Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από tsine: “Με ανοιχτά τα δεδομένα σε όλα ” Έχεις 2 sim μέσα?” Όχι σε κανένα Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από markito: “ :Maggie2:” Αυτό δεν λύνει την απορία μου ... Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Δεν ααχολιωμουν με το sar ...Απλά έχω κάτι ηχεία Logitech..Με το κινητό δίπλα το mi5s είχανε τρέλαθει στό έντονο και δυνατό τζτζτζτστστστσττζτζτζ...Και ανοιγοκλείνε το πράσινο λαμπάκι...Λέω τι στο διάολο... Δοκιμάσω με το LG g4 της κοπέλας μου ... Τίποτα...Δοκιμάζω με άλλη σιμ το Redmi note 3 pro τίποτα ....Δοκιμάζω το meizu pro 5 τίποτα ...Δοκιμάζω το mi5s ξανά ...Άρχισε τζτζτζτζτστδτστστζτστζτζ Με ανοιχτά τα δεδομένα σε όλα Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Γιατι, πολύ είναι?? Κανε μια μέτρηση το συνολικο sar που χουν όλες οι συσκευές στο σπίτι σου κ δε θα ξανανασυχησεις για το sar του κινητού σου!! :monster:” Ποια συσκευή του σπιτιού μου εκτός από το ασύρματο τηλέφωνο βάζω πάνω στο κεφάλι μού..Και στις τσέπες μου ? Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από tsine: “Ρε παίδες για sar το μόνο που ξέρουμε είναι ότι είναι <=2??? ” Κάποιος που το είχε μετρήσει, είχε πει πως βγάζει 0.6 σε κανονική χρήση” Εντομςταξι η ussd code*#07# δεν λειτουργεί Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Αυτό είναι σίγουρο...είναι για τόν... Εμένα μου κολλούσε μερικές φορές στο RN3 Pro. Έλεγα οτι φταίει η rom. Τώρα βλέπω οτι κολλάει και στο S7 με τον ίδιο τρόπο. Κάνει κάτι τρελά σαν να προσπαθεί να μετακινήσει τις συζητήσεις πάνω κάτω. Άμα κολλήσει πρέπει να το κλείσω και να το ξαναανοίξω. Και στα δύο κινητά ακριβώς την ίδια φρίκη τρώει. Και δεν το χρησιμοποιώ πολύ. Η γυναίκα μου που του βγάζει την Παναγία στο Mi4c, δεν κολλάει καθόλου. Γενικά πάντως εφαρμογές σαν το Mes…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Ναι, ακριβώς αυτό. Καλοδούλευτο αν το πήρες, αν όχι βιάσου γιατί σιγά σιγά εξαφανίζονται από την αγορά... :thumbup:” Γιατί τόσο χάλια τα πήγε σαν μοντέλο ? Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από tsine: “Καλησπέρα Έχει παρατηρήσει κανείς διαφορές στα benchmark μεταξί του mi5s 4gb/32gb με το 4gb/128gb ? Πάντα όσον αφορά το read/writes speeds καθώς και το geekbench? Υ.Γ θα ταίριαζε καλύτερα στο MI5S THREAD όποιος admin το δει ας το μεταφέρει ” Μεταφέρθηκε εδώ ” ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ
-
RE:
tsine - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από dimitris839: “Παράθεση από tsine: “Παράθεση από pavlidisc: “Αν ψάχνεις κινητό με κάμερα που να μπορεί να σταθεί παραδίπλα (όχι δίπλα...προφανώς λόγω λογισμικού και τίποτε άλλο... αλλά... ) στα θηρία σε "δύσκολες" συνθήκες τότε Mi5s. Έχεις κορυφαίο φακό και εαν η Xiaomi δώσει στο μέλλον περισσότερη σημασία στο Software θα το κάνει ακόμα καλύτερο απο ότι ήδη είναι. From my RN3 Pro ” ναι από μπαταρία πως στέκεται όμως με τα υπόλοιπα? ” το εχω εδω και μια βδομαδα στα χερια ” Τι εννοείς …
-
Γνώμες για αγορά κινητού
tsine - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Φυσικά και υπάρχει! Το Mi4c ας πούμε έχει στην μαμά εφαρμογή κάμερας. Φαντάζομαι και η σειρά 5 θα έχει manual shutter speed. From my RN3 Pro ” το MI5S δεν έχει ας πούμε
-
Γνώμες για αγορά κινητού
tsine - - Ο καφενές μας
Μήνυμαυπάρχει Xiaomi που να έχει settings για manual shutter speed ? Να μπορείς να παίζεις με hi shutter speed Και τρίποδα ?
-
Γνώμες για αγορά κινητού
tsine - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Αν ψάχνεις κινητό με κάμερα που να μπορεί να σταθεί παραδίπλα (όχι δίπλα...προφανώς λόγω λογισμικού και τίποτε άλλο... αλλά... ) στα θηρία σε "δύσκολες" συνθήκες τότε Mi5s. Έχεις κορυφαίο φακό και εαν η Xiaomi δώσει στο μέλλον περισσότερη σημασία στο Software θα το κάνει ακόμα καλύτερο απο ότι ήδη είναι. From my RN3 Pro ” ναι από μπαταρία πως στέκεται όμως με τα υπόλοιπα?