Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Και αυτό έχει libraries.” Ναι και ξανά λέω ότι δεν είναι αυτό.... Τα libraries και το app προσαρμοζεται στην κάθε κάμερα του κινητου... Απλά τυχαίνει το snapdragon camera για το one plus x τα κάνει εγκατάσταση στο κινητό rn3... ΆΛΛΑ υπάρχει συγγεκριμένο snapdragon camera apk για redmi note 3 sd με συγγεκριμένα libs για το κινητό αυτό Sent from my PRO 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από tsine: “Εντομεταξι μπορεί κάποιος να ανεβάσει ξανά το λινκ από το miui Europe του snapdragon camera Sent from my PRO 5 using Tapatalk ” Εγώ αυτό έβαλα [APP] Snapdragon Camera v2.1 | OnePlus X” Δεν είναι αυτό.... Υπάρχει συγγεκριμένο snapdragon camera για redmi note 3 pro από miui Europe αλλά δεν βρίσκω το λινκ... Είχε και τα libraries Sent from my PRO 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από tsine: “@omek07 @geoanto555 forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1933284 Sent from my PRO 5 using Tapatalk ” Ευχαρστώ @tsine αλλά δεν χρησιμοποιώ τέτοιου είδους προγράμματα,.. ;)” Παράθεση από t54g05: “@3ftw Την κάρτα την είχα βγάλει.... το αναφέρω και στο πρώτο μου μήνυμα. Πάμε τώρα σε νέα δεδομένα. Έβγαλα τις κάρτες και με αντάπτορα έβαλα την ιταλική στην θέση 1 και δουλεύει κανονικά οπότε δεν είναι θέμα hw. Επίσης την ελληνική την έβαλα σε άλλο κινη…
-
RE:
ΜήνυμαΚατεβάστε το perfmonitor να βλέπετε live on screen τον κάθε core τι συχνότητα έχει... Δωρεάν και από το xda developer η από το playstore με κάποια ευρό f369d3eb9f30c3ebccb19042b08d3af1.jpg Sent from my PRO 5 using Tapatalk
-
Ρε παιδιά αυτό με την ένταση νομίζω ότι είναι και λίγο υποκειμενικο... Το πολύ δυνατό στον έναν μπορεί να φέρεται κανονικό σε κάποιον άλλο που έχει συνηθίσει σε δύνατες εντάσεις... Ενώ από την άλλη να ακούγετε το κανονικό χαμηλά σε κάποιον γιατί έχει συνηθίσει δυνατές εντάσεις Sent from my PRO 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Για να βάλεις spapdragon camera δεν χρειάζεσαι root! twrp ξέρω ότι μπορείς. Δες αυτό εδώ-> [Recovery](KENZO)TWRP-COFFACE (3.0.0) No pat⦠| Xiaomi Redmi Note 3 Τώρα για το root ίσως με το super-user της Ελληνικής κάνει δουλειά αλλά επειδή δεν το ξέρω αν θες περίμενε να σου απαντήσει κανείς που ξέρει! :)” Παράθεση από demakhs: “Θα ρωτήσω και ας με πάρετε με τα γιαούρτια... TWRP και ROOT μπορώ στην global stable? Ρωτάω γιατί διάβασα στο θέμα της cameras, ότι με τη snapdrag…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikostrex: “Μετά από πολλά πειράματα σε φωτογραφίες και βίντεο κατέληξα ότι το καλύτερο app είναι η Snapdragon camera. Ειδικά στο βίντεο υπερτερεί κατά πολύ από την mi Camera. Η snapdragon camera έχει μια extra δυνατότητα για τα frame μπορεί να τρέξει στα 120 HSR frame video με την διαφορά να είναι αισθητή χωρίς κομπιασματα και χωρίς ο αισθητήρας φωτός να γίνεται κουραστικός ποιο smooth θα έλεγα. Συνοψηζοντας θα έλεγα ότι έχει 2 διαφορετικές λειτουργίες 1) 1080 p 60 HSR frame 2) 720…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Καλά.. δεν το λες και δίκαιη σύγκριση αλλά οκ.. Το g4 είναι ιεροσυλία να το βάλεις πιστεύω αν και δεν έχω δει πως βγάζει.” Θα διακρίσεις αν δεις πως βγάζει Ένα δείγμα από low light του lg g4 κατεβάστε ει από Facebook γιατί δνε την είχα στο κινητό c66bc608268dcabac1d9f59e6dc9729b.jpg Sent from my PRO 5 using Tapatalk
-
Παιδιά θα ανεβασω κάποια στιγμή ένα συγκριτικό μεταξύ meizu pro 5 και xiaomi redmi note 3 pro.. Μιας και έχω και τα δύο..... Να δούμε διάφορες.. Και σε low light και σε good light... Και ίσως και κάνα βίντεο σε low light... Στην ουσία ο imx 230 θα πολεμήσει τον Samsung... Θα τα βάλω και τα δύο στα 16mpxl Αλλά με καλή και η μαμά πατρίδα για να την υπηρετησω... Sent from my PRO 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από hoyas: “Μα και εγώ κάτι τέτοιο υπέθεσα, αλλά δεν το βρίσκω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου” Ευκρίνεια τότε Sent from my PRO 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από hoyas: “Sharpness πια ρύθμιση είναι στα ελληνικά; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου” Δεν έχω ελληνική αλλά θποθετω οξύτητα Sent from my PRO 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από soupis88: “Παράθεση από tsine: “Παράθεση από soupis88: “Καλημερα.Πριν δυο μερες πηρα το τηλεφωνο και εγω αλλα δεν ειμαι και τοσο ικανοποιμενος απο την καμερα.Δεν ξερω αν εχω κανει και τις σωστες ρυθμισεις αλλα οι φωτογραφιες δεν μου φαινονται και τοσο καθαρες.Εβαλα και την εληνικη stable ρομ αλλα και παλι τα ιδια.Καποια βοηθεια ? ” Καλύτερα να κοιτάς τις φώτο full screen και μόνο από το κινητό.... Μην της περνάς στο pc και μην τις κάνεις zoom για να κοιτάς το Detail Sent from my PRO…