Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “banggood με global θα έρθει. Αλλά τώρα τις γιορτές για τους κινέζους πότε θα το στείλουν ξέρουμε? Γιατί θέλει και ένας φίλος. Ζήλεψε απο το δικό μου.......” Να το πάρει από Ελλάδα :p Σε γνώριμο ελληνικό site γίνεται χαμός από σφραγισμένα MI mix 2 με λίγο παζάρι θα τα βρει ο φίλος σου Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “@tsine δεν νομίζω. Δεν έχει υπάρξει τέτοιο κρούσμα ως τώρα. Αλλά αναλόγως το μαγαζί μπορεί να σου έρθει με china rom και όχι με global” Banggood βασικά! Αλλά οκ αν δεν έχουμε κρούσματα Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Παράθεση από linuxilakis: “Μιάμιση μέρα άνετα με όλα ανοιχτά και αρκετό 4g. Το έχω ξαναπεί ακούω ράδιο στο τρένο περίπου μία ώρα ακουω τον Ιωάννου στο 247 (από έφηβος το 92 σταθερά από το μελωδία τον παρακολουθώ) με χαμηλό σήμα κλπ και εκεί σκίζετε το καημένο. Αν δεν το σκίζεις και είσαι με wifi και απλά σερφαρεις δυο μέρες αναμονή και τις 7 ώρες sot τις έχεις. Και σου δίνει και καβατζα ένα 10%...έτσι για να γουστάρεις. Όλα αυτά βέβαια με μια καλή ρομ όπως πιστεύω ότι είναι η τελευταία. . Τώρα μ…
-
RE:
tsine - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από sso: “Παράθεση από lorenzo81: “@tsine ίδιες μου φαίνονται και οι δύο ” Εγώ βλέπω μια διαφορά στις αποχρώσεις :)” Παιδιά η μικρές διαφορές είναι στο White Balance και στο brightness.. Και ελάχιστα στο contrast Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Παράθεση από pavlidisc: “Βασίκα...εάν είχε και στο Mi5s HDR+ (έτσι λέει) τότε είχε μάπα έκδοση γιατί όλες οι φωτογραφίες που έβγαλε με το Mi5s είναι ΓΤΠ. ” Ξέρεις ποια έκδοση gcam στο mi5s χρησιμοποιεί? γιατί όλες οι mi5s του βγήκαν με θερμό κίτρινο χρώμα . Οι redmi 5 plus φωτογραφίες βγήκαν όλες ψυχρές