Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από pavlidisc: “Σοβαρά ε;;;; Δεν λένε κάτι.... ενώ τα 18 giga ram, ο 895 και τα 20mp που θα υπάρχουν και σε άλλες 100 συσκευές λένε κάτι ε; Τέσπα... ο καθένας ότι μπορεί να δει από το δάσος. from my Mi5s” Έκανα μια κάμερα που τραβάει τρελά σε low light λέει πάρα πολλά... Δαχτυλίδι που λειτουργεί 100% κάθε φορά που το χρησιμοποιείς λέει πάρα πολλά ( χωρίς να βάζεις 2-3 φορές το ίδιο δάχτυλο) Οθόνη με 100% σωστά χρώματα αντίθεση brightness.. Διάρκεια μπαταρία... Τώρα αν τα κάνει όλα αυτά …
-
Παράθεση από pavlidisc: “Η συσκευή λέγεται ότι θα έχει πραγματικά φούλ - φούλ, φούλ royal - φούλ του άσσου - πιο φούλ πεθαίνεις - οθόνη.... και under screen fingerprint scanner... και εσείς ασχολείστε με την κάμερα και τον επεξεργαστή... το ξενερώσατε το εργαλείο και είστε 3 μέτρα off side. Και είμαστε και off topic οπότε δεν λέω άλλα... from my Mi5s” Όλα αυτά δεν λένε τίποτα.. + ότι δεν ξέρω αν ο fingerprint sensor θα λειτουργεί Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
Παράθεση από linuxilakis: “Το έχω εγώ...το imak. Πολύ καλό. Όμως δεν κάνει με όλες τις θήκες γιατί το σηκώνουν στις άκρες. Από φουλ είναι ότι καλύτερο γιατί κολλάει σαν tempered. Σχεδόν όλοι εδώ πλέον φοράμε nillkin h+ pro tempered. Το είχε το eShop αλλά ξέμεινε. Δεν ξέρω αν το ξαναεφερε” Το nilkin είναι καλό? Κάνει εφαρμογή με την στοκ θήκη γιατί βρήκα κάποια άλλα full cover Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
Θα πάρει ώρα να συνηθίσω Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk =============== Φεβ 9th 2018, 3:38pm =============== Το quick charge δεν λειτουργεί ρε παιδιά? Με usb tester πιάνω 1.7Α 5volts...WTF και είδα το έχουν πολύ αυτό το πρόβλημα στο miui.com Δοκίμασα με stock mi mix 2 charger ..........με τον charger του mi5s .....και με τον Anker QC3.0 Που έχω . Επιπλέον δοκίμασα 4 καλώδια 2 stock και 2 aftermarket
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “Δεν τα εχουν βαλει ακομη στην stable γιαυτο δεν τα εχεις.... Ειναι αλλου το κινητο με αυτα... Δεν υπαρχουν τα βελακια τερμα κατω κ γενικα εκμεταλλευεσαι ολη την οθονη...” Και πως κίνησε στο μενού? Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
Παράθεση από linuxilakis: “Θα ανακαλύψεις πολλά @tsine . Δούλεψε τα full gestures.. να δεις εμπειρία I phone. Εκτός και αν η stable δεν τα έχει ακόμα. Βέβαια μπορείς να πας σε Dev . Βγήκε και νέα σήμερα global . 8.2.8 .. Χρηστάρα θα δεις πως δεν θα έχει το mi7 . Πιστεύω πως από του χρόνου η xiaomi θα τα βγάζει όλα με την b20 .... Όχι ακομα” Τα gesture είναι ίδια από όσο παρατηρώ με αυτά του Mi5s... Φυσικά εδώ δεν έχουνε pressure sensor display (που για μένα δεν το χρησιμοποίησα ποτέ) αλλά οκ. Δε…
-
Κοίτα αν με την official πάει τάπα.... Δεν έχω ούτε ένα stop working... Με το Mi5s κατά καιρούς είχα κάποια διαφορά..... Τώρα θα βάλω aroma και θα το δούμε πως πάει Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk =============== Φεβ 9th 2018, 12:26pm =============== Εντομεταξί έχει παρατηρήσει κανείς τα εφέ από τα εικονίδια των εφαρμογών καθώς βγαίνεις από μία εφαρμογή ?