Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
tsine - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “ΕΝΑΣ είναι. Εκτός εάν υπάρχουν 2-3-5 κατασκευάστριες για ΙΜΧ378.” Πρέπει να διαχωρίσουμε. 1. Άλλο ποιος φτιάχνει τον αισθητήρα 2. Αλλά ποιος φτιάχνει το module της κάμερας Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
@Antretng σε κάποιες ανάβουν και τα δύο flash σε κάποιες ανάβει μόνο το λευκό led.. Και αλλάζουν και τα auto.. Πχ στο ίδιο σκηνικό μια έκδοση σε όλα auto βάζει flash.. Αλλά έκδοση στο ίδιο σκηνικό με auto δεν βάζει.. Αυτό με mini τρίποδα κοιτώντας το ίδιο σημείο με ίσως κάποια λεπτά διαφορά Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Παρόμοιες είναι όλες. Μόνο σε θέματα συμβατότητας διαφέρουν και ίσως κανα βελτιωμένο mode (πχ portrait)” Κάποιες διαφέρουν και στην χρήση του flash Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sso: “Μέχρι τις τώρα δοκιμές σου ποια έχει γίνει "η αγαπημένη" σου;” Καμία ίσως λίγο περισσότερο η v2d.. Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sso: “Έχει δοκιμάσει κάποιος την κάμερα cstark27_GCam_5.1.018_24_TAT_v3 ; Με το μάτι του αρχάριου φαίνεται αρκετά καλή και γρήγορη!!! :)” Την έχω κατεβασμένη είναι στα σχέδια Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από foxy4270: “Παράθεση από tsine: “Παιδιά προτείνω να κάνουμε ένα event.. Best photo of the month.. Η best photo of the week... Τι λέτε? Sent from my MI 5s using Tapatalk ” αυτο δεν ειναι event...αυτο ειναι διαγωνισμος” Πες το όπως θες.. Δεν ανέφερες αν συμφωνείς Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από foxy4270: “ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! εβαλα developer rom...Και η καμερα εκτοξευτηκε στην στρατοσφαιρα !!” Τι έκανες ακριβώς... Δεν πιστεύω να έκανες σύνδεση με καιρο μέσο δορυφόρου Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Παράθεση από foxy4270: “arnova δεν ειναι για το κινητο σου ” Από πότε; Του arnova έχουν την μεγαλύτερη συμβατότητα με συσκευές εκτός mi5s.” Έτσι ήξερα και εγώ αλλά ... Την έβαλα την Είχα κάνα 15 ήμερο... Ήταν ποιο σταθερή από ότι είχα βάλει μέχρι τότε... Άρα εμένα μου δούλεψε απλά δεν με ικανοποίησε το απότελεσμα στις πρωινές ειδικά Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από foxy4270: “Παράθεση από Antretng: “έχει διαφορά από τις άλλες 5.1 ” πιστευω ειναι η καλυτερη αποτην εκδοση 5...η εκδοση 2c” Ναι είμαι σε δοκιμές και θα σε ενημερώσω Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sso: “Παράθεση από Antretng: “H 2η και η 3η δεν έχουν Ρυθμίσεις. Οι Ρυθμίσεις της 1ης:” Οι Ρώσοι λένε ότι το model πάει πακέτο με το hdr Mode... Sent from my MI 5s using Tapatalk”
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από foxy4270: “Παράθεση από tsine: “Mi5s gcam ” νατος παλι...γραψε ρε συναδελεφε ποια εκδοση ειναι. τι φοβασαι? μη σου τελειωσει το μελανι ναπουμε?” Όπα φίλτατε συγνώμη Έβαλα Sent from my MI 5s using Tapatalk