Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
tsine - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από foxy4270: “@tsine...γιατι εχω την εντυπωση οτι το δικο σου κινητο βγαζει καλυτερα απο τα δικα μας??” Από που βγήκε αυτό το συμπέρασμα? Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από tsine: “Enable Qualcomm's MpDecision Service for Ultimate Battery Performance for Mi 5. - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official ForumΕντομεταξί το ήξερα αυτό άλλα δεν το έχω ενεργοποιήσει πότε . ” Εάν δεν το πείραξες, πρέπει να είναι ενεργοποιημένο. Τουλάχιστον στην τελευταία Stable που έχω είναι ενεργοποιημένο. Απενεργοποιείται εάν μέσα από το developer menu (Επιλ. για προγραμματιστές) κλείσεις το "Ενεργοποίηση βελτιστοποίησης MIUI).Έτσι κατάλαβα τουλάχιστ…
-
Παράθεση από spideman3: “Εδώ και η απάντηση αν είναι τεμπέληδες post 2: Qualcomm MPDecision, 2 Cores stopped - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum @tsine ” Enable Qualcomm's MpDecision Service for Ultimate Battery Performance for Mi 5. - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum Εντομεταξί το ήξερα αυτό άλλα δεν το έχω ενεργοποιήσει πότε . Και απο εδώ βάζεις τον νέο bootloader [MOD] MiUI v8 Advanced BootIMG Mod | Unofficial global MiUI Forum Το έχει δοκιμάσει κανένας? Υ.Γ. Οι πυρίνες…
-
WormHole
ΜήνυμαΥοb0c194219c3fef85d6d81620747b5ded.jpg Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Μετά από το Mi mix 2, ήρθε στα χέρια μου για φτιάξιμο και το Mi Note 3. Τελικά το 2ο είναι καλύτερο από το πρώτο σε φωτογραφία ΑΛΛΑ και τα 2 έχουν delay στο hdr σε αντίθεση με το mi5s το οποίο φαίνεται να είναι το μόνο που κτυπά στιγμιαία. Απίστευτο επειδή έχουν και τα 2 περισσότερα ραμ (6) αλλά και πιο εξελιγμένο επεξεργαστή.” Ο αισθητήρας είναι η Sony είχε ένα ωραίο άρθρο Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “banggood για μένα με πιο σίγουρο τρόπο αποφυγής του τέρατος. Και στους χρόνος που θα έρθει πάνω κάτω ξέρεις ότι κάπου στις 25 μέρες θα είναι εδώ.” Ωραία από bangood τι τρόπο αποστολής βάζουμε συνήθως Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “εμένα, φυσικά έχει τον άλλον!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49093/” Δάκρυσα Sent from my MI 5s using Tapatalk