Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Αντίπαλοι υπάρχουν πολλοί και φθηνότερο ι , τώρα το αν αξίζουν είναι άλλο θέμα , για 15 καλό φαίνεται το Ρίσκο (εκτός αν χαλάσει σε καμία βδομάδα :)) ) btw τα γνωστά μας εξτρά αππ έχουν πλέον υποστήριξη για το 2 οπότε, για μένα, μένει να πέσει λίγο η τιμή ή να χαλάσω το 1 που έχω Δες λίγο και τις διαστάσεις Γιατί είναι μάλλον μεγαλύτερο από το miband (εμένα με απασχολεί κι το μέγεθος για αυτό μου άρεσε το 1) Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
άντε ακόμα να το πάρετε ; αν το έχει κανένας , στον ήλιο τι λέει ; φαίνεται τίποτα ;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “@K.Papaefthymiou τι εννοείς με verify, να δηλώσεις την κάρτα στο alipay από όπου σου κρατάνε 1 λεπτό; Proud member of xiaomi-miui.gr” Μάλλον verify την revolut εννοεί (μέσα από το πρόγραμμα) Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
welcome vickmall ρε adminora , την διαφήμιση με τον άλλον που ζητάει σελίδα στο ίντερνετ και μιλάει με έναν που φτιάχνει σανιδες του surf (καλά δε την θυμάμαι) είδες ; ιστΟ
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από kodorevi8ulis: “ ” ” μάλλον και δεν με κατάλαβες και δεν είδες το λινκ στο λινκ δείχνει πως φαίνονται οι ειδοποιήσεις των 3ων εφαρμογών (προφανώς δε μιλάμε για τους παλμούς / βήματα κλπ που αυτές οι εικόνες υπήρχαν παντού) όπως messenger / sms κ.α.
-
? στο mi band 2
-
πως εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις Xiaomi Mi Band 2 Notifications – Redskull
-
Παράθεση από pit13: “Να το στείλουν σε μια κούτα, και κουτσά-στραβά θα το συναρμολογήσω, χαχαχαχαχα ” μη το πάρεις από gearbest γιατί δε θα έχεις εγγύηση αν αποσυρναμολογηθεί (ή αλλάξεις λάστιχο )
-
Παράθεση από pit13: “Μακάρι να είναι ποδήλατο, σε καλή τιμή, και να μπορούμε να το αγοράσουμε κι εμείς απο Ελλάδα ” υπεραισιόδοξο σε βρίσκω για το 3ο :))
-
βασικά δεν το διατύπωσα σωστά , οκ το μεταφράζεις το κουμπί αλλά ρε τρόμπα κινέζε δεν βάζεις "english" ενώ είναι στα αγγλικά (και το αντίθετο) ο κόσμος πρέπει να βλέπει τα κουμπιά γλώσσας και να καταλαβαίνει , όχι να πατάει στα τυφλά κουμπιά για να το γυρίζει στην γλώσσα που θέλει
-
πόσο $#$$%#@ πρέπει να είναι ο κινέζος και να μεταφράζει και το κουμπί της γλώσσας ;;;;
-
Έρχεται το MIUI 8!
ΜήνυμαΠαράθεση από Giannisagal: “ Ε ενταξει........δεν ειναι σοβαροι!!!!!!!!!! με μιση δουλεια ξεκινησε η MIUI 8 ???????? ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ !!!!!!! ” στο redmi1 ειδικά με τα 4GB του θα ήθελες να του τρέξεις πολλούς χρήστες και 2πλες εφαρμογές ;; το ίδιο ισχύει φυσικά και σε συσκευές με 1/8 (ή γενικά με 1gb μνήμη)
-
Παράθεση από maddoctor: “Καλά οι τιμές αυτές είναι μόνο για Κίνα. Βλέπω στο Coolicool έχουν το 3/32 στα 166$, στο Geekbuying είναι πιο ακριβά, να δούμε πόσο θα πάει και αλλού. Πάντως σαν χαρακτηριστικά φαίνεται πολύ καλό, με μεγάλη μπαταρία. Σε σχέση με το αντίστοιχο pro, βλέπω ότι έχει διαφορετικό επεξεργαστή και λίγο χειρότερη κάμερα. Αλλιώς έχει ελαφρώς καλύτερη μπαταρία. Πάντως στα λεφτά αυτά παίζουν το redmi 3, Mi4c, Note 2, Note 2 pro, πολλά κινητά πιστεύω με παρόμοια χαρακτηριστικά. ” η μ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Αν και είναι δύσκολο να το κάνουμε για όλες τις συσκευές που υποστηρίζουμε, υπάρχει όμως ως ενδεχόμενο να το κάνουμε κάποια στιγμή. ;)” Το ξεχωριστό ζιπ όμως θα κάνει για όλες Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από papaflessas: “οχι ακομα αργοτερα θα το παρω εχω το xiaomi mi band s1 με το heart rate ” 2 λόγοι που δεν πήρα το 1s (έχω το 1) 1) η απουσία των πολύχρωμων led 2) ε περίμενα ότι θα βγει κάτι σαν το 2
-
Παράθεση από Panos Batsoulis: “Καλησπέρα.εκανα βλακεια,μου έστειλε ενας φιλος μεσω ebanking εθνικης χρηματα στην revolut στον λογαριασμο μου.τα χρηματα δεν πιστωθηκαν γιατι οπως με ενημερωσαν απο revolut προέρχονται απο αλλο ονομα απο το account sti revolut.εδω και 10 μερες προσπαθώ μεσω chat να βγαλω ακρη να επιστραφουν.μου ειπαν σε 5 εργασιμες θα επιστρεψουν στον αποστολέα αλλα ακομη τιποτα.εχει τυχει κατι αναλογο σε κάποιον; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση…
-
Παράθεση από papaflessas: “παντος ψαχνοντας ανακαλυψα οτι εδω aliexpress.com/wholesale?catId…archText=xiaomi+mi+band+2 ειναι in stock πως το καταφερανε ενας θεος το ξερει !!! ” καλά γενικά σήμερα βγαίνει αν δε κάνω λάθος , όλο και κάποιοι θα το έχουν άμεσα ΑΛΛΑ ε καλά πάρτο, δες αν είναι όντως κανονικό ή τίποτα πιθηκοειδές και μετά μιλάμε
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από anikologr: “Ο τίτλος του θέματος είναι εντελώς παραπλανητικός.. Πουθενά δεν κοστίζει τόσο φθηνά..” Βασικά κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι η τιμή δεν γίνεται να είναι ίδια , Δεν κοιτάμε διαφημίσεις του πλαισίου στην τηλεόραση ρε παιδιά Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
άντε να γεμίσει η αποθήκη με mi5 :))) Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone