Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• @pavlidisc παίζει να έχει παίζει manual focus manual ISO.. Τέρμα shutter speed και manual white balance.. Παίζει καμία ρύθμιση σε αυτή την φώτο να ήταν auto Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

• @pavlidisc να υποθέσω όλα manual στο 1020? Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

• RE: RE:

tsine - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από spideman3: “Όντως προχθές που χάζευα σε δίπλα site έπαθα ζημιά με το παραπάνω κινητό, ποιο Mi5S και τα καημενούλια τα iphonia.” Δεν παίζεται το 950 ρε. Από κανένα. 950 και G5 θα μείνουν άπιαστα όνειρα. from my Mi5s” Lumia 1520.. Και 1020 όχι? Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

• @Retro θα πρότεινα να κατεβάσεις το Flickr και να ανεβάζεις εκεί Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

• linuxilakis Ευχαριστώ επειδή έκατσάν διάφορα θα περάσω με την πρώτη ευκαιρία την XTRV. Απο google camera έχεις δοκιμάσει τίποτα? παίζει ? Γιατί build in η stable έχει κλειστό το camera api 2 Αυτό με το YouTube υπάρχει και στην stable

• Έχει κανείς την aroma Dev xtrv? Να πεις εντυπώσεις Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

• RE:

tsine - - Mi-Mix 2 (Chiron)

Μήνυμα

Παράθεση από chrisnik: “Παράθεση από tsine: “Παράθεση από chrisnik: “Μου φαινεται οτι η china dev εχει περισσοτερα θεματα απο την global...εγω δεν εχω καθολου drain το βραδυ... Με ανοιχτα παντα ολα κ wifi καταναλωνει 2% στο 8ωρο περιπου... ” Εσύ ποια φοράς? Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk ” Global developer” Οκ και δεν έχεις προβλήματα? Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

• RE:

tsine - - Mi-Mix 2 (Chiron)

Μήνυμα

Παράθεση από chrisnik: “Μου φαινεται οτι η china dev εχει περισσοτερα θεματα απο την global...εγω δεν εχω καθολου drain το βραδυ... Με ανοιχτα παντα ολα κ wifi καταναλωνει 2% στο 8ωρο περιπου...” Εσύ ποια φοράς? Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

• Περίεργο θα έλεγα ότι δεν έβαλες pin δεν σου ζήτησε και κόλλησε Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

• 26332306648_9df33575a8_z.jpgIMG_20180211_171834_HDR by Panos Kirk, on Flickr 26333057998_f76039149c_z.jpgIMG_20180211_175153_HDR by Panos Kirk, on Flickr Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

• Update : Το τσάμπακι που πήρα ήταν σκέτο τσάμι και όχι tempered glass... Έσπασε έγινε θρύψαλα και τα κομμάτια από τζάμι ήταν κοφτερά σαν διάολος... Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο τσάμπακι προστασίας Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

• Παιδιά ετοιμαστείτε για triple rear camera configurations... Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

• RE:

tsine - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από ANDREAS54: “Παράθεση από pavlidisc: “ Ένα link με apk που να ενεργοποιεί την Β20 εάν ΜΕ δώσει κάποιος...θα μείνω με το Mi5s μέχρι το 2020 τουλάχιστον! ” tumblr_n4ear884371rsdpaso1_500.gif” Φίλε φτιάξε μια δικιά σου κεραία +kernel +driver. Και όλα κομπλέ Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Παράθεση από tsine: “Αν δεις στο thread mi mix 2 θα καταλάβεις είχα κάποια κολλήματα Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk ” Τι κολλήματα; Δεν σου δουλεύει καλά η dev? Τέσπα, πολύ δυνατές φωτογραφίες. Γενικά η απόδοση του σενσόρα ανέβηκε αρκετά με dev (φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για mi6)” Ήθελα να βάλω aroma xtrv Dev και πρέπει να περιμένω Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Καλορίζικο φίλε. Ευχαριστημένος; Βάλε dev αν θες οσο το δυνατόν καλύτερη κάμερα ;)” Αν δεις στο thread mi mix 2 θα καταλάβεις είχα κάποια κολλήματα Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Πόσο θάψιμο έχει φάει και το mi mix 2 στα διάφορα forum. Μια χαρά κάμερα έχει. Δικό σου tsine? Άλλαξες συσκευή;” Ναι Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

• Ισχύει? 68044bcdde0dd053405fbd719181124a.jpg Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

• Είναι ακόμα αρχή θα περιμένω και βλέπουμε Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

• Παράθεση από linuxilakis: “Χαχα είδε το φως του ο @tsine” Ρε φίλε 100 % 0h sot 67% 4.5h sot 9% 10+h sot????? Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

• 67%... 4.5h sot????? 445ef17c50dc672fc583885d508f5999.jpg Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk