών. Αυτές οι 2 που προτείνεις, εμφανίζουν εικονίδια ? ” είχες το mifit 1 με τα πολύχρωμα led και δεν χρειάστηκες αυτά τα app ; όπου μπορούσες να ορίσεις σε κάθε app διαφορετικό χρώμα ; (χωρίς να βάζεις πειραγμένο mi fit ή να περιμένεις 10 αναβαθμίσεις) τα εικονίδια , δυστυχώς είναι standard μέχρι στιγμής , οπότε μπορείς να διαλέξει…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Maronbil: “Στις ειδοποιήσεις , που αναφέρει ο φίλος souipis88, μου εμφανίζει σε όλες το ίδιο εικονίδιο (app) , δεν θα έπρεπε σε κάποιες από αυτές που υπάρχει διαθέσιμο εικονίδιο της εφαρμογής πχ στο Facebook να μου το βγάζει ? ” ε κινέζοι είναι αυτοί , ποιος ξέρει τι έχουν βάλει παιδιά μη προσπαθείτε να βγάλετε άκρη με το απλό πρόγραμμα θέλετε δε θέλετε θα χρειαστείτε ένα από τα 2 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mc.miband1 https://play.google.com/store/apps/details…
-
Παράθεση από spideman3: “Pedro_G Ας τα πάρουμε από την αρχή. Με αυτή την rom (7.1 stable eu) το πήρες? οπότε ακολούθησε αυτόν τον οδηγό και πες αν ο bootloader είναι ξεκλείδωτος ή όχι Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος ” του είπα και έκανε αίτηση πάντως για ξεκλείδωμα χτες
-
Αναζήτηση android tv box
Μήνυμαέχουμε ξεφύγει , σε λίγο θα λέτε για intel nuc με ι7
-
Παράθεση από apos: “Εχοντας vodafon CU εδω και δυο εβδομαδες ψαχνωντας λυση για το θεμα με το mobile internet επεσα σε αυτο το ποστ (ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ 4G VODAFONE ΣΕ MI5 3/32) και στη τελευταια απαντηση δοκιμασα και γω αυτο που εγραψε ο PERARG ( μήνυμα στο 1285 4G ΝΑΙ) και εκει που ειχα συνεχεια H+ και σπανια 4G η 3G μα πολυ σπανια συνεχεια τωρα πιανει 3G k 4G δλδ αισθητη διαφορα ελπιζω να βοηθησα ” θεωρούμε ότι σαν χρήστης έχεις κάνει τα αυτονόητα να έχεις ενεργοποιήσει το 4g από τον πάροχο σου και ν…
-
Παράθεση από Saloufardos: “Λοιπον αυτα που λετε περι μπαντων που δεν υποστηριζονται απο εταιρειες στην Ελλαδα απλα δεν ισχυουν. Μια χαρα υποστηριζονται και οι μπαντες ολες της Cosmote και σχεδον ολες της Vodafone και της Wind. Το κινητο δουλευε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ για 20 μερες και επειτα εμφανιστηκε το προβλημα. Οποτε μη λεμε ο,τι θελουμε, αν ηταν κατι τοσο απλο δε θα παραπονιοταν η μιση κοινοτητα στο αγγλικο forum. ” για αυτό λέμε να δίνετε και πληροφορίες για να ξέρουμε είναι ακριβώς ίδια όλα τα 3s π…
-
Mi Band 1s/2 & GlideRun
Μήνυμαβασικά , αν θυμάμαι καλά , δεν θα πρέπει να τρέχει τίποτα άλλο (π.χ. mi band tools) και θα πρέπει να έχεις κάνει unpair από το mi fit υ.γ. φυσικά και δεν υπάρχει σύγκριση , διαφορετικά πράγματα είναι
-
Παράθεση από caeser: “Εε...έτσι το κάνω τώρα... αλλά πρέπει να μπω σε ένα-έναν λογαριασμό...Και δεν έχω μόνο gmail εκεί.. έχω απ'όλα τα "καλούδια"... ΦΕΞΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΛΥΣΤΡΙΣΕ! (Και μετά λες εμένα περίεργο! Χαχαχα!) ” ε είσαι καλά μη νομίζεις , δεν το ήξερα , τώρα το έβαλα , ήθελα για το outlook που δεν βρίσκω κανένα καλό πλέον
-
Παράθεση από caeser: “Βρε είμαι ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ, αλλά όταν λέω "ρυθμίσεις" εννοώ το "νεο" και το "lite" θέλουν να τα σετάρεις απο την αρχή... Πάλι να βάλεις δηλαδή usernames και passwords...Δεν θα έπρεπε να τα παίρνουν έτοιμα απο τον "σκέτο" x-notifier? ” μα δεν θέλουν σεταρισμα , δεν βάζεις τίποτα (για αυτό και λέω είναι πιο ασφαλές) αν κάνεις λογκιν στο gmail σου , απλά πατάς ριφρες και θα το βρει το plugin
-
Παράθεση από caeser: “Μόνο ο "lite" και το "νέο" παίζει εδώ, αλλά δεν μου αρέσουν! ΘΕΛΩ ΤΟ ΣΚΕΤΟ! Άσε που έχασε όλες τις ρυθμίσεις... ” εεεεε πεεεεεεες το ότι είσαι περίεργος δεν χρειάζεται ρυθμίσεις το Neo και καλύτερα (από θέμα ασφάλειας) αν κάνεις login στα gmail outlook yahoo θα τα βρει θεωρητικά πάντα , 1000 φορές καλύτερο από το να δίνεις τα στοιχεία (username password) σε μια φόρμα ενός plugin