Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Antutu score από τα xiaomi
tsine - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤο playstore γιατί έχει ακόμα το παλιο antutu 6.2.7?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από johnny_red: “Ναι το παρατήρησα και γω... αν και χρησιμοποιώ περισσότερο το face unlock πλέον που έχει πιο πολύ πλάκα” Μετά από δοκιμές που έκανα το face unlock μου μοιάζει ανασφαλές... Πολλές φορές μου ξεκλειδώνει στο άκυρο. Μέσα στην τσέπη.. Η γυρισμένο ανάποδα πάνω στο τραπέζι Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από pavlidisc: “Απλά είναι λογικό όταν δοκιμάζεις να πετύχεις και κάτι καλύτερο. ” Δεν ισχυει.Τραβαω εγω με το δικο μου με gcam 3.2 Τραβαει και ο @tsine με gcam 3.2 ...του @tsine θα ειναι καλυτερη. ” Παιδιά καλικάντζαροι και μαγικά ξοτικά δεν υπάρχουν Σίγουρα κάποια τεχνική λεπτομέρια μας διαφεύγει Δεν μπορώ να πώ το μόνο που μένει είναι να βρεθούμε για κάνα καφέ με έναν συμφορουμήτη που έχει MI5S και τα κάνουμε δοκιμές στο ίδιο ακριβώς τοπίο
-
RE:
tsine - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Το οινοπνευμα βασικα δεν ειναι καταλληλο. Χαλάει την οποια uv επιστρωση.” Σοβαρά τώρα έχει uv protection το πλαστικό μπροστά στον φακό στο mi5s Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
tsine - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από foxy4270: “Παράθεση από tsine: “καθαρίζω σχεδόν σε κάθε φώτο τον φακό του κινητού με οινόπνευμα ” πλακα κανεις...κι οταν εισαι εξω τι κανεις? εχεις μαζι στο μπουφαν σου οινοπνευμα?” Ναι 95 μικρό. Κάποια περίοδο είχα καθαριστικά μαντιλάκια φακού Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
@foxy4270 όπως λέει ο @Antretng όλες οι συνθήκες του χώρου παίζουν ρόλο. Τώρα ποιο σε βάθος θέλει ανάλυση γιατί και γιατί όχι βγήκαν τα χρώματα έντονα. Προσωπικά από την 3.2 maxparam δεν έμεινα ευχαριστημένος. Μπορώ βέβαια να την ξαναπιάσω να κάνουμε δοκιμές. (μπορεί αν και είναι απίθανο να επιρροαζουν και άλλα πράγματα πχ rom έκδοση) Τώρα κάτι που δεν αναφέρεται συχνά καθαρίζω σχεδόν σε κάθε φώτο τον φακό του κινητού με οινόπνευμα Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Prixelon και ξεprixelon... Εγώ δοκιμάζω διάφορα app cameras... Πόσταρω στο thread εδώ ότι θεωρώ ότι πληρεί τα κριτήρια που έχω θέσει από θέμα wb/saturation/stracture/sharpening/brightness/contrast /warmth /tint/shadows.. Κάποιες φορές κρίνω σωστά κάποιες κρίνω λάθος Και όλα πάντα σε auto (όχι manual)... Αν βάλω snapseed όλα τα φτιάχνω αν θέλω και βγαίνει ακόμα καλύτερο σε κάποιες περιπτώσεις Sent from my MI 5s using Tapatalk