Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• δεν έχει λόγο ύπαρξης το απλό μόνο αν στο χαρίσουν πάρτο δεν βλέπω καν να είναι φθηνότερο , ίσα ίσα σε μερικά μαγαζιά είναι και ακριβότερο

• RE:

kodorevi8ulis - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Παράθεση από ANTONISEKAB: “καμμια δοκιμή έγινε;” Τόσες πολλές ερωτήσεις μου έρχονται τώρα :)) Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από petran7777: “Δε μιλάω για το δικό μου, παρήγγειλα 2 redmi 3s ένα για την ανηψια και ένα στο πατέρα μου. Τώρα τις θήκες τις παρήγγειλα όπως είπα ποιο πάνω και από τι ξέρω για διαφορά μεγέθους σε σχέση με το χωρίς international είναι ίδια. Σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει διαφορετική διάσταση έχει το redmi 3pro international. Αν ισχύει και στο 3s τι να πω τη πάτησα. ” εγώ πάλι μόνο για το Note 3 pro int είδα ότι είναι διαφορετικό το μέγεθος σε σχέση με το απλό για το 3s δε είδα να το …

• η αγορά κινητού από κίνα πάντα είχε τέτοια θέματα (για το χάσιμο που λες) σου αρέσει μια συσκευή στα καπάκια βγαίνει άλλη και λες "βρε λες" ε κ.ο.κ. προσωπικά είχα βαρεθεί να περιμένω και πήρα το redmi 3 ,με το που στάλθηκε η παραγγελία ανακοινώθηκε η pro έκδοση (που ήθελα το 3/32)και άρχισα τα ΡΕΡ)(#%*)($%*)$%*$)(#^Θ)$^ τι να κάνεις , ελπίζω να μάθουν να βάζουν και Nfc πλέον και στα redmi , να μην το περιμένουμε κι αυτό

• ή είναι να βγει το E τώρα για να συμπληρωθεί η λέξη

• Παράθεση από kostasrose: “αν είδες τα ανέφερα σαν μια έκδοση και δεύτερη έκδοση τα ίδια με την παρουσία της 800άρας μπάντας. Είναι τεράστια διαφορά κυρίως για όσους λόγο απουσίας αυτής της μπαντας επέλεξαν άλλα τηλέφωνα. ” συντακτικό ήταν το πρόβλημα έτσι όπως το έγραφες εγώ καταλάβαινα 2 εκδόσεις ΚΑΙ η μια με την 800αρα (αρα 3 ) το θέμα έχει ξεφύγει με όλα τα redmi σειράς 3 το X π.χ. έχει λόγο ύπαρξης ; ακόμα δε κατάλαβα τι διαφορά έχει με το s

• Παράθεση από kostasrose: “Υπάρχει η γνωστή έκδοση που έχουμε όλοι στα 2/16 και 3/32 αλλά με απουσία τις 800άρας μπάνταςκαθώς και τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά αλλά προσέθεσαν και την 800αρα μπάντα για την Taiwan και αν δεν κάνω λάθος στην ίδια τιμή. Το ανακάλυψαν πολλοί, κυρίως όσοι έχουν wind και το τσίμπησαν. Το είχε αναφέρει και ο unboxing specailist (Σωτήρης) σε κάποιο βιντεάκι του και αν θυμάμαι καλά είχε πει ότι το είχε το vickmall μόνο (δεν είμαι σίγουρος για το κατάστημα) ” ε καλό θα εί…

• Παράθεση από kostasrose: “αυτή τη στιγμή υπάρχουν 2 είδη redmi note 3 pro αυτά που όλοι γνωρίζουμε και μια ειδική έκδοση που βγήκε για Taiwan με την 800αρα μέσα. Υποτίθεται ότι βγήκε μόνο για taiwan αλλά την τσιμπάνε και οι Έλληνες της wind από κάποιο κατάστημα και δεν θυμάμαι πιο.... Αν έτσι ξεχωρίζουν τις συσκευές όχι τα έκαναν σαλάτα αλλά χορδή παστή στον ήλιο... ” ποια είναι τα 2 είδη ; (ελπίζω να μην εννοείς τα 2/16 , 3/32) αυτοί μια χαρά τα ξεχωρίζουν τα καταστήματα που αγοράζουμε εμείς εί…

• Παράθεση από demakhs: “ε, αφού "τραβήξαν" το ένα θα "τραβήξαν" κ το άλλο!! ” Μα θα έμαθαν μετά και δεν θα χρειαζόταν τράβηγμα σαν την hybrid slot ένα πράγμα δεν την είχε το note 3 , την βάλαν σε όλα τα άλλα :))))) εκτός αν είναι "κόλπο" για να ξεχωρίζουν τις εκδόσεις

• Παράθεση από reborn: “Απλα αναφέρουν ότι το redmi 3s International με την 800 είναι λίγο μεγαλύτερο απο το κλασικό Sent from my HM 1S using Tapatalk ” μα αυτό ισχύει για το redmi note 3 pro international για το 3s είναι σίγουρο ;

• RE:

kodorevi8ulis - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από BigRed: “Καλησπέρα! Μπορώ να κατεβάσω χρήματα στην καρτά από το paypal όταν την συνδέσω μαζί του? :huh:” Όχι , μόνο σε λογαριασμό Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από kritop: “Παράθεση από petran7777: “Τι εννοείς; εγώ παρήγγειλα από το vickmall την original flip και nillkin tempered glass. ” Επειδή είναι 2,5 mm πιο μεγάλο όταν το παρήγγειλα και πήρα μια θήκη από αλλού, η θήκη δεν ταίριαζε. ” δεν μιλάμε για NOTE εδώ

• Παράθεση από GR_Macedon: “Μηπως να ανοιξω κι εγώ θεμα με tv boxes και Kodi; ” αν θες να γεμίσει με "πως θα δω ταινίες" "πως θα δω ματς" "ποιο κουτί είναι καλύτερο"

• Παράθεση από demakhs: “Δεν βλέπω τη στιγμή που θα βγει ο πρώτος αυτοματος mi-ξεκουκουτσοκαρπουζωτης!!! ” και τι ξέρουν οι κινέζοι από ελληνικά καρπούζια ρεεεεε;;;;

• οκ ας γράψω και γω mini series (ή σειρές με λίγα επ) 11.22.63 (από βιβλίο του stephen king) λίγο αργό ίσως , αλλά καλό And Then There Were None (από βιβλίο τις αγκάθα) American Crime Story η ιστορία το o.j. simpson True Detective Season 1 (την 2 μη την δείτε καν) Fargo Season 1 (και η 2 καλή λένε είναι ,δεν την έχω δει ακόμα) Black Mirror (λίγα επ, αυτοτελή) και Sherlock φυσικά κανονικές σειρές (10 ή 20κάτι επ η χρονιά) θα βάλω σχετικά νέες , δεν θα αναφέρω π.χ. game of thrones , breaking bad κα…

• κάντο ξεχωριστό για σειρές , να μην είναι όλα μαζί (το έχω παρακάνει τελευταία, έχω δει 1000-2 βλακείες )

• Mi Band 2: The New Successor!

kodorevi8ulis - - Mi Band

Μήνυμα

πάντως για το 1 που έχω , εκτός του ότι δε μου άρεσαν ποτέ τα widget του 2ου app (του tools & mi band είναι ωραιότερα και πρακτικότερα) για κάποιο λόγο (δε ξέρω αν διορθώθηκε τώρα) δεν λειτουργούσε πάντα (έκανε disconnect και το bt συνέχεια)

• Mi Band 2: The New Successor!

kodorevi8ulis - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από xyannis: “Οπότε για την ώρα θα προτιμήσω το mi band που έχω ήδη, μιας και εμφανίζει διαφορετικό χρώμα στα led, ανάλογα με την εφαρμογή. Το έχω ορίσει να ανάβει πράσινο για το whatsapp, μπλε για το facebook κλπ ” είτε έχεις το 1 (γιατί κι εκεί είχες περιορισμό κάποτε) , είτε το 2 οι λύσεις είναι αυτές https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.zdenekhorak.mibandtools *** MI BAND 2 IS FULLY SUPPORTED *** - Mi Band 2: Icon Swap feature (multi icon patterns: helps you to quickly a…

• RE:

kodorevi8ulis - - Νέα - Ειδήσεις & Promotions

Μήνυμα

Παράθεση από nick_l: “Βλέπω καλά; Xiaomi Redmi 4 MIUI8 2GB 16GB Smartphone - Silver” Λογικά ναι :)) (είχε γίνει γνωστό ότι θα βγουν κι νοτε και απλο 4) Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• βασικά θα μου άρεσε να φωτίζεται το περίγραμμα του κουμπιού με χρώματα (αντί για έξτρα led) αλλά νομίζω είναι πατέντα της zte για αυτό και τα σταμάτησε και η meizu