Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από sardelisp: “ξερω τι ακριβως πεiραζει το magisk και πιο partition αλλαζει..εσυ δεν ηξερα ποσα ηξερες πανω σ αυτο..και σε καποιον που δεν ξερει τι ειναι το boot.img συστημα θα του το πω. και αφου λοιπον ξερεις τι διαφορες και ουδεις λογος για το τι και ποσα πολλα ξερει ο καθενας μας, τι ακριβως περιμενεις να παρεις σαν απαντηση περα απο τα module και την αποκρυψη root που προειπα;; ” ναι μα μου αναφέρεις τα module Και το Hide σαν κακό ή απαραίτητα υποχρεωτικό .... δεν γίνεται να μου τ…

• RE:

kodorevi8ulis - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από sardelisp: “ε προφανως υπαρχει.. ειναι αλλο ειδος root..δηλαδη το magisk αλλαζει περισσοτερα πραγματα στο συστημα.. αν δεν σε νοιαζει να βαλεις καποιο module και δεν σε νοιαζει να κρυβεις το root απο καποιες εφαρμογες τοτε καλυτερα για μενα το απλο και τελειο supersu!! παλιο και δοκιμασμενο!!” επειδή είπες για σύστημα.... το magisk είναι systemless οπότε κάνει ακριβώς αυτό που νομίζεις ότι κάνει το σούπερ.... δηλαδη δεν πειράζει το σύστημα..... επίσης το σούπερ έχει πουληθεί σε άλλο…

• άσχετο , υπάρχει λόγος , πλέον , να βάζεις supersu αντί για magisk ;

• Παράθεση από packo70: “και notch και 19/9 ,δυο χαρακτηριστικα αναφερονται και τα δυο απαραδεκτα ” ???? το 19/9 είναι επειδή υπάρχει Notch , το ένα φέρνει το άλλο , δεν πάνε ξεχωριστά αυτά

• Παράθεση από tzemam: “Ευχαριστώ για τις απαντήσεις μία ακόμα ερώτηση πιο παλιά όταν έγραφα στο google miui roms με οδηγούσε σε μια σελίδα που μπορούσες να επιλέξεις όποιο κινητό ήθελες και global ή china stable η developer rom. Τώρα με οδηγεί σε ένα φορουμ τι κάνω λάθος θυμάστε αυτή την σελίδα; ” διάβασε τι γράφει η σελίδα που σου ανοίγει

• Παράθεση από stauros2653: “σωστο αλλα γενικα αγοραζω απο επωνημα μαγαζια που εχουν απο επισημο εισαγωγεα συσκευες,για τους αλλου δεν ενδιαφερομαι τι κανουν και γιαυτο το παραπονο μου. ” ναι αλλά η εταιρία δεν στέλνει επιλεκτικά συσκευές για να πάρεις εσύ κάτι διαφορετικό που και να έστελνε δηλαδή γιατί να τις πάρει η Infoquest :)))

• Παράθεση από stauros2653: “εχει τρελλαθει στις αναβαθμησεις εφαρμογων που αν ειχα ρουτ(αναμονη για bootloader) δεν θα βλεπαν ουτε την σκονη μου.με μια τετοια αναβαθμηση εχασα ολα τα κλειδωμενα αρχεια που ειχα σε μια εφαρμογη (audio manager λεγεται).ακομη προσπαθω να καταλαβω τι μ@λ@κ&α που εχει αυτη η αναμονη.ολοι για το καλο μας σκεφτονται.αφου αγορασα-πληρωσα- την συσκευη ποιος ο λογος να με κρατανε ομηρο. ” όταν υπάρχουν ακόμα άτομα που ψωνίζουν όπου βρουν, συσκευή που δεν έχει global rom Και…

• Παράθεση από fou: “Σιγουρα σε 1password βολευει πολυ με δαχτυλικο και την χρειαζομαι συνεχεια... ” lastpass Που χρησιμοποιώ δουλεύει κανονικά αν δουλεύει έτσι κι αλλιώς με root η εφαρμογή τότε δεν θα έχεις θέμα αν κοιτάει root ή safetynet τότε έχεις θέμα

• γενικά δουλεύουν οι εφαρμογές τώρα αν αφορά κάποια εφαρμογή τράπεζας δεν ξέρω

• Παράθεση από bandit: “Εσείς οι κάτοχοι?? Wind να φανταστώ πέρσι πήρα 2 wind για εμένα και τον γιο μου με τα 10 γιγα στο νησί εγώ με β20 έβλεπα που και που Ε ο μικρός χωρίς β20 δεν είδε ίντερνετ ποτέ rn4 και τα 2 Vf&cos 4g σχεδόν παντού Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” όχι vodafone ..... απλά χαλκιδική (πέρσι νομίζω βελτιώθηκε)δεν είχε καλή παρουσία (αν δεν έχεις και 800αρα ....) οπότε η cosmote ήταν μονόδρομος

• ε μάλλον τις μαζεύουν όλες για να τις "μοιράσουν" τώρα που είναι καλοκαίρι και εμείς τα καημένα βάζουμε ως 2η whatsup για να έχουμε 4G στις διακοπές μας :))))

• xiaomi redmi 5 note tempered glass

kodorevi8ulis - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

αν δεν θες κενό γιατί δεν πας στην λύση του full frame ; (δεν ξέρω πως λέγεται, έτσι το λέω εγώ ) δηλαδή αυτό που έχει και πάνω κάτω πλαίσιο και πιάνει ολόκληρη την επιφάνεια (έχω βάλει ένα που είχε μια θήκη , έχω και ένα της Nillkin αλλά δε το δοκιμάζω αν δεν χαλάσει το άλλο)

• Παράθεση από BanditGR: “Παραπάνω θα χρειαστούν. Το 9αρι "έστρωσε" ουσιαστικά μετά την 9.2. Είναι και το Oreo στη μέση που περιπλέκει τα πράγματα, η μετάβαση στο MIUI 10 θα είναι πολύ πιο ομαλή στις συσκευές με Nougat/MM. Υπομονή χρειάζεται. ” εξαρτάται , εγώ δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τις beta της 9 εδώ καλά καλά στην 1η global τα έχουν κάνει σ$#@$@#$ με τα font και τα notification με 10 υπάρχουν θέματα που δεν υπήρχαν στην 9 της συσκευής οπότε δεν έχει να κάνει με την oreo τα προβλήμ…

• καλύτερα ρε παιδιά , να έχουν βγει καναδυό miui 10 εκδόσεις να έχουν λιγότερα bugs

• Παράθεση από Babis19944: “Χμμ εχω κανει επανεκινηση στο ρουτερ αλλα το ιδιο του κανει.Και τι μπορει να φταιει και να συμβαινει μονο στο Rn5 ?? ” κοίτα να σε αποσυνδέει το καταλαβαίνω , το ότι δεν βρίσκει μετά κανένα αυτό δεν καταλαβαίνω το να αποσυνδέει μπορεί να είναι απλά θέμα ip π.χ. για κάποιο λόγο πάει να δώσει την ίδια Ip σε κάποια συσκευή που παέι να συνδεθεί οπότε υπάρχει διένεξη clear τον dhcp στη σελίδα του ρουτερ να ξανά σύνδεση της wifi συσκευές (κατά προτίμηση πρώτα το rn5) μπααας κ…

• πρώτα πρώτα μπορεί να είναι όντως θέμα του router

• Παράθεση από EvangeliaK: “@linuxilakis @chrisnik Τι κακοί άνθρωποι είστε και οι δύο! Μας πετάτε μερικά ψίχουλα για το MIUI 10 και μας αφήνετε να σιγοψηθούμε μέσα στο καλοκαίρι... ” μη βιάζεσαι με την 10

• Παράθεση από Stavros Zogas: “Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!! Στο προηγούμενο τηλέφωνο μου samsung s8 έβλεπα συνέχεια 4g +... ” ε επειδή είχε lte-a

• Παράθεση από Stavros Zogas: “Καλησπέρα σε όλους παιδιά!!! Είμαι κάτοχος του note 5 ελληνική έκδοση εδώ και δύο μέρες. Μια παρατήρηση που έχω να κάνω είναι ότι δεν μου δείχνει σήμα 4g+ με cosmote σύνδεση. Μήπως γνωρίζει κάποιος; ευχαριστώ ” γιατί ποιος σου είπε ότι θα δεις + στα σίγουρα ;; :))

• Παράθεση από thiras: “σε αυτήν προβλέπεται το face unlock, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξεις το region για να παίξει??? ” προφανώς και δεν ήταν θέμα rom οπότε όχι , όχι άμεσα αν είναι να μπει στα λοιπά region ε θα μπει