Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από gab: “Παιδιά γνωρίζει κανείς να μου πει αν με τον ίδιο λογαριασμό μπορώ να πάρω και δεύτερη κάρτα και πώς γίνεται αυτό? ” Revolut - Getting Started Currently you can currently only have one active Revolut card per account. However, we can send you a spare card which you can link instantly on the app for a small delivery charge of 7.04€ (£6) to a UK address and 11.74€ (£10) international. Just top up your Revolut account and message us via the in-app support to order one.

• Παράθεση από geoanto555: “Δεν ξέρω αν είναι τόσο απλό..... ” δεν έχει νόημα η συζήτηση πάντα έτσι ήταν , ο έλληνας (δε θυμάμαι nickname) έτσι τα είχε κάνει μετά ένας ξένος , έτσι τα πήρε και τα έκανε για την miui ειδικά εδώ απλά , από ότι κατάλαβα, κάποιους τους ενόχλησαν τα κεφαλαία (επειδή όλα γίνονται κεφαλαία) και το θέλησαν έτσι (που το βρίσκω παράξενο φυσικά , γιατί ή νόμιζαν ότι μιλάμε για chat πρόγραμμα στυλ viber ή δεν ξέρουν ότι το 90% των ανθρώπων στέλνουν με κεφαλαία γιατί η επιλογή …

• Παράθεση από geoanto555: “Για ποιο λόγο; Το χρησιμοποιείς ή έχεις καλύτερη λύση; ” η κλασική λύση ήταν άλλη (όπως και σε όλα τα προγράμματα sms που έχουν την επιλογή για strip unicode chars) εδώ υπάρχει η (μη βολική αν γράφεις με λεξικό ή με swipe ή αν δεν είσαι σίγουρος βρε αδελφέ ότι θα γράψεις μεγάλο μήνυμα) εξαίρεση μόνο

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από gallinda: “Πως αλλάζουμε σε 160 χαρακτήρες στα sms από 70? ” Αν έχεις Ελληνική απλά τα κάνεις κεφαλαία.. ” θέλω ένα poll για αυτό κατά πόσο είναι βολικό αυτό ή όχι (γιατί δε με έπεισε το επιχείρημα ότι σε μερικούς φαίνονται άσχημα τα "all caps" στα sms)

• Καλά με γράφετε; :)) λινκ δεν έβαλα πριν από κιμοβιλ με κινητά που έχουν dsa ; :)) Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από nick_l: “τσααακκκ Xiaomi Redmi Note 4 won't have Snapdragon variant, analyst says - GSMArena.com news τώρα το βαλα στο σωστό σημείο.. Εγώ πάντως δεν το πιστεύω.. ” αν τα βρήκαν με τις πατέντες στην ινδία ή δεν τους απασχολεί η συγκεκριμένη συσκευή για την ινδία , ε τότε ίσως να ισχύει

• Παράθεση από gallinda: “Εμμμ τί σημαίνει Beta cm?? ” cm είναι η cyanogenmod η πιο γνωστή ίσως "πειραγμένη" έκδοση android (η Miui είναι άλλη μια τέτοια) beta είναι κάτι (χοντρικά) μια έκδοση (ή εκδόσεις) πριν το τελικό "προιόν" το οποίο μπορεί να έχει προβλήματα ή ελλείψεις τώρα επειδή επίσημα δεν υπάρχει η 6 για το κινητό μας , η cm που έχουν βγάλει (κάποιοι) πιθανών να είναι ported από άλλες (ported = πήραν στοιχεία από συσκευές με παρόμοια χαρακτηριστικά και έκαναν αλλαγές για να παίζει σε αυ…

• π.χ. εδώ θα δεις ότι δεν έχεις και πολλές επιλογές (από κατασκευαστές) για τέτοιο κινητό Συγκριτής τιμών Kimovil.com (μη τα βλέπεις πολλά , το asus zenfone 2 υπάρχει πολλές φορές γιατί το είχαν παρακάνει με τις εκδόσεις) και σίγουρα δεν είναι φθηνά (τα φθηνά είναι και 2 ετών)

• ε και να ήταν τα redmi δεν θεωρούνται υψηλού κόστους :))

• Παράθεση από turbomiui: “Δυστυχώς δε γνωρίζω ποιό μοντέλο ήταν, καθώς ούτε και ο ίδιος θυμάται. Πάντως σίγουρα ήταν άνω των 2 ετών και τα specs του βέβαια ήταν τελείως άθλια σε σχέση με το redmi! ” μα δεν είναι θέμα spec (ram/cpu) εσείς το πάτε , κακώς, θέμα κινέζικο μάλλον κι εγώ είχα κινέζικο με τηλεόραση

• Παράθεση από osalonikios: “Τα Thl έχουν όλα ΜΤΚ cpu. Στους ΜΤΚ (τουλάχιστον μέχρι και τα περισνα μοντελα) dual sim σήμαινε όταν έχει κλήση η μια sim απενεργοποιείται η άλλη. Μονο μια από τις 2 μπορει να στελνει sms ή να κάνει κλήσεις ή data. ” ας το περιορίσουμε στα DSA - DSS (dual sim active , dual sim standby) και να μην μπλέξουμε με τα soc οπότε, άσχετα με το soc , σχεδόν όλα είναι DSS (δεν έχουν δηλαδή 2 κεραίες), λίγα είναι τα DSA

• Το thl της πλάκας δε λέει κάτι. Σίγουρα ήταν standby κι αυτό; Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από turbomiui: “Ένα link please! ” [ROM] [SHARE] [REDMI 3] CM13 Chinese Multil… | Xiaomi Redmi 3

• mi scale εντυπώσεις...

kodorevi8ulis - - Mi Scale

Μήνυμα

ακόμα να βγάλουν καινούριο μοντέλο ;; :))

• Παράθεση από gallinda: “Παίζει να μπεί η marshmallow στο Redmi 3 ? γνωρίζει κανείς? ” ή κάνεις υπομονή (ίσως και αρκετή) ή βάζεις κάποιες beta cm που έχουν βγει

• @divo θα με τρελάνεις , σου απάντησα και μεμονωμένα αλλά με αγνοείς δε μπορώ να τα πω πιο απλά αν πάντα τα έβαζες και συνεχίζεις να τα βάζεις με έμβασμα ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ .- ΑΝ , βάζεις λεφτά (ευρώ) με topup by card και χρησιμοποιείς την χρεωστική σου ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ .- σε αυτά που σου απάντησα ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ , έτσι ήταν εδώ και πολύ καιρό το fee είναι ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ (που θα σε χρεώσει και η πειραιώς για μετατροπή συναλλάγματος) μέσω χρεωστικής ή ό.τι ναναι νόμισμα μέσω πιστωτικής και όπως …

• Παράθεση από osalonikios: “Σίγουρα όλα θέμα εμπειριών είναι. Μια φορά πχ που είχα αγοράσει GPU κι ο πωλητής από το ebay μου είχε στείλει ένα μπλοκ ζωγραφικής, μια κορνίζα κι ένα ανεμιστηράκι 12cm αποζημιώθηκα. Μια άλλη φορά που παρήγγειλα κινητό για έναν πελάτη και μου έστειλαν άλλο μοντελο φθηνότερο δεν αποζημιώθηκα κι αναγκάστηκα και το ξαναπαρήγγειλα με δικα μου λεφτά πλέον για να μην εκτεθώ. Δεν μπορούσα να αποδείξω πως ήτανα υτο το τηλε΄φωνο μεάσ τη συσκευασία βλέπεις. Για την ιστορία και μ…

• Παράθεση από divo: “Δεν υπηρχαν χρεώσεις για topup ποτέ. Τωρα αν εσενα σε χρεωνουν αυτο ειναι αλλο καπελο! Εμενα παντως δε με χρέωσαν σε συναλλαγή μου την περασμένη εβδομαδα. Αυτος και ηταν ο λογος που την χρησιμοποιούσαμε. Αλλιως υπηρχαν και τα gredit της paypal που ήταν και χωρίς καθυστέρηση μιας εβδομάδας + Επισης δεν υπηρχαν τα fees προμήθεια τράπεζας. Αλλος ένας λόγος που τα χρησιμοποιουσαμε. <div title="Όσο για τα 6000 (you exchange ">Όσο για τα 6000 (you exchange 5,913.1€ () into euros, t…

• Παράθεση από Thracia: “Και Εμείς που τα έχουμε στείλει στη Citibank σε. USD $ τι θα κάνουμε ???? ” από τη citibank εννοείς ; και γιατί τα έστειλες σε usd ;

• @divo ήρθε το τέλοςςςςς :)) ρεε παιδιά , μόνο την καταστροφή δε φέρατε οι χρεώσεις ΥΠΗΡΧΑΝ (δε πρόσεξες το USD καν) εδώ και καιρό το νέο είναι το τελευταίο ε αν έχεις 6000 στο λογαριασμό , τι να κάνουμε , ας σε χρεώσουν και κάτι :)))