Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• προσωπικά σε 9 δεν είχα θέματα όπως τώρα το κακό είναι χαζά τα περισσότερα θέματα στην stable υπάρχουν θέματα λόγω μετάβασης σε oreo (αυτο το Mi a1 δεν τους έμαθε τίποτα μάλλον) τα έχουν κάνει @$!$@$! με τα region , είτε stable είτε όχι , 4-5 beta και ακόμα δεν έχει αλλαχθεί το FONT που είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρείς , κρυφά μενού που θα έπρεπε να υπάρχουν κ.ο.κ. σιγά σιγά θα λέω ότι καλύτερα ήταν με τις china εκδόσεις εκεί τουλάχιστον ήξερες και έβαζες πειραγμένη τώρα , ούτε ένα join στην…

• Παράθεση από AlexanderK: “ναι τα συγκρίνω και προσπαθώ να βρω λύση σε ένα πρόβλημα που έχει γίνει εφιάλτης μου. καινούργιο τηλέφωνο και έχει του κόσμου τα προβλήματα. πόσο το μετάνιωσα... ” θεώρησα ότι δεν ήταν σημαντικό να επισημάνω σε τι σου απαντάω που προφανώς δεν έχει σχέση με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, εγώ στο θέμα ταχύτητας που σχολίασες απάντησα δείτε το θετικά , θα μας αναγκάσει να δοκιμάσουμε dual boot lineage ή άλλες custom μέχρι να το πάρουμε απόφαση και να σβήσουμε τελείως την …

• Παράθεση από AlexanderK: “Κατάφερα και πήγα από global beta 8.7.12 σε 9.5.19.0 με την χρήση του updater του κινητού. Να τονίσω ότι είμαι με κλειδωμένο bootloader νομίζω ότι με stable είναι ένα κλικ πιο γρήγορο από ότι με beta...ίσως είναι και η ιδέα μου...πάντως αν σε 2 βδομάδες δεν λυθεί το θέμα που έχω με τα notifications στο mi home...θα πάρει πόδι.... ” συγκρίνεις διαφορετικές εκδόσεις MIUI ή είναι ιδέα μου ; στο ένα είναι στα τελειώματα του , το άλλο είναι στις αρχές (και με διάφορα προβλήμ…

• Παράθεση από Alex_MLT: “Επειδή έχω κι εγώ το ίδιο θέμα, τι εννοούν με το "κύρια κάρτα"; Αυτή που είναι Νο 1 στο συρτάρι ή αυτή που ο χρήστης σεταρει σαν κύρια; Και γιατί δηλαδή αν είναι η Νο 1 στο συρτάρι σημαίνει ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω κάρτα μνήμης και να έχω 4G; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ” μα κύρια είναι αυτή που δεν είναι hybrid (πάντα έτσι είναι , δεν είδα συγκεκριμένα το tray της συσκευής) και πάντα (εξαίρεση ίσως τον τελευταίο καιρό, δεν έχω προσέξει τις αλλαγές) η κύρια (No1) Πάντα είχε περισσό…

• Παράθεση από pavlidisc: “Στην επίσημη σελίδα της η Infoquest λέει ότι η συσκευή υποστηρίζει 4G+. "Όταν χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα οι δύο κάρτες SIM, η κύρια κάρτα SIM υποστηρίζει 4G + / 4G / 3G / 2G για κλήσεις και δεδομένα, ενώ η δευτερεύουσα κάρτα SIM υποστηρίζει αποκλειστικά κλήσεις 3G" ” που προφανώς είναι απλά copy paste το θέμα είναι αν είναι copy paste από την Κίνα που εκεί ίσως λειτουργεί

• με region εκτός ευρώπης κάνει το ίδιο ;

• Παράθεση από dikout: “Υπάρχει προβλημα όντως και απο vondafon k cosmote καλωντας τα τριψηφια (100, 166) σε παραπεμπει στο 112 (εθνικο κεντρο βπηθειας) και δυστυχως δεν βγαζεις ακρη . Θεωρησα οτι μετα την αναβαθμιση το προβλημα θα λυθει, οχι συνεχιζεται κανονικα . Οποιος μπορει ας δωσει τα φωτα του.. ” γιατί να είναι όμως αυτό πρόβλημα του software και όχι του πάροχου ;

• Παράθεση από AlexanderK: “Έχει κάτι αξιόλογο; Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ” ποιος ξέρει , changelog δεν υπάρχει ποτέ το άθλιο το font υπάρχει ακόμα , αθάνατο

• Παράθεση από AlexanderK: “Ποια είναι η νέα; Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ” για beta της xiaomi λέω που δεν βγαίνει για κατέβασμα (είναι για τους beta tester μόνο) την πέμπτη/παρασκευή θα βγει άλλη (λογικά) beta για όλους τι ημερομηνία έχουμε σήμερα , ε αυτή είναι

• εγώ έκανα το λάθος να μπω στο qq της beta και όσες φορές μπαίνω η αλήθεια είναι μου έρχεται πονοκέφαλος πρέπει να κάνουν επιτέλους έναν διαχωρισμό global σε india / rest of world :))) τεσπα , βγήκε νέα σήμερα άντε να δούμε τι θα χαλάσουν πάλι

• αν και δεν χρησιμοποιώ το ir η συμβουλή μου είναι όταν έχετε πρόβλημα με κάποια συσκευή (tv/κλπ) να "μάθετε" (συγγνώμη για την λέξη αλλά όντως έτσι είναι) να χρησιμοποιείτε και κανα σοβαρότερο app από της xiaomi είπαμε ωραία τα ενσωματωμένα προγράμματα αλλά όταν έχει 12421 άγνωστες κινέζικες συσκευές μέσα και δεν υπάρχουν συσκευές που πουλιούνται σε μας (προφανώς πάλι κινέζικες αλλά κάτσε βρες το όνομα) θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι είναι λειψή για εμάς να δοκιμάζετε και τα sure ή το andy …

• Παράθεση από tzemam: “ - Πώς γίνεται στο messenger να εμφανίζεται το κυκλάκι με το πρόσωπο του αποστολέα; Εμένα μου εμφανίζει μια μπάρα στην κορυφή της οθόνης ” έχεις δώσει τις άδειες στο Messenger να σου εμφανίσει τα chat heads ; έχεις ενεργά (από τις ρυθμίσεις του Messenger) τα chat heads ; απλά να ξες με τα chat head Θα σου εμφανίζει και μια ειδοποίηση από το σύστημα

• china δεν έχουν καν Google.:) τοοοοσαααα χρόνια σε πολλές εταιρίες ξεκλείδωμα = fr.... απλά τώρα θυμήθηκε να το βαλει (ή τώρα κάνει όντως encrypt τα partition; δεν ξέρω) τι να κανουμε Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από makis1024: “Ναι στο ξεκλείδωμα κάνει πλέον fr μόνο του , άλλη καινοτομία μαζί με τις άλλες εξυπνάδες. ” να γκρινιάζουμε (όπως κι εγώ γκρινιάζω με αυτά που κάνει) αλλά όχι με τα πάντα ναι καλά κάνει μετά από ξεκλείδωμα να κάνει fr αν το κάνεις μόνος σου ας πρόσεχες να πάρεις backup , αν χάσεις (κλέψουν) την συσκευή σου θέλεις να κάνει fr όταν ο άλλος πάει να ξεκλειδώσει @eddie1996 το θέμα δεν είναι γιατί το έβαλε , οκ υπάρχει στην oreo , είναι μια δικλείδα ασφαλείας κλπ κλπ το θέμα ε…

• Παράθεση από Stavros Zogas: “Ειχα MIUI 9.5.17 με magisk 16...εβαλα των παιδων την τελευταια XTRV με magisk 16 και κολλαγε πολυ.Και ξαναγυρισα στην 9.5.17 παλι με magisk 16 παλι! ” να το πω απλά από την 16 και μετά έχουν βγει 3-4 beta εκδόσεις (τώρα είναι 16.6) γιατί δεν δοκιμάζεις την τελευταία ;

• Παράθεση από Stavros Zogas: “8.7.10 και magisk 16 και εβαλα παλι την miui 9.5.17 ” και συνεχίζω με την απορία μου γιατί 16 ;; επειδή λέει "stable" ;

• Παράθεση από Stavros Zogas: “Καλημερα!Μολις φλασαρα magisk 16 στην τελευταια XTRV το τηλεφωνο σερνεται....Μηπως ξερει κανεις ??? ” όταν λες 16 εννοείς όντως 16 ή 16.4 ; day 1 magisk έχω πάντως

• Παράθεση από EvangeliaK: “Δεν έχει καλύτερες και χειρότερες χώρες.Απλά στην ευρωπαϊκή ένωση λόγω GDPR δεν λειτουργούν ακόμη τα θέματα και το face unlock. Την έπιασαν απροετοίμαστη την Xiaomi. Επίσης λόγω σχετικού κανονισμού έχουν βάλει όριο στην ένταση του ηχείου. Αν επιλέξεις Ινδία, Ρωσία, Ελβετία δεν έχεις αυτούς τους περιορισμούς. ” To face unlock δεν έχει σχέση με τα θέματα έχει βγει μόνο για 4 χώρες απλά (οπότε και ελβετία να βάλεις δε θα το δεις, ούτε καν η Κίνα δεν ήταν στην λίστα) για "α…

• Παράθεση από thedoctor46: “Ο πωλητής είναι εντάξει. Όχι ακόμα δεν υπάρχει αλλού. Στο bangood λέει ότι η official global Rom θα έρθει στις 28/6. Αλλά πέρασε αυτή η ημερομηνία και ακόμα το γράφει. Δεν ξέρω γτ... ” κάτσε , το θέμα σου είναι ότι έχει την global ενώ στα άλλα όχι ; κι ο πωλητής μόνος του την πέρασε (μιας και η συσκευή με τα 6 ειναι για κίνα οπότε δε θα βγαίνει από "μαμα" με global) ρώτα στο banggod , μην κοιτάς μόνο τι γράφει , και για presale ελεγε και τώρα ενώ στέλνει κανονικά τις σ…

• Παράθεση από thedoctor46: “Αυτό είναι... Για πείτε την γνώμη σας; Να το πάρω ή δεν αξίζει το ρίσκο; ” η φώτο δεν δείχνει κάτι (που να μας λέει για το αν αξίζει το ρίσκο) ο πωλητής είναι οκ ; (βαθμολογία κλπ) σίγουρα δε το βρίσκεις αλλού ; π.χ. gearbest / banggood