Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 861-880 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Και μέχρι τους 120c αντέχουν τα τσιπάκια, αλλά οχι για πολύ.... :)” Το θέμα είναι να αντέχει κι το χέρι :)) Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi Band 2: The New Successor!
kodorevi8ulis - - Mi Band
Μήνυμα1. Packages with English introduction & CE Certified. 2. English & Chinese user manual. 3. More stable performance as its server is based abroad. οπότε καμία βασική διαφορά ; (το 3 υποθέτω είναι θέμα του αν θα βάλεις το app από το Play store ή όχι)
-
Παράθεση από reborn: “Παιδιά με τις Official rom θα έχει κανονικά 4G? Sent from my HM 1S using Tapatalk ” γιατί να μην έχει με την official δικιά του rom ;
-
Παράθεση από fighter: “εμεις δηλαδή δεν μπορούμε να το πάρουμε μέσα από την xiaomi σε αυτή την τιμή? Γτ πάντα πρέπει να είμαστε εμείς ή μ.....ες που πληρώνουμε παραπάνω ” το "εμείς" είναι όλος ο υπόλοιπος κόσμος εκτός από Κίνα (και Ινδία αν το φέρουν κι εκεί) ;;; υ.γ. και οι τιμές είναι χωρίς φόρους
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από koko: “@pechr, μα αφού είναι "επιτυχώς δοκιμασμενες οι λειτουργίες", τι να το κάνει το root; Για να γίνουν οι επιτυχημένες πιο επιτυχημένες; :grin:” Ρε παιδιά τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Δεν έχει σχέση το ρουτ με τα bugs , το root σου δίνει πρόσβαση στην συσκευή να κάνεις διάφορα Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από caeser: “Πραγματικά δεν νομίζω ότι την ξέχασαν... Νομίζω ότι απλά δεν έβαλαν αφού δεν την χρησιμοποιούν στις χώρες που εξάγεται και πωλείται επίσημα η συσκευή και άρα δεν την χρειάζονται... ” ε τότε ούτε τα redmi 3s/note 3 pro , Θα έπρεπε να την έχουν εκτός αν κλασικά κάνουν την βλακεία μετά από λίγο καιρό να βγάλουν πάλι "international" εκδοχές
-
το 3d touch να δούμε πως θα το υλοποιήσει (υποθέτω κάτι που είναι μόνο στις εφαρμογές της Miui δεν έχει και πολύ νόημα) και φυσικά ,σαν κινέζοι , "ξέχασαν" την 800αρα αν είναι και πιο ανθεκτικό (γιατί όλοι νομίζουν ότι σπάει εύκολα εξαιτίας του βίντεο) και δεν έχει θέματα με κάμερα/μπαταρία μάλλον είναι το mi5 που έπρεπε να βγάλουν εξ αρχής υ.γ. εεε όχι και Nougat ρε παιδιά μην υπερβάλλουμε τόσο
-
εγώ πάντως στο poll με θέμα "τι σας άρεσε στις νέες συσκευές" έγραψα η απουσία της B20 ώρες ώρες έχουν ψυχολογικά θέματα κι αυτοί
-
Παράθεση από anorman08: “Νομίζω ότι οι ανταλλαγές απόψεων είναι χρήσιμες, ακόμα και με "versus" θέματα και η δική μου άποψη είναι ότι τα χρειαζόμαστε και εδώ! Κανένας δεν μίλησε σοβαρά για τους πυρήνες. Ένα σαρκαστικό σχόλιο έκανε ο @pavlidisc, αλλά δεν το είπε σαν σοβαρό επιχείρημα ο άνθρωπος! Ξαναδιάβασε το διάλογο και μετά αποφάσισε πάλι ποιος και αν πρέπει να αυτομαστιγωθεί. Κανένας δεν είπε ότι το SOT είναι μέτρο σύγκρισης σε πραγματικές συνθήκες. Ο @caeser είπε ότι η μέτρηση δεν είναι έγιν…
-
παίδες υπάρχουν και άλλα forum με vs δεν το χρειαζόμαστε κι εδώ υ.γ. όποιος είπε το "μα το τάδε έχει 8 πυρήνες ενώ το άλλο 2" παρακαλώ να αυτομαστιγωθεί και να μην αναφέρει τέτοια πράγματα , αυτά μόνο αν δουλεύει σε μαγαζί με κινητά και θέλει να πουλήσει σε κάποιον "άσχετο" υ.γ.2. και (αν δεν κάνω λάθος) καλό θα είναι να μην μπερδεύουμε το SOT με τον χρόνο χρήσης γιατί προφανώς κάθε λειτουργικό μετράει και διαφορετικά (κι εδώ βλέπω χρόνο χρήσης 12 ώρες και είμαι στο 72% αλλά δεν έχει καμία σχέση…
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Δεν ξέρω φιλε μου. Αν δεν βρούμε μια σίγουρη γωνιά που να ξέρουμε οτι έχει μόνο μπάντα 20.......δεν υπάρχει σιγουριά. ” απομακρύνσου από το κέντρο πάντως δοκίμασε στο κέντρο προς καρόλου ντηλ (με voda) (επειδή δεν είχα καθόλου σήμα 4g προς τα εκεί ίσως υπάρχει η 800)
-
Παράθεση από antykaps: “Καλησπέρα και πάλι Η Revolut σε εμας που δεν εχουμε πιστωτική είναι μια πολυ καλη λυση Οντως η 2-3 ημερες καθυστερηση ειναι ενα μικρο προβλημα Εκανε κανενας αγορες με revolut σε μηχανημα POS.? Δοκιμασα δυο φορες και μου εβγαλε λαθος pin .Το Pin το ελεξα ηταν σωστο Πηγα σε ενα ATM (Πειραιως) και αλαξα Pin. Δεν το δοκιμασα ακομη Ξερεις κάποιος κατι? ” πριν δοκιμάσεις την αγορά την είχες βάλει ποτέ σε atm ; και να κάνεις ερώτηση (που δε θα περνούσε φυσικά) γιατί (αν θυμάμαι …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από divo: “συνδεδεμένο με pc f2rlmd.png” Κι εξακολουθώ να μη καταλαβαίνω τι θες να πεις , την ξέρω την σελίδα έτσι τα στέλνω στο κινητό, το θέμα είναι ότι αν σου βγάζει ότι δεν είναι συμβατή η συσκευή δεν κατεβάζεις από εκεί ..... Δε τα κατεβάζεις απο εκεί απλά του λες στείλτο στην τάδε συμβατή συσκευή Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από divo: “αν πατησετε δεξιά πανω στη φώτο που έχει βάλει ο NasDriver σας βγάζει κατευθείαν να το κατεβάσετε. Επισης σας δινει και πια συσκευή σας ειναι συμβατή με αυτό. Εμενα μου δινει μόνο το samsung συμβατό για tablet” Δεν κατεβάζεις (επίσημα έστω) το apk από την σελίδα του play , αν δεν στο εμφανίζει στη συσκευή ε σημαίνει ότι στη σελίδα στο βγάζει μη συμβατό Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από maddoctor: “Και με wifi μια χαρά μου δείχνει τα ίδια με σένα. Άρα πρέπει να δούμε 20 αντί για 3!? ” ναι και έτσι βλέπετε που μένει ο maddoctor
-
Παράθεση από maddoctor: “Τι σκριβώς τσεκάρουμε, έτσι από περιέργεια!? Εγώ δεν έχω 800άρα και έχω vodafone, αλλά για να ξέρουμε.... ” θέλει root φυσικά (και να μην είσαι με wifi) το τρέχεις και σου δίνει πληροφορίες για την σύνδεση σου π.χ. σε μένα τώρα λέει ότι συνδέθηκε σε lte band 3 (1800) ίσως εκεί που λέει neighbor cells σας εμφανίζει όλες (αν υπάρχουν) π.χ. 1800 και 800 αν καλύπτουν την περιοχή
-
Παράθεση από vardeos: “Μήπως αυτό το κόλπο είναι πιο καλή λύσει hwtools.net/ExtenderBoard/B18.html ” προέκταση είναι αυτό και δεν αλλάζει κάτι όσον αφορά το θέμα sd+sim και θα έχεις μια χαζομάρα να κρέμεται (αν μπορείς βέβαια να κλήσεις το tray) κι εγώ είχα μείνει στο ξεκόλλημα της sim από το πλαστικό , αλλά ποτέ δεν πήγα να αγοράσω λεπτή ταινία 2ης οψεως :))))
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Η κατάσταση είναι μπερδεμενοδύσκολη. Πρώτα πρέπει να βρούμε ένα μέρος της Ελλάδας που σίγουρα έχει μόνο 800άρα μπαντα (B20) Μετά ένα οποιοδήποτε Xiaomi, ένα redmi3s, ένα redmi 3s international με Land rom και ένα redmi 3s με την μαμά Malmide. Μόνο τότε θα έχουμε ένα σωστό συγκρίσιμο αποτέλεσμα. Εσείς πώς το βλέπετε γίνετε κάτι τέτοιο; ” να πάρεις μια κάρτα f2g , να την βάλεις και να κάνεις καμιά βόλτα και με το app https://play.google.com/store/apps/details?id=net.simpl…
-
Παράθεση από kok8: “Σειρές που ακόμα βλέπω αρχειοθετημένες κατά αλφαβητική σειρά στις παρακάτω φώτο από τον σχετικό σελιδοδείκτη μου ώστε να ξέρω πότε βγαίνει κάθε τι (είμαι καμένος!!! Το arrow και beauty and the beast είναι της γυναίκας μου): ” κάτι τέτοιο δεν θα ήταν πιο απλό ; ; TV Calendar September 2016 - Prime Time TV Schedule & TV Episode Calendar: Track your favourite TV shows υ.γ. πολλές βλέπω που δεν συνεχίζουν πλέον να ξες :))))))