Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Ήθελα να πω πως αυτή η έκδοση είναι για την αγορά της Taiwan έτσι δεν είναι? Οι άλλοι για το δεν το εχουν? tapatalk & redmi note 3 pro” Γιατί τέτοιο κόλλημα με την Ταϊβάν; Μόνο για το ρν3προ δεν είχε βγει έκδοση που και καλά αφορούσε την Ταϊβάν;; Για άλλη συσκευή μιλάμε τώρα λινκ δώσαμε πριν που αφορά το hong kong Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από vardeos: “Αν και δεν γράφει πουθενά Xiaomi μοιάζει να είναι ίδιο geekbuying.com/item/Wowstick-1…55.html?source=ShareAsale ” το ένα λέει 1s , της xiaomi 1fs οπότε ή είναι ακριβώς το ίδιο και το f σημαίνει ότι έχει μπει το logo της xiaomi ή είναι άλλο μοντέλο απλά (από την ίδια εταιρία προφανώς) αυτά τα "μοιάζει" κλπ δεν πιάνουν, για κίνα μιλάμε :)))
-
λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε κάτι (που θα έπρεπε να το ξέρουμε εξ αρχής ) Σε κανέναν δεν μπαίνει απευθείας .- όλοι θέλουμε αντάπτορα στο θέμα του μιχάλη είναι ότι η xiaomi για κάποιο λόγο "ξέχασε" να βάλει μια τρύπα παραπάνω στις υποδοχές της οπότε ο μιχάλης θέλει και αντάπτορες για κάθε μια μπρίζα το ίδιο πρόβλημα μπορεί να έχουν π.χ. και στην ιταλία που (δεν ξέρω αν έχει αλλάξει το θέμα) είχαν τις κλασικές μπρίζες αλλά με 3 "σίδερα" αντί για 2 αυτό ότι δεν ξόδεψε στο πολύμπριζο θα το φάει στους αντ…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από kodorevi8ulis: “τι εννοείς ; ” Κύπρο λόγο Αγγλοκρατίας, το ρεύμα μας είναι το 3φασικό. Με τις 3 εκδοχές (και η γείωση μέσα) Άρα το συγκεκριμένο... δεν μας κάνει εδώ Κύπρο ” και τότε πως πουλάνε στην αγγλία ; υποθέτω λέμε ότι χρειάζεται αντάπτορες γιατί δεν έχει υποδοχή για Uk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από PERSEUS: “Την κάρτα την έχω συνδεδεμένη με paypal.Τώρα για την ρύθμιση δεν το ξέρω,δεν το κάνει το revolut αυτόματα?Eίδα οτι έχει και την international edition.Είναι απαραίτητο να πάρω αυτή...γιατίδεν θέλω να δώσω τα 30 δολάρια επιπλέον.Πολύ καλή η τιμή του,φθηνότερο απο vickmal” Η ρύθμιση του παυπαλ είναι για να έχει μεγαλύτερο κερδος. Δεν έχει σχέση με τις κάρτες που βάζεις Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από kritop: “Αυτό ακριβώς έχω παραγγείλει από την Δευτέρα το πρωί.Όταν με το καλό έρθει θα δούμε(αν και δεν ξέρω πως μπορώ να καταλάβω αν δουλεύει σ'αυτήν τη συχνότητα).Είμαι και στη wind!! ” ε υποθέτω το πρώτο βήμα είναι να είσαι στην μέση του πουθενά και να δεις αν έχεις 4g (στο κέντρο μπορεί να παίζουν κι άλλες συχνότητες) αλλιώς αν θυμάμαι καλά με αυτήν μπορείς να δεις σε ποια είσαι συνδεδεμένος https://play.google.com/store/apps/details?id=net.simplyadvanced.ltediscovery
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Pro3: “Καλησπερα και απο μενα. ρε παιδια παιζει κατι τετοιο οντως??” Το ότι παίζει παίζει , αλλά επειδή δε το έψαξα δεν ξέρω αν είναι καθαρά θέμα ρομ ή διαφορετικό hardware (είχε βγει για την ταιβαν πρώτα κάτι τέτοιο) Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από shadow2000: “Καλησπερα! Δεν ξέρω αν ειναι χαζή ή ερώτηση αλλά γιατί τα κουμπιά δεν φωτίζονται; ” ποιος σου είπε ότι φωτίζονται ;;; :)))))) redmi ftw , δεν σας φωτίζουμε τα κουμπιά από το 1ο μοντέλο (εξαιρούνται τα note) Παράθεση από geoanto555: “Μπες στο cit μέσα και δοκίμασε να δεις αν ανάβουν από κει. ” τιιι λεεεεεςςς ;; :)))
-
μα αυτό σου λέω , το ότι υπάρχουν πράγματα με τιμή χώμα δε τα κάνει αυτόματα και καλά (από τα 10 το ένα μπορεί να είναι καλό δε λέω , αλλά πρέπει να είσαι και τυχερός στην αγορά σου) αν ήταν έτσι μόνο turbox θα αγοράζαμε και κινητό θα έβρισκες αντί για τα note σου (όταν τα πήρες) με 100ε αλλά θα ήταν σίγουρα το ίδιο ; ξέρεις πόσοι την πατάνε έτσι ; έχουμε δει πολλά smartwatch , πάμφθηνα , που την μια δε βλέπεις σχεδόν τίποτα, την άλλη φορτίζεις 2 φορές την μέρα κ.ο.κ. απλά ακόμα δεν μου εξήγησες…
-
άσχετο εγώ έκανα αγορά (άσχετη) στο ali με την mastercard της εθνικής οπότε και στην revo να μη τα βάλετε μάλλον θα περάσει πλέον
-
Παράθεση από geobas: “ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ .................. Ναι έχει , αλλά δεν φτάνουν .... ” καταρχάς εσύ δε θες smartwatch θες αντικαταστάτη του κινητού σου και μάλιστα με χαμηλή τιμή έχει ip67 , άντε να είχε max ip68 το θέμα είναι ποιες είναι οι τιμές του ανταγωνισμού εκεί γύρω νομίζω είναι όλα απλά το θέμα είναι το κατά πόσο είναι αξιόπιστα (όχι μια ματιά στο gearbest με τα 10αδες noname δεν με πείθει) και για το Miband έβρισκες παρόμοια και με χαμηλότερη τιμή , αλλά , δε τα έλεγες και…
-
θα έχει έστω 100% αγγλικά ή θα βλέπουμε κινέζικα ;;; :)))) τέσπα και να θέλετε να το πάρετε , γνώμη μου , περιμέντε 2-3 μήνες να στρώσουν τα πράγματα (π.χ. να βγει καμιά πατέντα "app" της προκοπής , να στρωθεί με τίποτα νεότερα firmware κλπ) Παράθεση από mastersakis: “ας έρθει πρώτα ευρώπη και βλέπουμε ” πολύ κλισέ δεν έχει γίνει αυτή η ατάκα ; :)) (εκτός αν το "να έρθει ευρώπη" το να έρθει π.χ. στην αποθήκη του gearbest) Παράθεση από periklik: “Μου αρέσει που είναι στρογγυλό. Έχω περιέργεια τι …
-
Παράθεση από amanteous: “Άλλη μια ερώτηση. Εχω παρατηρήσει πολλές φορές πως τα ονόματα απο τις επαφές που με καλούν ή μου στέλνουν μήνυμα. Δεν εμφανίζεται το όνομα αλλά μόνο το τηλέφωνο. Όταν διαβάζω το μήνυμα και βγαίνω στη λίστα με τα μηνύματα τότε εμφανίζεται το όνομα (άλλες φορές εμφανίζεται όταν βγω απο τα μηνύματα και ξαναμπω). Τι μπορεί να παίζει. Αυτό γινόταν απο την αρχή και δεν εχει πειραχτεί κάτι. Το κινητό φοράει την 7αρα stable ελληνική (απο εδω μέσα). forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…
-
καταρχάς ναι , πετάς ό.τι εξτρά έχεις και βλέπεις αν έχεις το πρόβλημα με την stock εφαρμογή (γιατί τότε θεωρείτε πρόβλημα ) (δε το λες και το Handcent καλή εφαρμογή , για μια περίοδο αίτηση έκανες για να σου έρθουν απλά sms) επίσης στην στοκ εφαρμογή βλέπε λίγο και τις ρυθμίσεις (π.χ. ομαδοποίηση μηνυμάτων παρόχου off , εμφάνιση φραγμένων sms on και τέτοια)
-
Mi Band 2: The New Successor!
kodorevi8ulis - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από Agent_92: “παρέλαβα κι εγώ σήμερα. το band δουλεύει καλά αλλά το mi fit στο κινητό βγάζει σφάλματα αρκετές φορές και κλείνει. ” δοκίμασες άλλη εφαρμογή ; π.χ. αυτή που έχει στο play store
-
Παράθεση από mastersakis: “Εγώ πάντως όταν πήγα να συνδέσω την revolute με την paypal δεν γίνονταν με τίποτα. Έκανα online chat από την εφαρμογή με κάποια κυρία της revolute και μου είπε ότι δεν συνδέετε!! Στην λίστα με τις χώρες που υποστηρίζει η paypal δεν υπάρχει η Αγγλία!! Τέλος πάντων η virtual Mastercard της εθνικής έσωσε την κατάσταση Στάλθηκε από το Lenovo S960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” απο το chat τι περίμενες ; την επίσημη απάντηση θα έπαιρνες "δεν λειτουργεί με paypal" κλπ συνήθω…