Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από Shilas95: “@NasDriver Για να μπει το fastboot πρεπει να εχω να ενωμενο το τηλεφωνο με καλωδιο στο pc η στην μπριζα και ακομη οταν το εχω ενωμενο και παταω τα κουμπια να ανοιξει το fastboot με το που εμφανιζεται το κουνελι σβηνει η συσκευη δεν με βαζει μεσα..Αφου δεν με βαζει μεσα πως να κανω την διαδικασια που μου ειπατε; Και οταν το ενωσω στο pc δεν μου εμφανιζει κατι για να μου λεει οτι συνδεθηκε η συσκευη..και οταν δεν εχω ενωμενο καλωδιο στη συσκευη, ειναι νεκρη τιποτα δεν αναβε…
-
γενικά με τους ήχους υπάρχει θέμα (αν έχεις ρουτ πήγαινε μερικές σελίδες ποιο πίσω , ένας στο xda ανέβασε κάποιες αλλαγές στα audio settings) τώρα για συγχρονισμούς δεν ξέρω , σίγουρα δεν παίζει κάτι με τα battery save κλπ ;; (το ewelink δε το σχολιάζω καν , είναι που είναι για τα μπάζα η εφαρμογή , δεν μπορώ να την τεστάρω κιόλας , πλέον, γιατί πείραξα την sonoff πρίζα μου και δεν λειτουργεί με αυτό το app ..... αλλά είναι για τα μπάζα και η εφαρμογή :))) )
-
Παράθεση από janisxt: “Πάντως στο Note 4x αλλά και στο Note 5A prime που έχουμε δεν γίνεται η μείωση της έντασης.Το θέμα είναι ότι με τα ακουστικά επάνω δεν ακούω τις κλήσεις και πρέπει να τα βγάζω συνέχεια. Στο τέλος θα χαλάσει η θύρα. Έχω και το θέμα με την ακούσια επανάκληση του Bluetooth (σε Samsung που είχα πριν χρόνια ρυθμιζες να μην γίνεται επανάκληση με κλειδωμένη οθόνη), οπότε μένει μόνο να μιλάω με το τηλέφωνο στο αυτί. ” από τα οποία κανένα δεν έχει 8.1 μπορεί να ξεχάστηκε η εταιρία τ…
-
Παράθεση από spideman3: “Σε εμένα σε καμιά συσκευή δεν το συνάντησα. ” με το που βάζεις ακουστικά να γίνεται Mute (ή έστω να χαμηλώνει) ένταση το ηχείο ;; ε σε αυτή το κάνει , σε άλλες (παλαιότερα) γινόταν τελείως Mute θέμα ρύθμισης είναι, αλλά "βαθιάς" , του λειτουργικού δεν είναι δηλαδή στα Option , μόνο αν πειράξεις τα αρχεία που αφορούν τις εντάσεις (όπως ένα Link απο xda Που μπήκε πιο πριν και αλλάζει την ένταση και κάποια άλλα πράγματα) μπορείς να το αλλάξεις (δεν ξέρω αν αλλάζουν αυτά με …
-
το zenfone σου πρέπει να είχε και intel που τότε (μπορεί και τώρα δεν ξέρω) απλά ήταν η καλύτερη σε αυτό το θέμα οι παράγοντες είναι πολλοί 1)αυτός που φτιάχνει το soc 2)η google 3)ο κατασκευαστής του κινητού και να θέλει ο 3 δε σημαίνει ότι τον συμφέρει αν ο 1 θέλει λεφτά (βλέπε mediatek) ή αν ο 2 δεν δίνει το "Οκ"
-
δεν με καταλαβαίνεις :)) γιατί το redmi 3 που είπα τι πήρε ; με 5.1 βγήκε με 5.1 έμεινε που έχει και sd
-
κι εμείς με τα redmi 3 και sd τι να σου πω πήξαμε στις αναβαθμίσεις :)) (το 1 με Mtk περισσότερες πήρε) επίσης ούτε καν Ινδία δε θα πουλήσει αυτό : )
-
Παράθεση από cabdik: “δυστυχως... οντως η MTK ειναι απαραδεκτη, με την 0 υποστηριξη της στα μοντελα των επεξεργαστων της. και καλα....... δεν περιμενα να εχει φουλ υποστηριξη στα μικρα SoC, αλλα στα κορυφαια της, περιμενα καλυτερη υποστηριξη.....!!! και μετα αναρωτιεται γιατι προτιμουν οι περισσοτεροι SD..? οσο για το 6, τι να πω? μετα το 5αρι με τον SD, αυτο θα παει απατο...!!!!!!!!!!!! (να το πω κι εγω μια φορα...!!!!) ” τίποτα δε θα πάει άπατο θα εξυπηρετήσει τον σκοπό της για 2-3 μήνες (πιστ…
-
βλέπεις mtk οπότε λες πάλι θα την κάνει και φέτος την λαλακία της με την Ινδια θα βγάλει ίδια συσκευή με snapdragon μόνο και μόνο γιατί δεν μπορεί (υποθέτω ισχύει ακόμα) να βγάλει συσκευή εκεί με mtk Και θα μου την πει πάλι note Παράθεση από akisjes: “Σαν να παραεχουμε παραγωγή νέων μοντέλων από την xiaomi ή μου φαίνεται??? ” μπα κανονικά είναι
-
Παράθεση από maikmaik: “Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από maikmaik: “Παιδιά ξέρει κάνεις αν μπορεί και πως να δουλέψει η λειτουργία ενός χεριού . Είτε σε προβολή πλήρης οθόνης ειτε με Buttons Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” πρόσθετες ρυθμίσεις -> λειτουργία ενός χεριού όχι ; ” Απλά ρωτάω αν δουλεύει; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” με το "αν μπορεί και πως" προφανώς και δεν κατάλαβα τι εννοούσες αλλά αν έχεις την συσκευή στα χέρια σ…