Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από taksidiotis: “Παίδες χρειάζομαι τα φώτα σας. Mi 5pro,μετά το root παίρνει xposed installer? Για διαφορά καλούδια οπως wifi kill και άλλα? Επίσης καλό θα ήταν οι ψαγμένοι να βάλουν στο θέμα και μία λίστα με εφαρμογές. Προς το παρόν μόνο adblock. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” [MIUI 6/7/8 ALL DEVICES SUPPORTED] Xposed / WSM tools with lot of modules - Beta Team - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Παράθεση από akalyptos03: “Xiaomi Redmi Note 4 - Full phone specifications εμφανιστηκαν πλεον και τα χαρακτηριστικα στο gsmarena Η αποψη μου ειναι οτι κακως εβαλε εκδοση με 16 gb rom , επρεπε απευθειας να ξεκιναει με 32gb rom ” τα έχουν χάσει λίγο εκεί εκτός του ότι δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης της συσκευής ποιος θα την πάρει (για εξωτερικό λέω όχι για εγχώρια αγορά) ενώ ξέρει ότι σε λίγο θα βγάλει καμιά pro έκδοση ; για μένα ένα redmi note 3 είναι που απλά έχει την hybrid slot που κακώς δεν είχε ε…
-
Παράθεση από K.Papaefthymiou: “Παράθεση από kodorevi8ulis: “υ.γ. βέβαια αν έχεις μόνο πειραιώς η revo συμφέρει πιο πολύ (μάλλον) από τις προμήθειες της πειραιώς (που δεν έχει η εθνική) ” ” στην πειραιώς όταν έκανα αγορές από εξωτερικό (δολάρια ή λίρες) υπήρχε και μια ξεχωριστή χρέωση τύπου ΠΡΟΜ.ΣΥΝΑΛ.ΑΓΟΡΑΣ (ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥGB) στην εθνική δεν υπάρχει κάτι τέτοιο (από όσο έχω δει) από σχόλιο χρήστη -> Πειραιώς όλες οι συναλλαγές σε συνάλλαγμα, με πιστωτικές, χρεώνονται με προμήθεια 2% επί το…
-
Παράθεση από PanosLa: “Μολις πριν 10 λεπτα εκανα παλι αγορα απο ebay. Σε δημοπρασια ενα radio-usb αυτοκινητου κ πληρωσα κανονικα με την κιτρινη χρεωστικη της Πειραιως (μεσω paypal φυσικα). Ευτυχως ξεμπλοκαρανε τα capital γιατι ημουν στο οριο των 1000 ευρω εμβασματων προς Revolut κ δε ηθελα να τους δωσω ταυτοτητες κ λοιπα για το verify που χρειαζεται μετα τα 1000 ευρω. ” κοίτα με την κάρτα της πειραιώς περνούσαν και πριν την τελευταία χαλάρωση κάποιες πληρωμές στο ebay (paypal) αλλά εφόσον εγώ πλ…
-
Παράθεση από nipapa: “Στο Top up via bank transfer το ξεκαθαρίζει: "Revolut does not charge a fee to top up your account via bank transfer. However, it is important to watch out for third-party fees. Topping up from a UK bank in GBP is free. If your transfer is denominated in Euros and your bank is located in a country participating in SEPA (Single Euro Payments Area) then a transfer to Revolut will cost the same as a domestic transfer. SEPA comprises the 28 E.U. member states as well as Switzer…
-
Παράθεση από nipapa: “Παιδιά και εγώ μόλις τώρα αγόρασα ένα Mi Band 2 κατευθείαν με Paypal & Πειραιώς MC. Είχα κάποια επιφύλαξη γιατί το όριο της Πειραιώς συμπληρώνονταν γρήγορα, αλλά όλα καλά. Και εμένα γνώμη μου είναι οτι η Revolut καλό είναι να υπάρχει, γιατί ποτέ δεν ξέρεις... Έχω μια απορία, την οποία είδα σε κάποιο άλλο forum που είμαι μέλος αλλά δεν την έχει απαντήσει κανένας. Έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει λεφτά στη Revolut μέσω πιστωτικής και αν ναι, υπάρχει κάποια χρέωση? Η Revolut στο…
-
Έτοιμος ήμουν αλλά λέω περίμενε λίγο να δουμε το ρολόι (μπας κι πέσει κι άλλο η τιμή) Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από kodorevi8ulis: “Το ξέρω για αυτό απόρησα Γιατί κάνουμε θέμα για τα σπεκσ που γράφει μια σελίδα Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Γιατί αναφέρονται και αλλού.... Android 6 and band 20 for Redmi Note 3 Pro - Pg. 10 | Xiaomi Redmi Note 3 Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com Redmi Note 3 Special Edition Global Introduced for Taiwan! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum” Μα υπάρχουν στην επίσημη σελίδα (δες π.χ.…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από kodorevi8ulis: “απορία αυτό το Xiaomi Mi έχει κάποια σχέση επίσημα ή απλά πετάμε link ; επίσης , παιδιά , τόσα χρόνια , δεν μάθατε ότι το να ποστάρουμε specs συσκευών απλά από "μεταπωλητές" δεν έχει νόημα γιατί στις αρχές παίζει να είναι c/p άσχετα ;;; (στο redmi 3 ή note 3 pro δεν ήταν που είχαν βάλει c/p όλες τις μπάντες άσχετα αν δεν τις υποστήριζε η συσκευή ; ) ” Αυτό δεν είναι το επίσημο site της Xiaomi, αλλά κάποιου που αντιγράφει το en.miui. Υπάρχει α…
-
απορία αυτό το Xiaomi Mi έχει κάποια σχέση επίσημα ή απλά πετάμε link ; επίσης , παιδιά , τόσα χρόνια , δεν μάθατε ότι το να ποστάρουμε specs συσκευών απλά από "μεταπωλητές" δεν έχει νόημα γιατί στις αρχές παίζει να είναι c/p άσχετα ;;; (στο redmi 3 ή note 3 pro δεν ήταν που είχαν βάλει c/p όλες τις μπάντες άσχετα αν δεν τις υποστήριζε η συσκευή ; )
-
οπότε έχουμε και λέμε ότι το note 4 δεν έχει λόγο ύπαρξης καν , ειδικά το 2/16 και όσοι θέλουν να περιμένουν την pro έκδοση για την Ινδία :))))))
-
Παράθεση από Nickleon: “Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν! Φοράω την official stable 7.5.2.0 και προσπαθώ εδώ και 5 μέρες να εγκαταστήσω την εφαρμογή της Ryanair αλλά δεν την βρίσκω στο playstore. Και όταν πάω μέσα από το σύνδεσμο της εταιριας μου το ανοίγει με το κινέζικο playstore. Έχει συνατήσει κάποιος κάτι παρόμοιο? Μήπως και βρω μια λύση για να την εγκαταστήσω! ” προφανώς κι έχει συναντήσει κάποιος παρόμοιο θέμα δεν είναι "συμβατή" η εφαρμογή με την συσκευή για αυ…
-
Παράθεση από Chilly: “Για το Redmi 3 Pro ισχυεί περίπου ο,τι ισχυεί και για το Redmi Note 3 Pro? Τακτικα updates, ίδιος επεξεργαστής, snapdragon 650 κτλπ; Η μόνη διαφορά τους είναι το μέγεθος της οθόνης και η κάμερα; Ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε απάντηση. ” τα update ε πάνω κάτω τα ίδια είναι (τα dev σίγουρα) τα specs δεν έχουν καμία σχέση όχι είναι άλλες συσκευές απλά
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από alpeppas: “ ” Όντως, η κατάσταση ήταν έτσι μέχρι και την περασμένη Πέμπτη (21/7) όπου εκείνη την ημέρα ψηφίστηκαν ΝΕΑ χαλαρωτικά μέτρα (τα οποία δεν είδαν όσο άξιζαν τα φώτα της δημοσιότητας) και το αποτέλεσμα αυτών ήταν ότι μερικές ημέρες αργότερα κατόρθωσα, για πρώτη φορά από την επιβολή των CC να συνδέσω ΕΛΛΗΝΙΚΟ τραπεζικό λογαριασμό στο PayPal (για όσους ξέρουν αυτό μεγάλο νέο και... ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!! Δεν μου το είπαν απλά, αλλά συνέβει στη πραγματικότητ…
-
Παράθεση από conktr23: “redmi note 2 οχι? ” αυτό όμως που βλέπετε φήμες από μια ,άσχετη συνήθως, σελίδα , που γράφει κιόλας "πιθανών" και ρωτάτε "ε η δικιά μου συσκευή;;;" δε το καταλαβαίνω εγώ θα σου πω , ναι και το redmi note 2 μέσα θα ναι , να ησυχάσεις ,αν το πει δε ένας ακόμα στα καπάκια τότε ναι , έχουμε 100% επιβεβαίωση :))))))
-
Ωραία ελπίζω να έχετε κι κάνα mi band tools :)) έχουν υποστήριξη (κι το άλλο πρόγραμμα) πλέον για το 2 Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από GAIOKTHMONAS: “(New Devices Supported!) MIUI 8 Global Beta ROM 6.7.5 Released: Download Links - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum 16 Αυγούστου διαθέσιμη η τελική έκδοση ” γιατί γράφει πουθενά ότι θα αναβαθμιστούν κι σε android 6; κι εγώ έχω miui 8 αλλά το ότι ακόμα βασίζεται σε 5.1 δεν με κάνει και πολύ αισιόδοξο ότι θα δούμε σύντομα (πριν τελειώσει το καλοκαίρι) ρομ με android 6
-
εεε και μου θες και το άλλο που είναι ακόμα μεγαλύτερο και 2.5 φορές βαρύτερο