Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 741-760 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

tsine - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Τραβηγμένο βίντεο 1080 p 60hsr με Snapdragon Camera ούτε καν 30fps ac7f2a6327f75311ba4371ebb76e880c.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Μη το φοβάσαι. Τα τσιπάκια καίγονται στους 120-150 βαθμούς. Εχεις ακόμα. Σε μένα ζεσταίνεται πολύ ο φορτιστής. Το τηλέφωνο οχι.” Παιζει να έχεις πετύχει πολύ καλό κινητό... Γιατί είναι δεδομένο ότι ζεστενεται το εφόσον το chip για fast charging είναι στο κινητό Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “Νομίζω είχε πει ο admin ότι οι stable δεν έχουν καμία λογική με τα νούμερα. Μόνο οι dev ακολουθούν ημερομηνία κλπ! :)” Ναι γιατί η dev πάνε με τις εκδόσεις που οι πρόγραμματιστες κάνουν αλλαγές.... Και η πιο stable dev πάει και γίνεται global (υποθέτω)... Άλλα τα νούμερα δεν βγάζουν νόημα Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• Τα ονόματα από τις stable μπορεί κάποιος να μου πως αριθμουνται... Πότε από την 7.3.7.0 πήγαμε στην 7.5.1.0 Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “@tom222 Καλημέρα! Υπάρχει βέβαια και ΑΥΤΗ η περίπτωση που το θέμα λύθηκε με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων @tsine τί τις θές τις after; Για να μας ρίχνεις την ψυχολογία;;;;; :lol:” Παρακαλώ? Και δεν σε έπιασα :p Sent from my PRO 5 using Tapatalk

Μήνυμα

Redmi note 3 pro low light ενα ποτήρι e040906aede7bcb59e9d08b0824c8b92.jpg IMG_20160705_222154_HDR.jpg - Google Drive Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από alani-jm: “Οταν βγαινω και απο το αριστερο κουμπι παταω το Χ και τα σβηνει δεν τα τερματιζει?Ρωταω γιατι προερχομαι απο windows phone.” Πολλές μπορεί να είναι autostart τσέκαρε τα permition->autostart στο security app Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Το βασικό είναι να μπαίνει σε deep sleep... Ο βοηθός σας για battery drain είναι το cpu spy Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Redmi note 3 pro φίλου καινούργιο στην 7.3.7.0 GLOBAL 41c17c3bfeef84c7b5405f5692034386.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από bilis1234: “Το γνωρίζω εδώ τα παιδιά κάνουν παπάδες για αυτό δεν θέλω να αλλάξω εταιρία απλά δεν θέλω να αλλάξω τηλέφωνο και να πάρω σχεδόν το ίδιο είναι θέμα πίστεψε με δεν ξέρω τη να αποφασίσω. Έχω δει κάποια και της letv αλλά από υποστήριξη 0 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν μιλάω μόνο γι αυτό μιλάω για rooting που από την 5.1.6.0 δνε λειτουργεί μπαγκαρε (γίνοταν με ένα κουμπί από τα security seting )... Θα μπορούσες να βάλεις supersu από twrp αν υπή…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από bilis1234: “Δεν νομηζω ότι υπάρχει λίγο το meizu το κοντράρει λίγο λόγω οθόνης και κάποια της letv Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Από meizu που έχω το developing community για meizu είναι ανύπαρκτο και τα updates ανύπαρκτα επίσης..... Ένα forum υπάρχει ευρωπαϊκό μικρό αλλά τίποτα το σημαντικό Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• RE: RE: RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από tsine: “Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από tsine: “Παράθεση από 3ftw: “Ερώτηση. Έχω φλασαρει την τελευταία dev και μου έχει εμφανιστεί η εφαρμογή του superuser ενώ εγώ κατά το φλασαρισμα δεν το πάτησα. Έχει γίνει root η συσκευή;” το ανοίγεις και θα σου πει... ΑΝ δεν έχει κάνει update το binary δεν πέτυχε Sent from my PRO 5 using Tapatalk” Φλασαρα κανονικά την ρομ. Με ρώτησε στην επανεκκίνηση αν θέλω να βάλω το superuser και πάτησα όχι και το είδα πως υπήρχε μέσα στ…

• RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από tsine: “Παράθεση από 3ftw: “Ερώτηση. Έχω φλασαρει την τελευταία dev και μου έχει εμφανιστεί η εφαρμογή του superuser ενώ εγώ κατά το φλασαρισμα δεν το πάτησα. Έχει γίνει root η συσκευή;” το ανοίγεις και θα σου πει... ΑΝ δεν έχει κάνει update το binary δεν πέτυχε Sent from my PRO 5 using Tapatalk” Φλασαρα κανονικά την ρομ. Με ρώτησε στην επανεκκίνηση αν θέλω να βάλω το superuser και πάτησα όχι και το είδα πως υπήρχε μέσα στο κινητό. Αν κάνω wipe cache και dalvik θ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από 3ftw: “Ερώτηση. Έχω φλασαρει την τελευταία dev και μου έχει εμφανιστεί η εφαρμογή του superuser ενώ εγώ κατά το φλασαρισμα δεν το πάτησα. Έχει γίνει root η συσκευή;” το ανοίγεις και θα σου πει... ΑΝ δεν έχει κάνει update το binary δεν πέτυχε Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Η γλάστρα σαν να είναι κουνημένη από το meizu.. Η αλλού εστιάζεις.. δεν μπορώ να διαλέξω. Η μία (meizu) δεν έχει μεν τόσο θόρυβο αλλά σε γενικές γραμμές είναι πιο θολή. Η αυλή είναι και οι 2 που ανέβασες από το redmi...xaxa” Το meizu επέλεξε να μειώσει το ISO αν δεις στα Detail έβαλε ISO 50 και 1/50 κλείστρο... Ενώ το xiaomi έχει πολύ μικρό κλείστρο και υψηλότερο ISO... Αρά το meizu ήθελε πολύ σταθερό χέρι Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “@tsine ανέβασε τα αρχεία στο πραγματικό τους μέγεθος για να κάνουμε σύγκριση σωστή.” Φώτο meizu/xiaomi Sent from my PRO 5 using Tapatalk

Μήνυμα

Meizu pro 5 auto ολα με hdr faae4a13f6bf278b5cbe4531cee0eeab.jpg Και rn3 PRO φίλου που μόλις πήραμε από τα ΕΛΤΑ και το ανοίξαμε με 7.3.7.0 global stable bdf0314b478923ef916149e3ba13c848.jpg Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από panandreas: “Η φωτογραφία του kenzo που έχει εστιάσει γιατί ο τοίχος και τα δέντρα είναι χάλια. Μήπως είχες HDR και κουνήθηκε το κινητό?” Αυτόματο εστίαση στο κέντρο... Όλα auto και στις δύο Δηλαδή εστριψα το κινητό και εστιασε και τράβηξα Sent from my PRO 5 using Tapatalk

Μήνυμα

Παιδιά από εδώ κάτω είναι η φωτογραφία με meizu pro 5 be187c50c99ea55a8086b6b359ba8842.jpg Και η ίδια με xiaomi rn3 PRO 0a9f6c3dc02253e6a7aa5e1959a5360b.jpg Επειδή έχω ελάχιστο χρόνο ανεβάζω ότι μπορώ γι αυτούς που περιμέναμε με ανυπομονησία... Το xiaomi είναι 7.3.7.0 stable Sent from my PRO 5 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από studiosakis: “μολις διάβασα αυτό το ευχάριστο.... Finally we can have 4G band 20 ( 800 mhz) ! | Xiaomi Redmi Note 3 Αύριο μάλλον θα κάνω δοκιμή!! ” Δεν δουλεύει το λινκ Sent from my PRO 5 using Tapatalk