Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Και κάτι ακόμα επειδή είμαι στην αναζήτηση με το κινητό. Με το καλό όταν βάλω aroma εσείς ποια Google camera έχετε δοκιμάσει ότι παίζει καλά? Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

• Παιδιά από μπαταρία να ακολουθήσω την πεπατημένη. Φάση το αφήνω να κάνει 3 γεμάτες φορτίσεις κλπ κλπ ? Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

• RE:

tsine - - Mi-Mix 2 (Chiron)

Μήνυμα

Παράθεση από chrisnik: “Γιατι οτι θεματα με εφαρμογες κ διαφορα καταλοιπα οπως ειπες κ εσυ πιο πριν μπορει να στα περασει στο νεο κινητο κ μετανα ψαχνεσαι.. Θα δεις κ μονος σου οτι πλεον οσες κ εφαρμογες κ να εχεις σε ενα τεταρτο το πολυ θα τις εχεις εγκατεστημενες στο νεο κινητο...τις περναει σφαιρα... Εγω επαψα να κραταω backup στο cloud... Βεβαια ειναι συγχρονισμενα τα παντα... Αλλα οχι οι εφαρμογες σαν backup...κ εννοείται για μελλοντικα...” Το μόνο που δεν βρίσκω είναι αν μπορώ μεμονωμένα μ…

• Παράθεση από chrisnik: “Κ μια συμβουλη... Σεταρε τα παντα εκτος απο τις εφαρμογες απο το προηγουμενο κινητο σου... Δηλαδη αν εχεις κανει αντιγραφο απο mi cloud μην το χρησιμοποιησεις. Κατεβασε μια μια τις εφαρμογές που ειχες στο παλιο κινητο σου. ” Αυτό για ποιον λόγο το αναφέρεις? Να ξέρω για μελλοντικά ?

• Παράθεση από chrisnik: “Αν θες επαφες κτλ χωρις φωτο ανοιξε τον συγχρονισμο του mi cloud των επαφων κ θα σου ερθουν κανονικα ολες. Απλα επειδη ενδέχεται να στα σβησει ολα μετα το ξεκλειδωμα ειναι κριμα να σεταρεις δυο φορες κ ειδικα αν θες να περασεις την ελληνικη ρομ. Επαφες κ ψιλολογια μπορεις να περασεις κ να το χρησιμοποιεις κανονικα καθημερινα πιστευω. Τα υπολοιπα αστα για μετα το ξεκλειδωμα... ” Πολύ ξεκάθαρη απάντηση κατάλαβα. Ναι διπλό σετάρισμα δεν έχει νόημα μπορεί να κατεβάσω όλα τα a…

• Βασικά σε όλο αυτό που περιγράφω τι θεωρείς υπερβολικό ? Μιλάω για το Mi mover κλπ κλπ derveni

• Παράθεση από derveni: “Τώρα ξεκαθάρισε το πράγμα, άστο σπίτι τότε. ” Κοτζαμ inspector ...:P

• Τελικά επειδή σε έχασα .derveni Θα σου εξηγήσω τι θέλω να κάνω Εγώ αυτό που θέλω είναι να κάνω Mi mover απο το mi5s στο MI MIX 2 . Μετά να αφήσω το Mi5s σπίτι και να πάω στην δουλειά με το MI MIX 2 και γενικότερα να είναι το Main τηλέφωνο . Όταν με το καλό περάσουν οι 3 μέρες να ξεκινήσω διαδιακασία για unlock bootloader και xtrv . Αλλά το να μην το έχω ώς Main phone δηλαδή να μην έχω περάσει επαφές sms notes email acounts εταιρικά είναι σαν να το εχω στην γονίτσα του να κάθετε

• Παράθεση από derveni: “Ναι τι δεν καταλαβαίνεις ? σου απάντησα καλύτερα είναι να την σεταρεις μετά το ξεκλείδωμα και το πέρασμα της XTRV ” Οκ άρα την αφήνω στην γονίτσα της και την πιάνω σε 3 μέρες

• derveni Μα μου λές την συσκευή δουλεψέ την κανονικά . Αλλά σεταρέ την μετά . Δουλεύω την συσκευή = σετάρω για μένα τουλάχιστον . Εκτός και αν εννοείς να κάνω πέρα δώθε στο μενού :P

• 3 μέρες = ένα ΣΚ χαμένο ΣΚ= χρόνος να παίξω με την συσκευή Εγώ θέλω να περάσω aroma. Αυτό που ρωτάω είναι να κάνω συγχρονισμό τώρα το MI ACOUNT και να κάνω MI DROP ? Η θα ήταν ιδανικό να περίμενω και να το κάνω όταν περάσω την Aroma dev rom ?

• Παράθεση από derveni: “Ωραίος υπομονή τώρα ” Τώρα λογικά θέλει 5 μέρούλες Προτείνετε να σετάρω την συσκευή κανονικά με oficial rom και να το χρησιμοποιώ κανονικά και να δοκιμάσω σε λίγες . Η να το αφήσω κλειστώ και να περίμενω ?

• μΕΤΆ ΑΠΌ 18 VPN ΈΠΑΙΞΕ ΜΕ NORD VPN τώρα έχω μύνημα στο mi unlock Couldn't unlock after 72 hour of trying to unlock the device

• 10008^#$%^$API$&%^& αυτό βγάζει ., Δοκίμασα με turbo vpn singapure Atrill vpn singapure

• Current acount is not bound on this device Current account is not bound to this device - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum

• Κάποια μαλακία έκανα remaing time 0 λέει

• Παράθεση από linuxilakis: “Ο οδηγός είναι σαν αυτόν που είχες περάσει στο mi5s αν είχες twrp. Το θέμα είναι όπως λέει ο maki's αν είσαι ξεκλειδωτος. Και αν το account σου έχει δικαιώματα. Αν δεν είσαι ξεκλειδωτος θα χρειαστείς το Plex VPN ώστε να γίνει bind ο λογαριασμός σου για να μπορέσει να ολοκληρώσει το mi unlock. Φτάσε εκεί και σου λέω μετά τις ιδιαιτερότητες του mix 2 Εμένα ξεκλείδωσε.με server China sangai Developer option status αν θυμάμαι η oem unlock bind account ενώ ήδη έχεις συνδεθε…

• Παράθεση από makisfz: “τον bootloader τον εχεις ξεκλειδωσει; ” πρέπει να μπώ με flexvpn σε server κίνας και μετά με Miunlock να το ξεκλειδώσω?

• Παιδιά μόλις πήρα mi mix 2 οδηγός για να περάσω twrp ? Για να περάσω την aroma Που είναι βασισμένη σε europe πρέπει να περάσω την no-verify-opt-encrypt?

• Ρε παιδιά μια ερώτηση. Γιατί στο mi note 3 να βάλεις f1. 8 αλλά στο mi mix 2 να βάλεις 2.0? Sent from my MI 5s using Tapatalk