Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE: RE:
tsine - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από spideman3: “Όντως προχθές που χάζευα σε δίπλα site έπαθα ζημιά με το παραπάνω κινητό, ποιο Mi5S και τα καημενούλια τα iphonia.” Δεν παίζεται το 950 ρε. Από κανένα. 950 και G5 θα μείνουν άπιαστα όνειρα. from my Mi5s” Lumia 1520.. Και 1020 όχι? Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “Παράθεση από tsine: “Παράθεση από chrisnik: “Μου φαινεται οτι η china dev εχει περισσοτερα θεματα απο την global...εγω δεν εχω καθολου drain το βραδυ... Με ανοιχτα παντα ολα κ wifi καταναλωνει 2% στο 8ωρο περιπου... ” Εσύ ποια φοράς? Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk ” Global developer” Οκ και δεν έχεις προβλήματα? Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “Μου φαινεται οτι η china dev εχει περισσοτερα θεματα απο την global...εγω δεν εχω καθολου drain το βραδυ... Με ανοιχτα παντα ολα κ wifi καταναλωνει 2% στο 8ωρο περιπου...” Εσύ ποια φοράς? Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ANDREAS54: “Παράθεση από pavlidisc: “ Ένα link με apk που να ενεργοποιεί την Β20 εάν ΜΕ δώσει κάποιος...θα μείνω με το Mi5s μέχρι το 2020 τουλάχιστον! ” tumblr_n4ear884371rsdpaso1_500.gif” Φίλε φτιάξε μια δικιά σου κεραία +kernel +driver. Και όλα κομπλέ Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Παράθεση από tsine: “Αν δεις στο thread mi mix 2 θα καταλάβεις είχα κάποια κολλήματα Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk ” Τι κολλήματα; Δεν σου δουλεύει καλά η dev? Τέσπα, πολύ δυνατές φωτογραφίες. Γενικά η απόδοση του σενσόρα ανέβηκε αρκετά με dev (φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για mi6)” Ήθελα να βάλω aroma xtrv Dev και πρέπει να περιμένω Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Καλορίζικο φίλε. Ευχαριστημένος; Βάλε dev αν θες οσο το δυνατόν καλύτερη κάμερα ;)” Αν δεις στο thread mi mix 2 θα καταλάβεις είχα κάποια κολλήματα Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Πόσο θάψιμο έχει φάει και το mi mix 2 στα διάφορα forum. Μια χαρά κάμερα έχει. Δικό σου tsine? Άλλαξες συσκευή;” Ναι Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk