Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Official rom ή Global rom

kodorevi8ulis - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

Παράθεση από ataskinos: “Εδώ και λίγο καιρό εχω το Redmi 3s Pro με MIUI 8 GLOBAL 6.9.29 Beta. Κανει τις αναβαθμίσεις κανονικά και έχει Ελληνικά. Πως θα καταλάβω αν είναι official και αν χρειάζεται τελικά να το ξεκλειδωσω. Από ότι ειδα είναι κλειδωμενο. Επίσης έχω ήδη ζητήσει και έχω πάρει άδεια για ξεκλείδωμα. Αξίζει να το ξεκλειδωσω και είμαι περισσότερο προστατευμένος με αυτόν τον τρόπο; ” το ότι παίρνεις αναβαθμίσεις κανονικά σημαίνει ότι είναι official

• τα libreoffice/openoffice δεν είναι μόνο για linux ,μάαααθαμε όλοι με το Ms office μόνο το θέμα είναι αν χρειάζεσαι συγκεκριμένες εφαρμογές, αν όχι, τζαμπέ υπάρχουν πολλές (και multiplatform)

• Παράθεση από trifos: “Σημερα παρελαβα και εγω τα Xiaomi Hybrid Dual Drivers πολύ καλός ήχος ,αλλά είχα παραγγείλει και τα Kz Ed9 και ηρθαν και αυτά σήμερα και καθώς τα δοκίμαζα σε βιντεοκλίπ Fhd και Hd mp4 είδα τελικά ότι τα kz ed9 παίζουν ποιο καθαρά και ποιό δυνατά(με τα φίλτρα εχει 2 χάλκινα ενα με φίλτρο ενα χωρίς).Δεν τα εχω δοκιμάσει στον υπολογιστή μιας και τα Xiaomi Hybrid Dual Drivers εχουν ποιό μεγάλα ηχεία και μαγνήτες. ” L-bend βύσμα τα kz , τόσο δύσκολο να βάζουν κι οι άλλοι τέτοιο …

• μόνο στο laptop είχα θέματα (στην αρχή ειδικά) με το κλασικό πρόβλημα με τους synaptic drivers γενικά κάτι άλλο παίζει σε σένα Παράθεση από Bodai: “Πάντως για όποιον θέλει προσφέρομαι για εγκατάσταση Ubuntu 16.10 64bit Για να ησυχασετε ... Αντε προσφορά του καταστήματος και Virtualbox με Windows 7 ” μα το 16.10 δεν είναι lts

• Mi Band 2: The New Successor!

kodorevi8ulis - - Mi Band

Μήνυμα

δεν ξέρω αν έφταιγε η προστασία (τώρα πάει τα πέταξα) αλλά τώρα βρήκα πως γίνεται ακριβώς η εναλλαγή το πατάς , δείχνει την ώρα και περιμένεις 1-2 sec (2) πριν ξαναπατήσεις το κουμπί για να δεις τις άλλες πληροφορίες Παράθεση από maddoctor: “Γιατί δεν γίνεται? Βάλε το καλώδιο και φόρτισε το.Πάντως διάβαζα ότι θα έχουμε και νέα χαρακτηριστικά στο Mi Band 2. Η αλήθεια είναι ότι έχω δει το χαρακτηριστικό που αναφέρει το άρθρο και το έχω πει. Μένει να δούμε εάν θα ενσωματωθεί και με τι άλλο.... ” το…

• Παράθεση από Mylopotamos: “Και εσύ βιάζεσαι δεν είναι κακό από μόνη της η συσκευή χωρίς extras player να ανάγνωριζει εξωτερικόυς υπότιτλους... Και μην ξεχνάς κάποτε που το κινητό σου επερνε 150 επαφές χωρίς να μπορούσες να αποθήκευσης πουθενά πόσο σε εκαιγε να μην της Χάσεις.... Πάντως και όλα τα tv box που ανέβασα αναγνωρίζουν τους υπότιτλους και dds KAI dolby Digital τις είδα σε άλλο σαιτ... ” δεν βιάζομαι , αν βασίζεσαι στον player που θα έχει η συσκευή άστο επίσης αν βασίζεσαι στα specs Που …

• Παράθεση από komatoza: “Ψάχνω και εγω TV box γιατί το παλιό πλέον δεν, και κοίταζα το Xiaomi αλλά το 3 που είναι και πιο φτηνό από την άλλη εξετάζω την περίπτωση του Google Chromecast 2. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” το chromecast το συγκρίνεις με tv box ; γιατί ; Παράθεση από Mylopotamos: “YOKA KB2 TV Box Amlogic S912 Octa Core-69.76 and Online Shopping | GearBest.com Mobile με 2 GB μνήμη αλλά έχει περισσότερη υποστήριξη ήχου NEXBOX A1 Amlogic S912 Octa-core 2G DDR…

Μήνυμα

Παράθεση από panokato1096: “τη βρηκα αλλα ειναι αγοραστη... Υπαρχει καπου δωρεαν ?? Ή απλως να googlaro ?? ” ε να την αγοράσεις δοκίμασε αυτό που έχει και free έκδοση (δεν ξέρω αν σε αφήνει να τα επιλέξεις στην free) και γενικά περισσότερα πράγματα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mc.miband1

Μήνυμα

Mi band tools Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Παράθεση από gthom: “Ναι πολύ εύκολα το κάνει. Έχω και εγώ ζελατίνα αλλά δεν έχει πρόβλημα. Μήπως δεν τα επελεξες απο το app Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ε το έγραψα κιόλας είναι επιλεγμένα

Μήνυμα

Αυτά είναι 39347cd434674e8a568ed2659de2a839.jpg ερώτηση , το κουμπί κάνει εύκολα τις εναλλαγές (βήματα / calories / hr , είναι επιλεγμένα από το app) ή απλά σε μένα δε το κάνει (ή το καταφέρνω δύσκολα) γιατί φταίει η βλακεία το προστατευτικό που έβαλα;

• Παράθεση από em56464: “μια και συζητατε για τα mi ξερετε αν συνδεονται με app της nike γιατι ενας φιλος ειναι δρομεας και ακολουθει τα προγραμματα και καταγραφει τα δεδομενα αν ξερει καποιος ας μου πει να μην κανει τσαμπα αγορα(προκειται για ομαδα 4 ατομων)!!!!!!ευχαριστω!!!! ” δύσκολα βάζεις και να μπορούσε η xiaomi σιγά μην το άφηνε η nike , αφού έχει δικό της τεσπα , μόνο αν ακολουθούν τα δεδομένα μέσω του google fit θα κάνουν "δουλειά"

Μήνυμα

ήρθε και το δικό μου υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί το Notify & Fitness for Mi Band ? (και δεν έχει προβλήματα;) είμαι φαν του Tools & Mi Band αλλά επειδή έχει περισσότερα καλούδια το άλλο (τα έχω αγορασμένα και τα 2) θελω να το δω αλλά νιώθω ότι κάνει disconnect συχνά (σε σχέση με το tools) (έτσι μου έκανε και στο 1 και επειδή δεν έχει και ωραία widget δε το χρησιμοποιούσα για πάνω από 10 λεπτά ) υ.γ. κάτι θα πρέπει να κάνει η xiaomi με αυτό το "φτωχό" app της

Μήνυμα

Όχι, το φόρεσε ς κι έπεσες για ύπνο χτες; Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Κοιμάσαι το βράδυ :)) (μετά τις 5 6 αν κοιμηθείς το πρωί δε θα γράψει κάτι) Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Παράθεση από lykman: “Παράθεση από xyannis: “Ανάλογα με την εφαρμογή, αλλάζει και η εικόνα της ειδοποίησης; Στο whatsapp έχω δει που εμφανίζει στην lcd το λογότυπο. Στις άλλες εφαρμογές το κάνει; πχ Facebook, viber, gmail? ” τελικά αυτό θα ήταν πολύ βολικό: να δείχνει το εικονίδιο της αντίστοιχης εφαρμογής ανάλογα την ειδοποίηση... ” υποθετικά έτσι είναι , αλλά σαν κλασική xiaomi γίνεται (όσο κατάλαβα, από δευτέρα θα το έχω στα χέρια μου) με μερικά apps μόνο μόνο με τα εξτρά προγράμματα (τα 2 κλ…

Μήνυμα

Παράθεση από gthom: “Καλησπέρα και απο μένα παιδιά. Σήμερα το παρέλαβα και εγώ και μου άρεσε πολύ. Ηδη πήγα για τρέξιμό με αυτό. Να κάνω μια χαζή ερώτηση? Όταν το βάζεις στο λουράκι το βάζεις απο πάνω η απο κάτω η δεν έχει σημασία. Είδα στο youtube βιντεακια και το βάζουν άλλοι απο πανω κ άλλοι απο κάτω. Και ενα τελευταίο , αυτό το smart lock τι ακριβως κανει και αν δουλεύει σε oneplus one. Ευχαριστώ και καλώς σας βρηκα Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” έμενα σήμερα ήρθε η ειδ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geofak: “Καλησπερα κι απο μενα. Δυο ερωτησεις εχω μονο. Αν μπορω να κανω εγω συγχρονισμο μονος μου κι οχι αυτοματα οποτε ανοιγει η εφαρμογη. Και για να μετραει παλμους συνεχομενα χρειαζεται εξτρα επι πληρωμη εφαρμογη διοτι δε βρηκα επιλογη στην επισημη. Αξιζει δηλαδη η αγορα της μονο γι αυτο;” Ναι (κάνει πάντα στην αρχή κι μετά απλά κάνεις swipe προς τα κάτω κι ξανακάνει Και ναι , αυτές οι 2 που υπάρχουν είναι must για μένα (βλέπε ις ποια σε βολεύει περισσότερο) Στάλθηκε από το Redm…

• Παράθεση από xakou: “Το είδα στο gsmarena και στο Kimovil ” gsmarena * Announced * Not announced yet * Status * Rumored Unofficial preliminary specifications Kimovil ΦΗΜΕΣ Φήμες: Οι προδιαγραφές και οι τιμές δεν έχουν επιβεβαιωθεί, οπότε να είσαι επιφυλακτικός οπότε δεν βοηθάει κανένα λινκ όπως βλέπεις

• Παράθεση από xakou: “Καλησπέρα σε όλους, ενδιαφέρομαι για το redmi 4 (όχι το note)... Είδα ότι το ανακοίνωσαν πριν καιρό, έπρεπε να κυκλοφορήσει κανονικά αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά μέχρι στιγμή τίποτα ακόμα. Μήπως έχετε καμιά επιπλέον πληροφορία; Έχω το Mi 4c (πολύ καλό μέγεθος οι 5" δεν θέλω να πάω παραπάνω), αλλά όταν ζεσταθεί οι αποδόσεις πέφτουν δραματικά. Επίσης η μπαταρία δεν κρατάει και πάρα πολύ... Σαν "αναβάθμιση" με ενδιαφέρει η καλύτερη μπαταρία που θα έχει το redmi 4 (4100 πολυμερίου), …