Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gvoi: “@tsine nova έχω και εγώ και δεν τρώει τπτ... Πολύ καλό, μετά το nexus με ακολουθεί σε όλα τα κινητά! Στάλθηκε από το MI 5s μου” Υπάρχει και το android N theme στο theme store Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dimdim: “Εχω βάλει Nova Launcher που συμμαζεύει κάπως τα χύμα εικονίδια! Και έχει αρκετές ρυθμίσεις για πλέγμα, fonts κλπ.” Δεν σου τρώει μπαταρία ο launcher ο επιπλέον? Sent from my PRO 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dimdim: “Καλησπέρα κι από μένα. Λίγο καθυστερημένα, ένα screenshot με 4G+ σε δίκτυο του εξωτερικού βέβαια. Δυστυχώς δεν μέτρησα ταχύτητες up/down ” Τι theme είναι αυτό ? Και βασικά γαμάτο έχεις αλλάξει και dpi Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
tsine - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Εντάξει δεν υπάρχει .... Παρήγγειλα ενα Xiaomi powerbank με την ένδειξη να γράψουν έξω από το πακέτο Free Sample. Aπαντάει ο κινέζος σήμερα πως το έχει διαθέσιμο και θα το στείλει απο την αποθήκη της Εσθονίας για την αποφυγή της πιθανότητας τελωνείου. Τι του απαντάς τώρα. Πως το θέλω από Κίνα για να δώ αν θα το πιάσουν στο τελωνείο; Χαχαχαχαχα. Άστο να ρθει από Εσθονία. Ρε την γκαντεμοκωλοφαρδία μου μέσα.” Δεν κατάλαβα τι έγινε ακριβώς :p Sent from my MI 5s using Tapat…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/32125/” Υοοοο Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Μπαίνεις σε recovery (twrp) και κάνεις αυτό που σου είπα.” Και εγώ λέω άλλο πράγμα..Γιατί να κάνεις wipe dalvic cache ...Ενώ πλέον εχουμε ART??? Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από tsine: “Παράθεση από maddoctor: “αφού φοράει ελληνική, clean cache+dalvnik. Με το καλό! ” Έχουμε dalvic ακόμα δεν μεταβήκαμε σε ART? Sent from my MI 5s using Tapatalk ” Αφού έχεις twrp ;)” Ναι τι σημαίνει αυτό ? Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από Darudakos: “Παιδιά καλησπέρα, παραλαμβάνω και γω σε λιγάκι την 6/128 έκδοση. Ο προηγούμενος κάτοχος δεν έχει κάνει ποτέ καθαρή adb εγκατάσταση αλλά φοράει τη προτελευταία ελληνική με twrp. Τι λέτε να κάνω; Στάλθηκε από το Nexus+5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αφού φοράει ελληνική, clean cache+dalvnik. Με το καλό!” Έχουμε dalvic ακόμα δεν μεταβήκαμε σε ART? Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από annonnaki: “Για το sensor εμένα το 4/128 με την ελληνική stable δουλεύει άψογα. Αλλά αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι θέλει καλό πάτημα όχι απλό άγγιγμα. Όταν το πατάς καλά και γεμάτα πιάνει πάντα και άμεσα. Για την αγορά απέξω εγώ δεν θα το πρότεινα. Nl γνωστός μου την προηγούμενη εβδομάδα μπήκε τελωνείο. Νομίζω από vickmall.” Και εγώ την τελευταία έχω ...Δουλεύει κάθε φορά ...Απλά κάποιες φορές θέλει παραπάνω χρόνο... Τελευταία ελληνική stable Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gvoi: “@tsine το 3/64 Στάλθηκε από το MI 5s μου” Χαχαχαχα άρα έχεις από τα αρχικά μοντέλα που είχαν ανακοινωθεί....3/64 και 4/128 ...Μετά βγήκε το 4/32 Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gvoi: “Εμένα δεν κάνει... πολύ... Κάνει πιο πολύ όταν με παίρνει η γυναίκα μου.. Ησυχάζει κ αυτό κ τα αυτιά μου περίπου 200sec αργότερα. υ.γ με την 7.2.16 πάντως έχω σταθεροποίηση της μπαταρίας με τη ίδια χρήση 4,5 ώρες οθόνη και γύρω στις 30 ώρες εκτός ρεύματος εκ των οποίων 10 ώρες σε αναμονή... Για τα δεδομένα μου νιώθω ότι ειμαι καλά. Και ότι βγάζω με χρήση μία μέρα χωρίς να έχω έννοια για φόρτιση είναι πρόοδος. Στάλθηκε από το MI 5s μου” Το 4gb 64gb έχεις ? Sent from my MI 5s u…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από baiosss: “Αυτό το παθαίνω εγώ όταν γυρνάω σπίτι και έχω ακόμα το 4G ενεργό και όταν αλλάζω σε 2G πλέον γιατί είμαι σπίτι και ανοίγω wifi, σε αυτή την αλλαγή κάνει τον θόρυβο δίπλα στα ηχεία. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και μένα με κλειστά δεδομένα δεν το κάνει...Αλλά ξαναλέω τα άλλα 3 κινητά που δοκίμασα δεν το κάνουν (και με δεδομένα ανοιχτά ) Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Και γω βλέπω την διαφορά σε σχέση με το κενζο. Στην ουσία "παίζει" το σήμα γι αυτό μάλλον το κάνει...” Περίπλοκα πράγματα...Δεν το έχω δει αυτό με άλλο κινητό .Μόνο όταν ειχα εισερχόμενη με το Samsung s3 που είχα παλια ... Αλλά όχι έτσι στο άκυρο να ακούγεται συνέχεια Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από tsine: “Όχι σε κανένα ” Το κάνει και σε μένα... Λύνεται αν επιλέξω την sim 1 4g και την 2η 3g.. Με οποιαδήποτε άλλη επιλογή το κάνει.” Στα άλλα κινητά που έχω γιατί δεν το κάνει ?..Εκεί μου μπήκαν οι ιδέες Sent from my MI 5s using Tapatalk