Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Mi Band 2: The New Successor!

kodorevi8ulis - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από kosmasdel: “Τζαμάκια ή ζελατίνες είναι; ” τα dmrx τα λες ζελατίνα όχι λεπτή , σαν πλαστικό ένα πράγμα (ή απλά μου φαίνονται έτσι λόγω μεγέθους )

• Παράθεση από dimitrins: “ Αλλά αν το s έχει 800άρα κι έρθει φορτωμένο με τους όφις (συμφωνία ms - xiaomi) θα το προτιμούσα ” αν δεν κάνω λάθος τα app απλά θα έχει μέσα (προεγκατεστημένα οπότε το λες και bloat ) τα οποία μπορείς κάλλιστα να τα κατεβάσεις και τώρα από το play

• Παράθεση από amara: “Καλησπέρα! Πριν λίγες μέρες παρέλαβα το καινούργιο μου κινητό που είναι το Red Mi 3 Pro, από όσο ξέρω δεν είναι Note (μου είπαν ότι τα Note έχουν και πενάκι, αυτό δεν έχει). Έχει κανονικά Ελληνικό μενού αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά την σωστή ζώνη ώρας και το κινητό επιμένει να μου βγάζει λάθος ώρα. Εδώ να σημειώσω ότι προς το παρόν το χρησιμοποιώ χωρίς κάρτα Sim. Επίσης, σήμερα πήγα να το φορτίσω για δεύτερη φορά και παρατήρησα ότι καίει πάρα πολύ ολόκληρο το κινητό! Ξέρει …

Μήνυμα

ναι για μετά τις τελευταίες αλλαγές στα cc λέω

Μήνυμα

Παράθεση από tkvkp: “Πάντως, μην το φοβηθειτε στο νερό. Όλο το καλοκαίρι κολυμπούσα με αυτό. Ένας το πήρε και στο ψαροτουφεκο. @kodorevi8ulis με PayPal balance να φανταστώ η αγορα ε; Sent from my Nexus 7 using Tapatalk ” ποτέ δεν έχω ψωνίσει με balance με paypal αλλά με τη χρεωστική της εθνικης (περνάνε πλέον) αν δεν περνούσε τότε αναγκαστικά revolut

Μήνυμα

Smartwatch Accessories - Best Watch Straps Online Shopping | GearBest.com εγώ πήρα αυτό Camouflage Pattern Watch Strap for Xiaomi Mi band 2-2.39 Online Shopping| GearBest.com ένα κλασικό original Μαύρο και ένα από τα 2 "τζαμάκια" (δε θυμάμαι ποιο)

Μήνυμα

Παράθεση από tkvkp: “@kosmasdel για να μετρήσεις παλμους με παράλληλα τον πήχη σου προς το έδαφος, πρεπει να ειναι τόσο χαλαρό το λουράκι όσο να περνάει οριακά ο μικρός. Μια τρύπα πιο σφιχτο, θα μετράς σε οποιαδήποτε θέση του χεριού. Το έχω συγκρίνει με ιατρικό οξυμετρο και όργανο γυμναστικής που φέρει αισθητήρα και οι μετρήσεις ήταν παρόμοιες. +- ένας παλμος. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk ” εγώ πάντως έκανα ήδη την προετοιμασία πήρα λουράκια και το προστατευτικό τώρα μένει μόνο το band να…

• του χρόνου πήγαινε για το αν παραλείψουν την 6 και πάνε στην 7 (σε miui 9 δηλαδή) αν πάνε στην 6, ε όχι και του χρόνου , έστω μέχρι τα Χριστούγεννα στην χειρότερη (στην καλύτερη σε 15 μέρες) :)))))))))) δεν είναι κανένας στην beta Να δούμε τι κινήσεις γίνονται ;;;

• Παράθεση από turbomiui: “Παράθεση από alexmorak: “ ” ” γενικά , σαν άνθρωπος , δεν είμαι αισιόδοξος αλλά μια αναβάθμιση θα πάρουμε σίγουρα , δεν υπάρχει αμφιβολία , τώρα αν είναι η 6 ή 7 (δηλαδή του χρόνου ) δε ξέρω , σίγουρα θα έρθει τώρα αν το πάρω αισιόδοξα, εφόσον βγήκε ήδη για το Note 3 pro , θα έρθει και σε μας (δε λέω για την Nougat , για την MM λέω)

• Άντε κι nfc του χρόνου :)) Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

kodorevi8ulis - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Παράθεση από kalosdios: “Πήραμε και την αναβάθμιση του Android 6 πολύ πιο καθαρά τα ελληνικά και πιο λειτουργικό. σήμερα το έβαλα μέχρι στιγμής όλα καλά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σε λάθος μέρος δε το λες; θα έχουμε δράματα :)) Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από GR_Macedon: “Μόλις παρέλαβα το Redmi 3S international version και σας παραθέτω τα χαρακτηριστικά του. H ROM του ονομάζεται MALMIDE και έχω μαυρα μεσάνυχτα ακόμα για το τι κάνουμε. Έχει όλες τις γλώσσες μέσα εκτός από τα ελληνικά. ΕΠίσης η συσκευή αφού επιλέξεις γλώσσα (εβαλα τα αγγλικά αναγκαστικά) μετά σε ρωτάει που βρίσκεσαι αλλά δεν έχει Ελλάδα. Έτσι επέλξα TAIWAN πονηρά σκεπτόμενος ότι έτσι θα ενεργοποιήσει την συχνότητα B20 (800άρα). Οπότε περιμένω και τα δικά σας "φώτα" για να…

• Δεν ξέρω αν βγαίνει η συσκευή με την 800. Το redmi 3s international θες που έχει την 800 Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης , περίμενε να βελτιωθεί (με καμια αναβάθμιση) να δείτε αν υπάρχουν θέματα (να βγουν τα πρώτα review) κι μετά Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• καλά προφανώς κι έδωσα υπερβολικό παράδειγμα (γιατί δεν ξέρω κιόλας ποια μοντέλα είναι τα φθηνά πλέον της samsung) αλλά ελπίζω να κατάλαβες το σκεπτικό

• Παράθεση από sanceliken2000: “Καλησπέρα σας, υπάρχει ένα πρόβλημα με τη θύρα του mini jack στο redmi 3 pro της κοπέλας μου. Ξύπνησε σήμερα να βάλει ακουστικά και απλα δεν δουλεύουν σε καμία εφαρμογή(τηλέφωνο, players..κλπ, χθές βράδυ λειτουργούσαν κανονικά ), έπειτα δοκίμασε σε άλλη συσκευή και δουλεύουν κανονικά.1) Υπάρχει περίπτωση με wipe cache dalvik να στρώσει; Επίσης δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στο κινητό, διότι βρίσκεται σε απόσταση.2) Υπάρχει τρόπος για remote control σε xiaomi απο windows…

• Παράθεση από Ppthe: “Καλημέρα στους φιλους που θελουν καποιες πληροφοριες που κανοντας σωστο google το βρισκεις,ειναι smart fit ρολοι ,τι θελω να πω απευθυνεται σε ολους οσους ασχολούνται κατα κυριο λογο με το τρέξιμο,ειναι εαν θελετε συναγωνιστης του garmin 225-235 ,εχει το gps για να βλεπεις το στιγμα σου ,αναλυτικες πληροφοριες που αφορουν την αθληση σου και στο τελος απλες ειδοποιησεις του κινητου σου,σχετικο link (garmin 235 - Αναζήτηση Google). ” καλά αν το πάμε έτσι υπάρχει και το apple w…

• Παράθεση από geo221: “ Διότι εγώ το δικό μου Mi-3 το είχα αγοράσει 280 € πριν περίπου 3 χρόνια, τώρα τα υπόλοιπα μοντέλα Redmi πωλούνται φθηνότερα. Xiaomi_Mi-3W -----> (Xiaomi_Redmi_Note_3G , Xiaomi_Redmi_Note_4G , Xiaomi_Redmi_Note_2 , Xiaomi_Redmi_Note_3) ” θα συνέκρινες ποτέ την τιμή του galaxy s7 π.χ. με την τιμή του galaxy ace ; η σειρά ΜΙ (3 , 4 , 5 , note) είναι οι ναυαρχίδες (πες το "η καλή της σειρά") τα redmi είναι τα φτηνά της

• Παράθεση από Krasdimi: “Ρε παιδιά τόσο άσχημος είναι ο helio για έναν απλό χρήστη που δεν έχει ιδέα ;..... Δηλαδή αν δεν πάρω το 4 και πάρω το 3 pro με τον snapdragon θα δω διαφορά...? ” μπα παλιά υπήρχαν διαφορές π.χ. στο gps γιατί κάποιοι mtk (και κατασκευαστές που δεν βάζαν σωστές κεραίες) είχαν θέματα τώρα , υποθέτω, η μόνη διαφορά είναι ότι ίσως είναι πιο εύκολο να βρεις custom rom (π.χ. cyanogenmod) για τις συσκευές με snapdragon (ίσως είναι και πιο εύκολο να πάρεις και Miui με νεώτερη έκδ…

• Παράθεση από linuxilakis: “Παράθεση από kodorevi8ulis: “ ” ” δεν εκφράστηκα σωστά έχεις δίκιο , απλά είδα 2 αναφορές στην ταιβάν για αυτό είπα το "κόλλημα" στο rn3pro ήταν διαφορετική περίπτωση γιατί η συσκευή υπήρχε από πριν και μετά βγήκε η ειδική έκδοση για ταιβάν (αν υπάρχει αλλαγή σε Hw ή απλά θέμα ρομ δεν ξέρω , δε το έψαξα) στην συγκεκριμένη είδηση όμως , που αφορά το redmi 3s , (υποθέτουμε) ότι εξ αρχής υπάρχει η 800 για αυτό και βάλαμε το επίσημο λινκ της xiaomi από hong kong (που μόνο …