Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαΠαράθεση από apsogos4ever: “Ειχα για λιγες μερες το mi box 3 enchanched της xiaomi.Παρα πολυ καλο. Ειχα το λευκο κινεζικο version το πιο δυνατο τους μεχρι στιγμης. Ομως τα 8gb rom δεν μου ηταν αρκετά και ετσι παμε για αλλα. Με ενδιαφέρει οτι πιο γρήγορο και ποιοτικό υπάρχει αυτη την στιγμη σε λογικη τιμη.Θα ελεγα εως 150. Sent from my MI MAX using Tapatalk ” καλό θα είναι να γράφετε και για ποια χρήση το θέλετε (π.χ. για μένα τα mi box χωρίς ethernet δεν έχουν λόγο ύπαρξης για το σπίτι )
-
Παράθεση από k30taas: “Τα δοκίμασα όλα που μου είπατε παιδιά, έκανα και επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και πάλι τα ίδια, τσάμπα ξαναθελει στήσιμο το κινητό........ Μετά μου λέτε να μην τα περνω.... Πήρα και εγώ μια φορά μια κινητήρα και καλά στην κόρη μου και δεν μπορεί να κάνει αυτό που έκανε ποιο πολύ και πριν...δηλαδή να μπαίνει στο μηδέν. Τσάμπα ο αρχικός ενθουσιασμός. ” οι κινητάρες έχουν και απαιτήσεις τέσπα , χαζές απορίες τα άλλα λινκ τα δοκίμασατε ; - O.facebook.com/* (ναι είναι όμικ…
-
Παράθεση από k30taas: “Ρε παιδιά αφού τα έχω ξαναπεί, πριν έμπαινε χωρίς καθόλου mb , και 2ον την ίδια κάρτα την βάζουμε σε άλλο κινητό και μπαίνει κανονικά, ποια ρομ και ποιο μοντέλο τα έχω γράψει παραπάνω ” βασικά είμαι τυφλός δείξε μου λίγο που γράφεις για την ρομ γιατί 2 φορές που κοίταξα δεν το βρήκα
-
mi scale εντυπώσεις...
ΜήνυμαΠαράθεση από ak2768: “Στο tinydeal την έχει στα 20$ Στάλθηκε από το MI PAD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” στην περίπτωση της ζυγαριάς δε μας απασχολεί η τιμή , τα μεταφορικά μας απασχολούν δες πόσο βγαίνει με τα μεταφορικά (που είναι πολύ ακριβότερα από τα 20$) - Total:56.12€ και ύστερα δες πόσο σου βγαίνει από το e-matrix
-
Παράθεση από tsavman: “Κατάλαβα. Επομένως προτείνεις κάποια από τις 2 official. Το κινητό δεν το έχω πλέον εγώ, έχει καταλήξει στον ιδιοκτήτη του, αλλά θα θέλει μια rom πάλι που να έχει ελληνικά. ” δεν προτείνω τίποτα γιατί δεν έχω την συσκευή , απλά απάντησα στην απορία σου αν θες να βάλεις επίσημη και θες ελληνικά τότε να βάλεις dev (που τα έχει κατά πολύ μεγάλο ποσοστό) στην stable δεν έχουν μπει ακόμα γιατί δεν είναι στο 100% (2-3 βλέπω ασχολούνται μόνο)
-
Παράθεση από tsavman: “Όπως είπα, πέρασα την GTV.6.9.29 και δημιουργεί προβλήματα.Μόλις βάλεις το κινητό σε 4G παγώνει και σβήνει. Κατατόπισέ με. ” βασικά στην αρχή είπες έβαλες gtv 9/29 land από εδώ μετά είπες (και έβαλες λινκ) ποια να βάλω από official , η όπως το έγραψες " Βλέπω βέβαια υπάρχουν δύο, MALMIDE και MALMIDG, επιπλέον μπέρδεμα, " και εγώ (προφανώς) σου απάντησα για το τελευταίο σου ερώτημα που αφορούσε την official όπου αν πας στο downloads δεν είναι τόσο μπέρδεμα όσο νομίζεις
-
mi scale εντυπώσεις...
ΜήνυμαΠαράθεση από giasoy: “Ετοιμοπαράδοτη στην Ελλάδα, e-matrix ” καλή τιμή βέβαια την θεωρώ πολύ λιτή σε χαρακτηριστικά (άσχετα αν μετράνε σωστά ή όχι αλλά να είχε μέτρηση υγρών/λίπους κλπ) , περιμένω να βγει καμιά 2η έκδοση
-
Παράθεση από tsavman: “Είναι η μία επιλογή αυτό, με την δεύτερη να του βάλω την official. Βλέπω βέβαια υπάρχουν δύο, MALMIDE και MALMIDG, επιπλέον μπέρδεμα, αλλά μάλλον έχει να κάνει με την έκδοση MiUI (7.5 και 8.0.3 αντίστοιχα. ” Γιατί παιδεύεστε έτσι ; έχει ένα μεγάλο κουμπί πάνω πάνω DOWNLOADS , τι κάθεστε και ψάχνετε τα section του en.miui.com ; Επιλέγεις την συσκευή σου και βλέπεις και τις ονομασίες (και ότι στην 7.5 ήταν malmide)
-
Mi Band 2: The New Successor!
kodorevi8ulis - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από big7gr: “ευχαριστω για την αμεση απαντηση.οκ ναι το καταλαβα απο την αρχη.ο φιλος μου λεει οτι εκανε διαγραφη αλλα το προβλημα παραμενει.πρεπει να γινει καπια συγκεκριμενη ενεργεια? ” με τη διαγραφή είναι σαν να έσβησες την συντόμευση από το desktop σε windows Και να λες εσβησα το πρόγραμμα δοκίμασε μια αυτό αν δουλεύει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mc.fixitformiband2
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Xstos: “Πήρα κι εγώ διάφορα χρώματα (τα πέτυχα πολύ φτηνά), μου φαίνονται ακριβώς ίδια με τα αυθεντικά. Γνήσια δεν έχω βρει πουθενά! (Μιλώντας πάντα για το 2) ” ίσα ίσα τα μη αυθεντικά είναι και ωραιότερα κι έχεις και επιλογές (χωρίς να χάνεις σε αντοχή) να τώρα είδα στο ali σαν τα κλασικά απλά το περίγραμμα (που μπαίνει το band) να έχει διαφορετικό χρώμα
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Vulk: “Συνάδελφε δεν το γνώριζα ότι υπάρχει και "global" έκδοση.Μάλλον έχω μείνει λίγο πίσω απ' ότι φαίνεται. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Εντωμεταξύ ψάχνω για αυθεντικό strap, με άλλο χρώμα και δεν βρίσκω στα γνωστά μαγαζιά. Κάτι mijobs κλπ που βλέπω τα έχει δοκιμάσει κανείς; ” για το 2 δεν ξέρω πήρα ένα από gear (μη αυθεντικό) αλλά δε το έβαλα ακόμα (κάτι camouflage από gear) για το 1 που είχα τα μη αυθεντικά ήταν πολύ καλύτερα πάντως είχα πάρει 2 και δεν χάλασε κανένα , σε αυθεν…